reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziekuje wam wszystkim za miłe słowa i wsparcie w sprawie karmienia.

My dzis do wypisu a niestety u małej wyszła żółtaczka i jeszcze 3 dni naświetleń , wiec nie wychodzimy . Czy u was tez przy żółtaczce naświetlenia trwały 3 dni ,czy jest szansa na krócej ?

@Luiza. wspaniale dziewczynki , wyglądają jakby mialy juz z 3 miesiące .
@Mikasa7 ale śliczna maleńka i jakie ma włoski <3
@zanka200389 i @kasiak85 powodzenia w szpitalu , dawajcie znać co i jak .
U mnie tylko 1 dzień naświetlania było wyszliśmy z żółtaczka na poziomie 11 , a potem po wyjściu ze szpitala 2 razy byliśmy na pobraniu krwi co tydzień żeby sprawdzić poziom biliburuny w swojej przychodni

U nas jak zoltaczka zeszła to dosłownie z dnia na dzień. Jednego dnia lekko żółta, a następnego dnia rozowiutka
Mnie też się wydawało że dwa dni Piotrek był lekko żółty a od wczoraj już ok. Ale jednak pediatra stwierdziła, że jeszcze widać i kazała przez tydzień dopajać i wychodzić już na dwór. W nocy mały skończy tydzień☺

Mój mąż nie może się bardziej doczekać syna niż ja :D codziennie go wygania na naszą stronę :p dziś nawet zasugerował mi żebym sobie ogarnęła jakieś ciuchy wyjściowe bo teraz wszystko się może zdarzyć :D
Leżę sobie brzuszkiem do góry, oglądam kuchenne rewolucje i próbuje się powstrzymać przed pochłonięciem kinder czekoladek :p
Mój tez pyta pare razy dziennie czy chce może herbatę, mi się juz śmiać chce :p cały czas zagaduje o seksie, a ja taka nie do konca zdecydowana juz jestem i chyba się boje :D

Dziekuje wam wszystkim za miłe słowa i wsparcie w sprawie karmienia.

My dzis do wypisu a niestety u małej wyszła żółtaczka i jeszcze 3 dni naświetleń , wiec nie wychodzimy . Czy u was tez przy żółtaczce naświetlenia trwały 3 dni ,czy jest szansa na krócej ?

@Luiza. wspaniale dziewczynki , wyglądają jakby mialy juz z 3 miesiące .
@Mikasa7 ale śliczna maleńka i jakie ma włoski <3
@zanka200389 i @kasiak85 powodzenia w szpitalu , dawajcie znać co i jak .
Mojego naświetlali tylko 1 noc, 12h :)

reklama
@Anulaa88 Trzymam kciuki za szybką pozytywną akcję i pięknego dzidziutka na końcu;)
Ja właśnie w przychodni czekam na ostatnie ktg i po to skierowanie.
Położna mówi że ta noc w jej szpitalu to była noc pękających pecherzy;)

Co do seksow i sprzątania to u mnie bez rezultatu. Spacery, zakupy i ogólną jakąś aktywność również. Schodów mam mało więc nie miałam jak sprawdzać ale nie podejrzewam by w przypadku wyjścia mego syna na świat uskutecznily sytuację.

Dopakowalam się do szpitala i mam takiego stracha jak nie powiem co :/ A żebra jak bolały tak bolą dalej...

Do góry