G
gosc12
Gość
Chyba pierwszy raz widzę twoją buzie. Jesteś bardzo ładnaTo ja właśnie zrobiłam ostatnie foto w dwupaku przyznam że co jak co ale na pewno nie będę tęsknić za brzuszkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba pierwszy raz widzę twoją buzie. Jesteś bardzo ładnaTo ja właśnie zrobiłam ostatnie foto w dwupaku przyznam że co jak co ale na pewno nie będę tęsknić za brzuszkiem
Gwarantuje Ci ze zatęsknisz za brzuszkiem :*To ja właśnie zrobiłam ostatnie foto w dwupaku przyznam że co jak co ale na pewno nie będę tęsknić za brzuszkiem
Cos sie poprawia?Tak, już trzy
A tak naprawdę to ropi mi się rana więc chodziłam robić posiewy i ginekolog od razu sprawdzał jak się goi macica
Zrobiłam zapasów w tamtym tygodniu [emoji7][emoji23] jak się kupowalo 2 paczki to jedna 1.29 [emoji23]1.80zl a ile radości
To ja na razie nie będę pić bW takim razie do mojej torby do szpitala dołoże sobie jeszcze kawę zbożową na wszelki wypadek. Może akurat mi się przyda i moj organizm też tak zadziała na ta kawkę w razie problemów z mleczkiem po porodzie
Trzymam kciuki. Nadchodzi wielka chwila spotkania z córeczką ☺Zobaczą organizacyjnie jak wygląda sytuacja i będą mnie ciąć. Dzisiaj myślę że już nie ale może jutro...
A Ty wcześniej coś pisałaś o mm. Dokarmiasz na spacerach mm?Ja mam taka zwykła właśnie z rossmana i pije 2 x dziennie, plus wiaodmo 2 l wody, soki, herbata. I 3 porządne posiłki dziennie i mleko jest, mała się nadaja
Dziękuję.Powodzenia!!!
Ojjjjjj jak miło dziękujęChyba pierwszy raz widzę twoją buzie. Jesteś bardzo ładna
Dziękuję. Ja chyba z tych nieteskniacych. Po corkach też nie tęskniłam A w tej ciąży mi zdecydowanie bardziej doskwiera niż cieszy...Gwarantuje Ci ze zatęsknisz za brzuszkiem :*
Cudownie wyglądasz!!
Kochana bedzie dobrze. Ja mojego brzucha tez mam dosyć czuje się jak wielbłąd i paralityk... szkoda ze na Polna nie jedziesz byśmy się poznały [emoji1]Dziękuję.
Ojjjjjj jak miło dziękuję
Dziękuję. Ja chyba z tych nieteskniacych. Po corkach też nie tęskniłam A w tej ciąży mi zdecydowanie bardziej doskwiera niż cieszy...
No więc dziewczyny ja jutro do szpitala...