Nie na razie ha nie. Bebiko pro +. Ono jest częściowo fermentowane.@Kasiula8989 pewnie jeszcze ktoś się znajdzie. Ja poprostu muszę pomarudzic ehh już mi ciężko i psychicznie źle.
@KatiNails a ty jakie mm dajesz Majeczke? Jakieś HA? Pytam w razie czego bo moja córka i my alergicy więc też pewnie będę wolała HA jeśli byłaby potrzeba.
Mam do Was pytanie , mam zwolnienie do piątku i w piątek mam wizytę u ginekologa wieczorem jakbym nie urodziła ale w czwartek mam wizytę w szpitalu. Czy jeśli mnie zostawia w szpitalu to szpital wystawi mi L4 do dnia poprzedzającego poród? Wydaje mi się że muszą ale może któraś miała taką sytuację?
reklama
G
gosc12
Gość
Slicznotka
G
gosc12
Gość
Rany.. dobrze , że zeszło ..Jezu dziewczyny tak się zdenerwowałam...jestem sama z synem wlatuje do mnie do pokoju z płaczem ja patrzę a palec od ręki siny, założył jakieś plastikowe kółko i nie mógł ściągnąć szybko do kuchni zrobiłam mu masłem i nic się nie rusza, On panika, ryk masakra.
Chyba po 10 minutach kręcenia, smarowania wreszcie zeszło. Osiwieje
Teraz brzuch mnie boli z tego wszystkiego
Bajunia
Fanka BB :)
Tak. Bo mleczko nasze na początku jest żółte. Mi maly zrobił plamy na bodziaku białym i nie sprało mi się.Czy Waszym dzieciom w pierwszych dniach życia też ulewalo się na mocno żółty kolor???
aniaczarnula
W sumie to nie wiem. Moje dzieci wszystkie przeszły zoltaczke i zawsze w szpitalu. Końcówkę zażółcenia pokonaliśmy wodą z glukozaPo tygodniu byś nie wracala. Pytałam o to lekarzy przy wypisie. Czy mam wrócić jak dostanie żółtaczki w domu. To mi powiedzieli , że skoro przez trzy doby nie dostała to znaczy , że ryzyko takiej wysokiej żółtaczki spadło i później można podawać glukozę i e domu wszystko spadnie. Chyba , że u Was jest inaczej
Bajunia
To może dawaj jej tylko cyca nie butelkę to będzie jej ciężej jeść i może przez to mniej na raz zje. Z butelki to samo leci prawie i ona tylko łyka. Klin na pewno pomoże tylko jeśli mała będzie spała w łóżeczku a nie w Twoim łóżku☺Byłyśmy na pierwszej wizycie. Mała przybrała od wyjścia ze szpitala tylko co powinna przybrać w miesiąc. Je za dużo stąd ulewa i wymiotuje.... Tylko co ja mam teraz zrobić. Głodzić dziecko ??
Na krwawiący pępek przepisała mi taki fioletowy lek. Na ulewanie Espumisan , jak nie pomoże to coś innego mam kupić w piątek. Oczywiście zapomniałam skierowania na bioderka. Jutro mam pójdzie odbierze. Dzisiaj zamawiam klin, trochę pomoże na te wymioty.
Mikasa7
Dziekuje mąż ok, przychodzi daje buzi,wychodzi daje buzi nie odzywa się prawie w ogóle jak to tu nie ma,ale nasz syn daje mu w kość troche a poza tym moje rodzenstwo zrobilo mu z soboty na niedziele takie pepkowe, ze rzygal cala noc wiec caly wczorajszy dzien dochodzil do siebie zobaczymy jak bedzie po powrocie do domu brakuje jakis milych slow... bo narazue sama wymusilam tylko to ze bylam dzielnaŚliczności☺ a jak mąż?
Czy któremus z Waszych dzieci ta maszyna do badania słuchu nie pokazała prawidłowego wyniku? U nas wczoraj prawe uszko... Pani powiedziała że gdzieś mogą załatać wody pogodowe i źle się fale odbijają. Dziś rano była jeszcze raz i po 20 min nastawienia sprzętu pokazało że wynik prawidłowy...Ale chyba i tak pojadę to gdzieś skontrolować...
Bajunia
Ja w pierwszej dobie w sumie potrzebowałam tylko tych dużych podkladow a potem podpaski by starczyły. Ale jak leżałam to pewniej się czułam z podkładem i przez 3 dni z nich korzystałam. Dopiero na wyjście do domu założyłam podpaskę i w domu juz podpaski te cienkie.Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Jak przyjdzie położna to zapytam. A pytanie z innej beczki, dzisiaj druga doba po porodzie,a ja na normalnych podlaskich, któraś tak miała? Spodziewam się,że pewnie duże krwawienie może jeszcze wrócić ale może macicy źle się obkurcza czy coś. Chociaż polozniczo wszystko u mnie dobrze po obchodzie.
G
gosc12
Gość
To może dawaj jej tylko cyca nie butelkę to będzie jej ciężej jeść i może przez to mniej na raz zje. Z butelki to samo leci prawie i ona tylko łyka. Klin na pewno pomoże tylko jeśli mała będzie spała w łóżeczku a nie w Twoim łóżku☺
Po spacerze, a byłyśmy z 4 godziny. Zjadła tylko z jednej piersi, nie zmieniałam jej. Budziłam jak przysypiała , wyjadla. Pomarudzil, popłakała, polezala , poglaskalam ja po buzi , dałam smoczek i śpi od 17 mam nadzieję , że w nocy nie będzie cyrków. Teraz jej dam druga pierś. Gorzej jak się nie naje i znowu będą krzyki , że chce jeszcze
No właśnie.. a ona częściej ze mną na łóżku. Pediatra kazała kłaść wyżej poduszkę żeby była lekko na ukos jak śpi na łóżku. Będziemy dzisiaj kombinować
A co u Was ?
reklama
G
gosc12
Gość
Dziekuje mąż ok, przychodzi daje buzi,wychodzi daje buzi nie odzywa się prawie w ogóle jak to tu nie ma,ale nasz syn daje mu w kość troche a poza tym moje rodzenstwo zrobilo mu z soboty na niedziele takie pepkowe, ze rzygal cala noc wiec caly wczorajszy dzien dochodzil do siebie zobaczymy jak bedzie po powrocie do domu brakuje jakis milych slow... bo narazue sama wymusilam tylko to ze bylam dzielna
Czy któremus z Waszych dzieci ta maszyna do badania słuchu nie pokazała prawidłowego wyniku? U nas wczoraj prawe uszko... Pani powiedziała że gdzieś mogą załatać wody pogodowe i źle się fale odbijają. Dziś rano była jeszcze raz i po 20 min nastawienia sprzętu pokazało że wynik prawidłowy...Ale chyba i tak pojadę to gdzieś skontrolować...
Będzie dobrze. Narazie pewnie przechodzi szok po porodowy , zmęczenie opieka nad dzieckiem plus kac dają w kość. Wrócisz do domu, to na pewno będzie między Wami dużo lepiej. Z całego serca Ci tego życzę :**
U nas był wynik prawidłowy. Ale nie martw się , skoro za drugim razem było okej to na pewno tak jest. :*