madziula92
Fanka BB :)
Gratulacje!Witamy ! 10.37 urodziła sie Astrid maleństwo ma 2750g , 50 cm dostała 10 pkt jak sie spionizuje ogarnę zdjecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!Witamy ! 10.37 urodziła sie Astrid maleństwo ma 2750g , 50 cm dostała 10 pkt jak sie spionizuje ogarnę zdjecie
Dlatego ja nie pojadę jak nie będę miała co 5 min. A w Poniedziałek niech się dzieje co chceI to jak. Od 3 godzin mam takie bardziej intensywne i chyba zaczne sobie mierzyc. Ale nie chcialabym znowu jeccac 50km w jedna strone po to, żeby sie dowoedziec ze jeszcze za malo sie dzieje, zeby mnie zostawili do porodu..
Super dzielny. Mój młody od długiego czasu zostaje sam w domu nawet po 3 h ale samego jakoś boje się pościc do sklepu.Gratulacje kochana
Astrid wcale nie taka mała przecież do to miała jeszcze trochę czasu.
Jeszcze raz gratulacje
W styczniu skończył 7. Wrócił cały i zadowolony
Gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8][emoji849][emoji8]Witamy ! 10.37 urodziła sie Astrid maleństwo ma 2750g , 50 cm dostała 10 pkt jak sie spionizuje ogarnę zdjecie
A nie myślisz, że może zależeć po prostu od osoby, organizmu, tego jak przeszedł poród, jak duże miał nacięcie itp? Tobie się super zagoiło, wiemy to, już kilka razy nas powiadomiłaś jak pielęgnujesz krocze i ile razy dziennie czym psikasz, ale nie podważaj tego jak ktoś inny dba o siebie, jak nie znasz sytuacjiMnie już nic nie boli zależy od częstotliwości pielegnacji wszystkiego i ruszania się, a nie leżenia itd
Bo ty do Leszna az nie?I to jak. Od 3 godzin mam takie bardziej intensywne i chyba zaczne sobie mierzyc. Ale nie chcialabym znowu jeccac 50km w jedna strone po to, żeby sie dowoedziec ze jeszcze za malo sie dzieje, zeby mnie zostawili do porodu..
To trochę tak jakbyś zarzucała Malwinie że źle pielęgnuje krocze.Mnie już nic nie boli zależy od częstotliwości pielegnacji wszystkiego i ruszania się, a nie leżenia itd
Ja mialam strasznie duze naciecie i jakos nadal ciagnie ,a tez dbam o krocze.. jak popsikam octanoseptem to mnie tak pali i szczypie ze szok.. :/A nie myślisz, że może zależeć po prostu od osoby, organizmu, tego jak przeszedł poród, jak duże miał nacięcie itp? Tobie się super zagoiło, wiemy to, już kilka razy nas powiadomiłaś jak pielęgnujesz krocze i ile razy dziennie czym psikasz, ale nie podważaj tego jak ktoś inny dba o siebie, jak nie znasz sytuacji
Dlatego u nas nawet nie testujemy zasypiania w łóżku [emoji16][emoji16] karmimy na siedząco i jest zakaz ogólny leżenia z dzieckiem [emoji16]