reklama
G
gosc12
Gość
To super. Pomoc z każdej strony na pewno się przydajeJa dobrze się czuje , nic nie boli itp , mleczko leci wczoraj pobiłam mój rekord w odciąganiu mleczka bo 150 ml udało mi się ręcznie bez laktatora w pół godziny z dziećmi daje sobie narazie radę dzisiaj mala tylko je i śpi synek się bawił a ja umyłam 2 okna i zmieniłam zasłony i firany mąż wraca o 16 więc nie jest źle i też pomaga , no i moja mama pracuje co drugi dzień a jak jest w domu to daje nam zawsze gotowe obiady zajmie się synkiem jak musimy gdzieś jechać czy cos Malwinka ma czasem humory na wieczór że musi sobie z godzinę pomarudzic a potem się uśmiecha , mąż mówi że po mnie na te humory .. w nocy zazwyczaj tak ze 2-3 razy się budzi a po pierwszym takim przebudzeniu już śpi z nami w łóżku
A nie kupiłaś laktatora ? Ja ręcznie wyciskam czasem w pieluchę lub pod prysznicem , ale tak mi szkoda [emoji] chyba bym tego nie wyłapała w pudełko bo pryska na wszystkie strony w 5 minut ściągam z jednej piersi 100ml laktatorem, ręcznie bym się zamęczyła i dajesz małej później z butelki twój pokarm ?
Kasiula8989
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 887841Zobacz załącznik 887842
U nas dziś „ciężko” tzn jak zawsze pojadla co 2 h i spała ładnie, plus przebieranie tak od paru dni mamy postępy rozwojowe, bo malutka chce coraz czesciej jesc i dziś dosłownie cały dzień na cycu i w łóżku ze
mną [emoji87][emoji23] Zobacz załącznik 887843Zobacz załącznik 887844Zobacz załącznik 887845
Także dziś walczymy, dobrze ze mój Bartek robi tylko naokoło mnie tzn posiłki, wychodzi z psem, zrobił zakupy, prasuje swoje ciuchy teraz bo inaczej nie miałabym nawet chwili żeby się pójść umyć x 3 dziennie, zjesc, wstać cokolwiek i sama coś porobić typu pranie wstawic, śmieci przygotować do wyniesienia. A tak to dajemy razem rade. Niestety już w niedziele wraca do pracy na nocki
Ale narazie o tym nie myśle póki jesteśmy razem.
Teraz znowu Pielucha, już jej mm zrobił Bartek 60 ml i daje jej, bo cyca je na zmianę prawie ciagle i nadal chce, przysypia i zaraz znowu.. także ja teraz jej dam butle do końca i może z 30 min pospi po tym a ja pójdę wziąć prysznic przed spacerem i może uda mi sie ściągnąć na spacerek od 19-20 do butli mleka z pół butelki. Mój sobie wtedy tam na boisku obok porusza się, ja pospaceruje, a o 20 kąpiemy. Ostatni raz myliśmy w piątek
Slodka
Nie kapiesz codziennie w takie upały??
miloscwczasachpopkultury
Slodka
Nie kapiesz codziennie w takie upały??
Nie, w pt i dziś kąpie także co 2-3 dni a główkę i tak mokra tetrowa jej codziennie przecieram i ciałko całe tez, a pupę woda i tetrowa po każdej zmianie pieluchy
G
gosc12
Gość
Powodzenia ! Trzymam kciuki za szybką akcję :** bądź dzielna. Dzisiaj będzie po wszystkim :**Jestem w szpitalu. O 8 odeszły mi wody. Jakoś ok. 11 byłam w szpitalu. Przyjęli mnie na oddział, ale skurcze są jeszcze nieregularne. Więc spędzę tu pewnie trochę czasu. Chciałam przyjechać, jak najpóźniej i jeszcze będę czekać[emoji852]
Super. U nas niestety tak nie robią. Poza tym u mnie pierwsza nie była na zimno. Teraz druga w sumie też nie bo skurcze regularne były i cc na citoNie wiem nic na ten temat.
Fajny lekarz mnie przyjmował na IP. Powiedział, żeby w dniu cc powiedzieć a nawet zarządzać podłączenia oxytocyny na godzinkę, dwie, że to o wiele bezpieczniejsze dla dziecka.
zanka200389
Kochana pewnie badania i tak dalej. A w środę jest święto... tez jestem ciekawa czy w razie wu będą mogli się mną zająć w środęMi nie dawali poprzednio, teraz też nic nie mówili.
Jestem na oddziale od 14ej, o 15ej podłączyli mnie do ktg i jeszcze leżę masakra coś się nie pisało i kazała jeszcze pól godziny leżeć a głodna jestem jak wilk.
Wkurzyli mnie bo cc prawdopodobnie dopiero w czwartek więc nie wiem po co kazali mi dziś przyjechać. Poryczałam się z tego powodu ale mąż mnie pociesza, że przynajmniej mała podrośnie a ja jestem w dobrych rękach. Ma rację. Dzieci są z nim dziś o jutro do południa w pracy a jutro po południu przejedzie do nich moja mama to się nimi zajmie.
Zaraz was doczytam może któraś urodziła
Meml
Powodzenia!!!To ja właśnie zrobiłam ostatnie foto w dwupaku przyznam że co jak co ale na pewno nie będę tęsknić za brzuszkiem
reklama
G
gosc12
Gość
To ja też je hurtowo pochłaniam [emoji23]
1.80zl a ile radości