reklama
G
gosc12
Gość
Biedna.. będzie wszytko dobrze. Trzymaj sięPóźniej Was nadrobie. Jestem na oddziale. Tachykardia małej, ;( trzymajcie kciuki...strasznie się boję. Co ja zrobiłam że tyle się dzieje w tej ciazy;(;(;(;(
Biedroneczka10
Fanka BB :)
Można takie wagi wypożyczyć ale ważenie ma sens jeśli są jakieś problemy u Ciebie nie ma więc myślę że wyluzujWiem, cieszę się z tego powodubo to cieszy jak dziecko ładnie rośnie. Myślał żeby kupić taką wagę nawet
bo położna była już dwa razy , ostatni raz przyszła po 5 dniach. Chyba za szybko.. zaraz skończą się wizyty i nie będę wiedziała ile mała przybiera
![]()
G
gosc12
Gość
Boje się żeby nie płakała biedna ehhZwazy. Oslucha. Sprawdzi odruchy wrodzone dziecka. Zmierzy obwód brzuszka i główki.
G
gosc12
Gość
Można takie wagi wypożyczyć ale ważenie ma sens jeśli są jakieś problemy u Ciebie nie ma więc myślę że wyluzuj![]()
Okej [emoji16][emoji23]
E
Ewka34
Gość
Acha :/A najlepsze że byłam to jeszcze skonsultować na izbie to powiedzieli że dobry antybiotyk przepisał lekarz i brać
Laktacja u ciebie jeszcze się normuje to dopiero niecałe 2tyg po porodzie. Myślę, że normalne. Ja tez mam jedną pierś z płaskim sutkiem. Zawsze miałam lewą pierś troszkę większą od prawej, po ciążach się to nie zminiło a miałam nadzieję, że może się wyrównaA to jeszcze spytam, normalne , że zawsze mam jedna pierś troszkę mniejsza i miekksza ? Ta pierś co sutek się nie wyciągnął. Boje się , żeby nie były bardzo różne po jakimś czasie w końcu :/
Lustysia
Każda kobieta ma jedna większa, druga mniejsza podobno, taka nasza natura. Jednak ta roznica jest nie znacznaLaktacja u ciebie jeszcze się normuje to dopiero niecałe 2tyg po porodzie. Myślę, że normalne. Ja tez mam jedną pierś z płaskim sutkiem. Zawsze miałam lewą pierś troszkę większą od prawej, po ciążach się to nie zminiło a miałam nadzieję, że może się wyrówna![]()
Bajunia
Popieram. Ja co chwilę psikam octaniseptem i jest mi lepiej jak mam tam mokro. Bo inaczej to nie mogę się ruszaćPołóż sobie na podpaskę mokry gazik, wacik ten większy, nawet mokra pieluszkę tetrowa. Co kolwiek byle mokre. Wtedy szwy nie są suche i tak nie ciągną :*
Jeszcze piersi mi chce rozsadzić. A sutki to tragedia. Jak mały zaciągnie to mam wrażenie jakby mi ktoś sto igieł w sutka wkładał..
reklama
Moja spała [emoji23] miała wszystko w głębokim powazaniu hahahaBoje się żeby nie płakała biedna ehh