miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Łącznie dwie godziny w ciągu dnia ? [emoji173]️
Zazdroszczę moja dwie godziny to czasem za jednym razem [emoji23]
Hah no tak, pociumka z 5-15 min max i idzie spać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łącznie dwie godziny w ciągu dnia ? [emoji173]️
Zazdroszczę moja dwie godziny to czasem za jednym razem [emoji23]
Na rękach też usnie, na łóżku uwielbia , teraz usnęła w łóżeczku w bujaczek nie za bardzo lubi leżeć , na razie jest chyba za mała bo tam tak krzywo się jej leżyOj to niedobrze u nas śpi i w łóżku i na rękach i na cycu i w łóżeczku swoim z karuzelka, bo lubi jej słuchać i zasypia i w bujaczku leżaczku
Też już spałam z małym [emoji16] Nad ranem koło 6 kilka razy już go zostawiłam u nas w łóżku [emoji16] A też mówiłam, że nie będę tego robić, no ale on tak słodziutko spał [emoji7]I zrobiłam coś co było u mnie na drugim miejscu "tego nie robic" zaraz za bujaniem , kołysaniem .. mała nie usnie w łóżeczku a położona w łóżku zasypia ...
Zobacz załącznik 886719
Jak masz gorączkę to. jedź! Może to z pogody, ale lepiej się upewnićDziewczyny chyba jadę na IP, gorączką już 38,1, pluje mega w lewym boku,skurcze pojedyncze są. Może coś malutkiej dolega, chociaż ruchy czuje;( i na weekend do szpitala....
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!!Dziewczyny chyba jadę na IP, gorączką już 38,1, pluje mega w lewym boku,skurcze pojedyncze są. Może coś malutkiej dolega, chociaż ruchy czuje;( i na weekend do szpitala....
Hyhy to moja tez dlugo nie wisi na cycu ale co 2 godz sie budziHah no tak, pociumka z 5-15 min max i idzie spać
Jedz jedz nie ma co tego bagatelizowac :*Dziewczyny chyba jadę na IP, gorączką już 38,1, pluje mega w lewym boku,skurcze pojedyncze są. Może coś malutkiej dolega, chociaż ruchy czuje;( i na weekend do szpitala....
GratulacjeWitamy ! 10.37 urodziła sie Astrid maleństwo ma 2750g , 50 cm dostała 10 pkt jak sie spionizuje ogarnę zdjecie
Dziewczyny chyba jadę na IP, gorączką już 38,1, pluje mega w lewym boku,skurcze pojedyncze są. Może coś malutkiej dolega, chociaż ruchy czuje;( i na weekend do szpitala....