reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Też już spałam z małym [emoji16] Nad ranem koło 6 kilka razy już go zostawiłam u nas w łóżku [emoji16] A też mówiłam, że nie będę tego robić, no ale on tak słodziutko spał [emoji7]
Hyhy moja tez spi u nas ,a w nocy u siebie w lozeczku :p

Załączniki

• IMAG5701.jpg
    IMAG5701.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 131
reklama
Już nie ubieram pajaca po domu, tylko na noc. Bo rzeczywiście przyznałam racje, ze lepiej w body z krótkim i żeby nóżki oddychały i ciałko całe :) ale to trzeba jeszcze czytać uważnie kogoś wypowiedzi, a nie między wierszami i później dopisywać swoje teksty i wmawiać mi co niby ja miałam na myśli.

Nie jestem cofnięta intelektualnie, wiem takie rzeczy ;) po prostu złe odebralyscie a ja inaczej miałam na myśli i tyle. Chyba zmiana pogody nie służy i tyle.

Miłego wszystkim ;)
Ja na podstawie zdjęcia ze spaceru stwierdziłam że jest ubrana ciepło ale tak jak mówię skoro jej to odpowiada to czemu nie. Mój by pewnie płakał w kocu takim ciepłym bo sam się wykopuje nawet z cienkiego rożka. A na noc w pajacu tym bardziej by nie spał [emoji16][emoji16] ubieraj jak chcesz ja ci tylko dałam przykład różnych organizmów. Może źle zrozumiałysmy co napisałaś . Może jesteśmy cofnięte intelektualnie. Nie wiem nie przeczę

Jeju.. spokojnie. Ja ogólnie przestaje chyba tutaj pisac i czytać, bo ciagle mam wrażenie jakby.. a zreszta nieważne. Później dopisałam przecież o organizmie itd i nikogo nie podważam wiec wyluzuj troche, bo chyba niektórzy po ciąży przewrażliwieni się stają na każdym punkcie. Daleko tak nie da się zajechac, trochę luzu więcej.. ;)

Miłego popołudnia wam. Ja zajmę się chyba po prostu na 150% życiem i tutaj przyjemnościami niż „doradzaniem” czy coś pisaniem jak to u mnie, bo widze ze niektórzy złe odbierają. Bywa i tak. Ja wiem w jakim kontekście pisałam i nikt się nie „wywyższa” z tego powodu, ze po porodzie już po tyg jestem na chodzie i wszystko podgojone ładnie :) po prostu chciałam pomoc innym, które się męczą z bólami pieczeniem i rwaniem rany, wiec serio popatrz na świat z innego kąta, bo nikt tu nei atakował, a Ty to zrobiłaś ;)
Kobieto spójrz na to co piszesz trochę z boku. Ja piszę, że mnie boli, dostałam stanu zapalnego, muszę brać antybiotyk. W domu tylko mogę leżeć żeby rana się goiła. Myślisz, że co? Że nie myłam krocza i nie zmieniałam podpasek i dlatego tak mi się zrobiło? Pomyśl zanim napiszesz. I tak jak mówisz, mnie na pewno nie doradzaj, bo nie widzę sensu w Twoich "radach".

Kobieto spójrz na to co piszesz trochę z boku. Ja piszę, że mnie boli, dostałam stanu zapalnego, muszę brać antybiotyk. W domu tylko mogę leżeć żeby rana się goiła. Myślisz, że co? Że nie myłam krocza i nie zmieniałam podpasek i dlatego tak mi się zrobiło? Pomyśl zanim napiszesz. I tak jak mówisz, mnie na pewno nie doradzaj, bo nie widzę sensu w Twoich "radach".
A powiedz mi jak ten stan zakazenia ci sie objawia? Bo mnie tak swedzi troszke i pali,ciagnie itd ale to myslalam ze sie goi po prostu :/

reklama
Do góry