reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To też taki glodomorek [emoji7]
Moja od piątku do środy przybrała 250g. I waży juz 3960 a w czwartej dobie ważyła 3550 [emoji14]
My idziemy do pediatry w poniedziałek. Co tam będzie robione przy dziecku ? Jak wygląda taka pierwsza wizyta ? Dostałaś skierowanie na bioderka ?
Zwazy. Oslucha. Sprawdzi odruchy wrodzone dziecka. Zmierzy obwód brzuszka i główki.

Moj małżonek patrzy na to zdjęcie i mówi że gdyby nie wiedział które to to musiałby się dobrze zastanowić [emoji23] tacy podobni do siebie są.
received_297194220832443.jpeg

Załączniki

• received_297194220832443.jpeg
    received_297194220832443.jpeg
    48,9 KB · Wyświetleń: 316
reklama
Ja nie mogę siadać ani chodzić bo wyszły mi na tyłku 3 mega wielkie hemoroidy po porodzie :( myslicie że one znikną? Polecacie jakaś maść ?

Druga sprawa jest taka że maluszek teraz po porodzie ciągle śpi i nie chce jeść. To normalne? Myślicie że później zglodnieje? Jadł po12 w nocy. Koło 10 5 razy pociągnął piers i teraz znowu ciagl3 śpi. Od czasu do czasu ulewa mu się też wodami plodowymi bo się nałykał.
Śliczny chłopczyk! [emoji7] Pasuje do niego Jasiu :)

Do góry