reklama
E
Ewka34
Gość
Jak mozna dac w ciemno antybiotyk :/ jprd co z ta sluzba zdrowia.. :/Ja mam pakiet w prywatnej przychodni tam zrobiłam wymaz. Znajoma mi o tym powiedziała że warto i miała racja bo okazało się że leczyli mnie antybiotykiem na który ta bakteria jest wrażliwa Na razie nic. Dali w ciemno antybiotyk a dopiero za tydzień mam wizytę i konsultacje odnośnie bakteri Kochana będzie ok i nic nie zrobiłaś. U nas też była tachykardia a teraz tulę zdrowego chłopca
karkula309
Fanka BB :)
A najlepsze że byłam to jeszcze skonsultować na izbie to powiedzieli że dobry antybiotyk przepisał lekarz i braćJak mozna dac w ciemno antybiotyk :/ jprd co z ta sluzba zdrowia.. :/
G
gosc12
Gość
To moja jak usnie tak wstaje grzecznaTzn zobaczymy co bedzie bo moja pierwsza tak sie rozpychala ze miala zakaz w nocy z nami spania hyhy
miloscwczasachpopkultury
Tak zazdroszczę że facet cię szarpie i siedzi w piwnicy .. nie no raczej nie zazdroszczę [emoji39][emoji39]
Co do kup to ty chyba ostatnio pisałaś ile robi nie ? [emoji39][emoji39] Bo mi się nie chce liczyć i jeszcze o tym pisać [emoji39] takze nie narzekam ani na kupy a tym bardziej na deszcz [emoji16][emoji16]
Twój związek jest pewnie idealny, także już się nie doszukuj. Ja nie narzekam na mój siedzi w piwnicy, bo zrobił sobie samodzielnie tam studio muzyczne z kabina do nagrywania i sprzętem do robienia muzyki, bo to jego pasja i relaks przy tym Ty możesz swojego i koło swojej nogi uwiązać, jak kto lubi
Nie licze tylko mam w aplikacji podglad na to ile mała codzien robi i je, bo to istotne dla mnie czy pokarm jej mój służy, czy się najada itd przynajmniej widze tendencje wzrostowa w ilośći mleka ile je i załatwiania się w ciągu doby a najważniejsze widze kiedy ostatni raz czasowo jadła i z której piersi i kiedy pieluchę zmieniano. Mi to pomaga, bo przynajmniej mogę dużo w domku zrobić w międzyczasie i tez mieć czas dla siebie i Bartka
Także ja już kończę te dyskusje i odpowiadanie i tłumaczenie się na uszczypliwości ja wole mieć relaks i luz niż się tak „wykłócać”. Szkoda mi zdrowia, które wole córeczce poświecić
G
gosc12
Gość
Nasze sa takie same hyhy a tez nie je dlugo
Bo my obie miałyśmy rodzić razem i urodzilysmy :* i nasze dziewczynki tak samo charakterne
MalinaMalina
To coś z serduszkiem? Czy to juz pewne? Trzymaj się kochana. Ważne ze jestes pod opieką.Później Was nadrobie. Jestem na oddziale. Tachykardia małej, ;( trzymajcie kciuki...strasznie się boję. Co ja zrobiłam że tyle się dzieje w tej ciazy;(;(;(;(
G
gosc12
Gość
Normalne, to mleczko napływa do piersi
A to jeszcze spytam, normalne , że zawsze mam jedna pierś troszkę mniejsza i miekksza ? Ta pierś co sutek się nie wyciągnął. Boje się , żeby nie były bardzo różne po jakimś czasie w końcu :/
G
gosc12
Gość
@klaudiaa975
@Maljan wasze dzieciaczki naprawde lad ie przybieraja na wadze ,a to znaczy ze macie tresciwe mleko ❤ ciekawe ile moja bedzie miec w pon po tyg od poprzedniego wazenia
Wiem, cieszę się z tego powodu bo to cieszy jak dziecko ładnie rośnie. Myślał żeby kupić taką wagę nawet bo położna była już dwa razy , ostatni raz przyszła po 5 dniach. Chyba za szybko.. zaraz skończą się wizyty i nie będę wiedziała ile mała przybiera
reklama
Mikasa7
Nie wiadomo. Prawdopodobnie związane z moja gorączką i bólami, jakiś stan zapalny w organizmie. Na ktg mąż mówił że 180 bo po serce, a położna jest taka w porządku, jak zapytałam to powiedziała że 160... pobrali krew i mocz czekam. Bolą mnie stawy i plecy bardzo....To coś z serduszkiem? Czy to juz pewne? Trzymaj się kochana. Ważne ze jestes pod opieką.