reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja mam pakiet w prywatnej przychodni tam zrobiłam wymaz. Znajoma mi o tym powiedziała że warto i miała racja bo okazało się że leczyli mnie antybiotykiem na który ta bakteria jest wrażliwa Na razie nic. Dali w ciemno antybiotyk a dopiero za tydzień mam wizytę i konsultacje odnośnie bakteri Kochana będzie ok i nic nie zrobiłaś. U nas też była tachykardia a teraz tulę zdrowego chłopca :)
Jak mozna dac w ciemno antybiotyk :/ jprd co z ta sluzba zdrowia.. :/

Tak zazdroszczę że facet cię szarpie i siedzi w piwnicy .. nie no raczej nie zazdroszczę [emoji39][emoji39]
Co do kup to ty chyba ostatnio pisałaś ile robi nie ? [emoji39][emoji39] Bo mi się nie chce liczyć i jeszcze o tym pisać [emoji39] takze nie narzekam ani na kupy a tym bardziej na deszcz [emoji16][emoji16]

Twój związek jest pewnie idealny, także już się nie doszukuj. Ja nie narzekam na mój :) siedzi w piwnicy, bo zrobił sobie samodzielnie tam studio muzyczne z kabina do nagrywania i sprzętem do robienia muzyki, bo to jego pasja i relaks przy tym :) Ty możesz swojego i koło swojej nogi uwiązać, jak kto lubi :)

Nie licze tylko mam w aplikacji podglad na to ile mała codzien robi i je, bo to istotne dla mnie czy pokarm jej mój służy, czy się najada itd ;) przynajmniej widze tendencje wzrostowa w ilośći mleka ile je i załatwiania się w ciągu doby a najważniejsze widze kiedy ostatni raz czasowo jadła i z której piersi i kiedy pieluchę zmieniano. Mi to pomaga, bo przynajmniej mogę dużo w domku zrobić w międzyczasie i tez mieć czas dla siebie i Bartka ;)

Także ja już kończę te dyskusje i odpowiadanie i tłumaczenie się na uszczypliwości ;) ja wole mieć relaks i luz niż się tak „wykłócać”. Szkoda mi zdrowia, które wole córeczce poświecić ;)

@klaudiaa975
@Maljan wasze dzieciaczki naprawde lad ie przybieraja na wadze ,a to znaczy ze macie tresciwe mleko ❤ ciekawe ile moja bedzie miec w pon po tyg od poprzedniego wazenia :p

Wiem, cieszę się z tego powodu :) bo to cieszy jak dziecko ładnie rośnie. Myślał żeby kupić taką wagę nawet :D bo położna była już dwa razy , ostatni raz przyszła po 5 dniach. Chyba za szybko.. zaraz skończą się wizyty i nie będę wiedziała ile mała przybiera :(

reklama
To coś z serduszkiem? Czy to juz pewne? Trzymaj się kochana. Ważne ze jestes pod opieką.
Nie wiadomo. Prawdopodobnie związane z moja gorączką i bólami, jakiś stan zapalny w organizmie. Na ktg mąż mówił że 180 bo po serce, a położna jest taka w porządku, jak zapytałam to powiedziała że 160... pobrali krew i mocz czekam. Bolą mnie stawy i plecy bardzo....:(

Do góry