Maljan
Fanka BB :)
Gratuluję [emoji7][emoji7][emoji7]Witamy ! 10.37 urodziła sie Astrid maleństwo ma 2750g , 50 cm dostała 10 pkt jak sie spionizuje ogarnę zdjecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję [emoji7][emoji7][emoji7]Witamy ! 10.37 urodziła sie Astrid maleństwo ma 2750g , 50 cm dostała 10 pkt jak sie spionizuje ogarnę zdjecie
Mówiłam Ci ze skoro Twój nie ma oficjalnuch zarobków to Wam się należy [emoji14]Kiedy składała ? Ja dzisiaj i zastanawiam się kiedy wejdą pieniędze. Mama mnie umówiła ze znajomą. Posprswdzala wszystko i dzięki niej , dowiedziałam się , że należy nam się 500+, rodzinne+dodatek do rodzinnego, kosiniakowe i becikowe. Więc na start będzie super przypływ gotówki. A tak, zlozylabym tylko o kosiniakowe ..
Bo to jest fotel tortur hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]Wygląda jak fotel tortur.
Dzięki Kochana za odpowiedź. Mam podwyższone crp i coś co świadczy o bakterii. Młoda tętno 160-170. Czekam na badanie, lewatywe i rozwiązujemy ciążę... nie wiem czy cesarka czy spróbuje wywołać, boję sie;(Ja nie mialam skurczy. Po prostu miałam Afi 4cm i z niewiadomego powodu mały miał tętno 170 - 200 . Podejrzewali infekcje wewnątrzmaciczna ale jednak to nie było to. Mi robili cesarkę na cito wtedy. Choć wydaje mi się że nie czekali bo ciąża była już donoszona więc po co czekać [emoji39]
Poradzisz sobie [emoji8][emoji8]Dzięki Kochana za odpowiedź. Mam podwyższone crp i coś co świadczy o bakterii. Młoda tętno 160-170. Czekam na badanie, lewatywe i rozwiązujemy ciążę... nie wiem czy cesarka czy spróbuje wywołać, boję sie;(
Nie bój się. Wszystko będzie dobrze :* jesteś pod opieką lekarzy więc ani Tobie ani małej nic nie będzie :*Dzięki Kochana za odpowiedź. Mam podwyższone crp i coś co świadczy o bakterii. Młoda tętno 160-170. Czekam na badanie, lewatywe i rozwiązujemy ciążę... nie wiem czy cesarka czy spróbuje wywołać, boję sie;(
Dzięki Kochana za odpowiedź. Mam podwyższone crp i coś co świadczy o bakterii. Młoda tętno 160-170. Czekam na badanie, lewatywe i rozwiązujemy ciążę... nie wiem czy cesarka czy spróbuje wywołać, boję sie;(Ja nie mialam skurczy. Po prostu miałam Afi 4cm i z niewiadomego powodu mały miał tętno 170 - 200 . Podejrzewali infekcje wewnątrzmaciczna ale jednak to nie było to. Mi robili cesarkę na cito wtedy. Choć wydaje mi się że nie czekali bo ciąża była już donoszona więc po co czekać [emoji39]
Wszystko będzie w porządku. Uspokoj się i myśl o córeczce. Już za niedługo będziecie razemDzięki Kochana za odpowiedź. Mam podwyższone crp i coś co świadczy o bakterii. Młoda tętno 160-170. Czekam na badanie, lewatywe i rozwiązujemy ciążę... nie wiem czy cesarka czy spróbuje wywołać, boję sie;(
Mi po karmieniu jedna pierś zrobiła się mniejsza. Mocno nie widać, ale jak kupuje staniki to widać, że na jednej piersi układa się trochę inaczej. Ale tragedii nie ma.