Trzymam kciuki!! Będzie wszystko dobrze jesteś pod opieką lekarzyPóźniej Was nadrobie. Jestem na oddziale. Tachykardia małej, ;( trzymajcie kciuki...strasznie się boję. Co ja zrobiłam że tyle się dzieje w tej ciazy;(;(;(;(
reklama
G
gosc12
Gość
Straże pożarne jeżdżą w te i spowrotem [emoji16]Zazdroszcze ❤❤❤❤❤❤
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
A nie no to za moich czasow bylo podobnie, sama bym nie mogla pojsc do domu ale jak docieram do przedszkola nikt nie kontrolowalTeraz to by mamę zamknęli dziecko z przedszkola mogą odebrać tylko rodzice lub opiekunowie po wcześniejszym podpisania zgody.
Anulaa88
Trzymam kciuki! Będzie wszystko dobrze!Później Was nadrobie. Jestem na oddziale. Tachykardia małej, ;( trzymajcie kciuki...strasznie się boję. Co ja zrobiłam że tyle się dzieje w tej ciazy;(;(;(;(
O, to super.Fajne sa, mi odpowiadaja i jak w nocy duzo nasiusia to nie wyciekaja i siski tez nie ma czerwonej
Kciuki zaciśniętePóźniej Was nadrobie. Jestem na oddziale. Tachykardia małej, ;( trzymajcie kciuki...strasznie się boję. Co ja zrobiłam że tyle się dzieje w tej ciazy;(;(;(;(
E
Ewka34
Gość
Ale idzie na wschod.. a zachod znowu ciszaOj idzie front, idzie Zobacz załącznik 886849
G
gosc12
Gość
Widziałam to na ulotce od położnejPodobno dziecko rodzi sie z zoladkiem wielkosci czeresni i na poczatek wystarczy mu lyzeczka od herbaty pokarmu. Nie pamietam juz gdzie to pisali
reklama
karkula309
Ja mam pakiet w prywatnej przychodni tam zrobiłam wymaz. Znajoma mi o tym powiedziała że warto i miała racja bo okazało się że leczyli mnie antybiotykiem na który ta bakteria jest wrażliwaOjej, pierwszy raz słyszę. Dlaczego i gdzie robiłaś ten wymaz? Mi za pierwszym razem też się brzydko goiło ale nikt mi nie mówił o wyrazie z rany.
Na razie nic. Dali w ciemno antybiotyk a dopiero za tydzień mam wizytę i konsultacje odnośnie bakteri@karkula309 mowili ci jak to leczyc,czym smarowac,dali ci cos?
Kochana będzie ok i nic nie zrobiłaś. U nas też była tachykardia a teraz tulę zdrowego chłopcaPóźniej Was nadrobie. Jestem na oddziale. Tachykardia małej, ;( trzymajcie kciuki...strasznie się boję. Co ja zrobiłam że tyle się dzieje w tej ciazy;(;(;(;(