reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wiem, cieszę się z tego powodu :) bo to cieszy jak dziecko ładnie rośnie. Myślał żeby kupić taką wagę nawet :D bo położna była już dwa razy , ostatni raz przyszła po 5 dniach. Chyba za szybko.. zaraz skończą się wizyty i nie będę wiedziała ile mała przybiera :(
Można takie wagi wypożyczyć ale ważenie ma sens jeśli są jakieś problemy u Ciebie nie ma więc myślę że wyluzuj:)

A to jeszcze spytam, normalne , że zawsze mam jedna pierś troszkę mniejsza i miekksza ? Ta pierś co sutek się nie wyciągnął. Boje się , żeby nie były bardzo różne po jakimś czasie w końcu :/
Laktacja u ciebie jeszcze się normuje to dopiero niecałe 2tyg po porodzie. Myślę, że normalne. Ja tez mam jedną pierś z płaskim sutkiem. Zawsze miałam lewą pierś troszkę większą od prawej, po ciążach się to nie zminiło a miałam nadzieję, że może się wyrówna:)

Laktacja u ciebie jeszcze się normuje to dopiero niecałe 2tyg po porodzie. Myślę, że normalne. Ja tez mam jedną pierś z płaskim sutkiem. Zawsze miałam lewą pierś troszkę większą od prawej, po ciążach się to nie zminiło a miałam nadzieję, że może się wyrówna:)
Każda kobieta ma jedna większa, druga mniejsza podobno, taka nasza natura. Jednak ta roznica jest nie znaczna ;)

Połóż sobie na podpaskę mokry gazik, wacik ten większy, nawet mokra pieluszkę tetrowa. Co kolwiek byle mokre. Wtedy szwy nie są suche i tak nie ciągną :*
Popieram. Ja co chwilę psikam octaniseptem i jest mi lepiej jak mam tam mokro. Bo inaczej to nie mogę się ruszać

Jeszcze piersi mi chce rozsadzić. A sutki to tragedia. Jak mały zaciągnie to mam wrażenie jakby mi ktoś sto igieł w sutka wkładał..

reklama
Do góry