reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Kiedy składała ? Ja dzisiaj i zastanawiam się kiedy wejdą pieniędze. Mama mnie umówiła ze znajomą. Posprswdzala wszystko i dzięki niej , dowiedziałam się , że należy nam się 500+, rodzinne+dodatek do rodzinnego, kosiniakowe i becikowe. Więc na start będzie super przypływ gotówki. A tak, zlozylabym tylko o kosiniakowe ..
Mówiłam Ci ze skoro Twój nie ma oficjalnuch zarobków to Wam się należy [emoji14]

W środę tydzień temu mąż składał. We wtorek odbierałam już decyzję. Na 500+ i kosiniakowe.
Na fundusz alimentacyjny, rodzinne i becikowe będziemy składać w poniedziałek

Ja nie mialam skurczy. Po prostu miałam Afi 4cm i z niewiadomego powodu mały miał tętno 170 - 200 . Podejrzewali infekcje wewnątrzmaciczna ale jednak to nie było to. Mi robili cesarkę na cito wtedy. Choć wydaje mi się że nie czekali bo ciąża była już donoszona więc po co czekać [emoji39]
Dzięki Kochana za odpowiedź. Mam podwyższone crp i coś co świadczy o bakterii. Młoda tętno 160-170. Czekam na badanie, lewatywe i rozwiązujemy ciążę... nie wiem czy cesarka czy spróbuje wywołać, boję sie;(

Dzięki Kochana za odpowiedź. Mam podwyższone crp i coś co świadczy o bakterii. Młoda tętno 160-170. Czekam na badanie, lewatywe i rozwiązujemy ciążę... nie wiem czy cesarka czy spróbuje wywołać, boję sie;(
Poradzisz sobie [emoji8][emoji8]
U mnie właśnie crp było ok . Rozwiaza ciążę, dziecko będzie przy tobie i będzie bezpieczniejsze niż tam w brzuchu skoro coś się dzieje . I to tętno nie jest jeszcze jakieś wielkie więc tez spokojni [emoji8]
Za niedługo napiszesz nam że wszystko ok , wkleisz zdjęcie i 10/10 .. zobaczysz [emoji8][emoji8]

Nie bój się. Wszystko będzie dobrze :* jesteś pod opieką lekarzy więc ani Tobie ani małej nic nie będzie :*

Ja nie mialam skurczy. Po prostu miałam Afi 4cm i z niewiadomego powodu mały miał tętno 170 - 200 . Podejrzewali infekcje wewnątrzmaciczna ale jednak to nie było to. Mi robili cesarkę na cito wtedy. Choć wydaje mi się że nie czekali bo ciąża była już donoszona więc po co czekać [emoji39]

Wszystko będzie w porządku. Uspokoj się i myśl o córeczce. Już za niedługo będziecie razem :)

reklama
Do góry