reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny dałam sobie dziś w kosc :p Mąż miał dziś wolne to wymyśliłam, ze pojedziemy na zakupy do innego miasta. Tyle się nalazilismy, ze masakra. Aż się dziwie, ze dałam radę :D od 11 do teraz byliśmy poza domem, a mało co kupilismy tak naprawdę, coś dla małej udało mi się dorwać w dobrych cenach jeszcze i czapeczki z tych mniejszych. Jeszcze przydałoby się na zakupy spożywcze pojechac, ale chyba już dziś odpuścimy. Miałam nadzieje teraz polezec i odpoczac, bo kręgosłup wysiada i brzuch ciągnie, a mój mi mówi ze teściowie zaraz przyjadą ehhh także nici z leżenia, oby długo nie siedzieli, bo padnę :p

reklama
Dziewczyny dałam sobie dziś w kosc [emoji14] Mąż miał dziś wolne to wymyśliłam, ze pojedziemy na zakupy do innego miasta. Tyle się nalazilismy, ze masakra. Aż się dziwie, ze dałam radę :D od 11 do teraz byliśmy poza domem, a mało co kupilismy tak naprawdę, coś dla małej udało mi się dorwać w dobrych cenach jeszcze i czapeczki z tych mniejszych. Jeszcze przydałoby się na zakupy spożywcze pojechac, ale chyba już dziś odpuścimy. Miałam nadzieje teraz polezec i odpoczac, bo kręgosłup wysiada i brzuch ciągnie, a mój mi mówi ze teściowie zaraz przyjadą ehhh także nici z leżenia, oby długo nie siedzieli, bo padnę :p
Ja czekam na wtorkowy przypływ gotówki i też jedziemy na zakupy [emoji23] boję się jak to będzie wyglądać z dwójką dzieci [emoji23]

Ja czekam na wtorkowy przypływ gotówki i też jedziemy na zakupy [emoji23] boję się jak to będzie wyglądać z dwójką dzieci [emoji23]
Ja już więcej na takie zakupy się nie porywam, a już napewno nie tak długie. Już chyba mamy wszystko ;) No to powodzenia życzę, ale Twoje dzieci raczej spokojne chyba. A napewno malutka, z tego co zdazylam zauważyć. Wiec chyba nie będzie tak złe :)

Ja już więcej na takie zakupy się nie porywam, a już napewno nie tak długie. Już chyba mamy wszystko ;) No to powodzenia życzę, ale Twoje dzieci raczej spokojne chyba. A napewno malutka, z tego co zdazylam zauważyć. Wiec chyba nie będzie tak złe :)
Maja grzeczna. Ale Aleks to żywy rozdarciuch. I niestety krzykiem i płaczem lubi wymuszac. A jak to dzieci to czy sramto w sklepie zobaczy i wojna...

No to szybko dostaniesz :) myslalam ze bedziemy dluzej czekac :)
No mój Damian tydzień temu w środę złożył papiery. W poniedziałek dzwoniła Pani o jedną rzecz dopytać. A we wtorek byłam już w mops decyzję odebrać bo dzwoniła Pani że już są. Także mam odebrane decyzję na 500+ na stary okres na Maje i na dwójkę na nowy i kosiniakowe

reklama
Do góry