reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Też już spałam z małym [emoji16] Nad ranem koło 6 kilka razy już go zostawiłam u nas w łóżku [emoji16] A też mówiłam, że nie będę tego robić, no ale on tak słodziutko spał [emoji7]
Hyhy moja tez spi u nas ,a w nocy u siebie w lozeczku :p

Załączniki

• IMAG5701.jpg
    IMAG5701.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 128
reklama
Już nie ubieram pajaca po domu, tylko na noc. Bo rzeczywiście przyznałam racje, ze lepiej w body z krótkim i żeby nóżki oddychały i ciałko całe :) ale to trzeba jeszcze czytać uważnie kogoś wypowiedzi, a nie między wierszami i później dopisywać swoje teksty i wmawiać mi co niby ja miałam na myśli.

Nie jestem cofnięta intelektualnie, wiem takie rzeczy ;) po prostu złe odebralyscie a ja inaczej miałam na myśli i tyle. Chyba zmiana pogody nie służy i tyle.

Miłego wszystkim ;)
Ja na podstawie zdjęcia ze spaceru stwierdziłam że jest ubrana ciepło ale tak jak mówię skoro jej to odpowiada to czemu nie. Mój by pewnie płakał w kocu takim ciepłym bo sam się wykopuje nawet z cienkiego rożka. A na noc w pajacu tym bardziej by nie spał [emoji16][emoji16] ubieraj jak chcesz ja ci tylko dałam przykład różnych organizmów. Może źle zrozumiałysmy co napisałaś . Może jesteśmy cofnięte intelektualnie. Nie wiem nie przeczę

Jeju.. spokojnie. Ja ogólnie przestaje chyba tutaj pisac i czytać, bo ciagle mam wrażenie jakby.. a zreszta nieważne. Później dopisałam przecież o organizmie itd i nikogo nie podważam wiec wyluzuj troche, bo chyba niektórzy po ciąży przewrażliwieni się stają na każdym punkcie. Daleko tak nie da się zajechac, trochę luzu więcej.. ;)

Miłego popołudnia wam. Ja zajmę się chyba po prostu na 150% życiem i tutaj przyjemnościami niż „doradzaniem” czy coś pisaniem jak to u mnie, bo widze ze niektórzy złe odbierają. Bywa i tak. Ja wiem w jakim kontekście pisałam i nikt się nie „wywyższa” z tego powodu, ze po porodzie już po tyg jestem na chodzie i wszystko podgojone ładnie :) po prostu chciałam pomoc innym, które się męczą z bólami pieczeniem i rwaniem rany, wiec serio popatrz na świat z innego kąta, bo nikt tu nei atakował, a Ty to zrobiłaś ;)
Kobieto spójrz na to co piszesz trochę z boku. Ja piszę, że mnie boli, dostałam stanu zapalnego, muszę brać antybiotyk. W domu tylko mogę leżeć żeby rana się goiła. Myślisz, że co? Że nie myłam krocza i nie zmieniałam podpasek i dlatego tak mi się zrobiło? Pomyśl zanim napiszesz. I tak jak mówisz, mnie na pewno nie doradzaj, bo nie widzę sensu w Twoich "radach".

Kobieto spójrz na to co piszesz trochę z boku. Ja piszę, że mnie boli, dostałam stanu zapalnego, muszę brać antybiotyk. W domu tylko mogę leżeć żeby rana się goiła. Myślisz, że co? Że nie myłam krocza i nie zmieniałam podpasek i dlatego tak mi się zrobiło? Pomyśl zanim napiszesz. I tak jak mówisz, mnie na pewno nie doradzaj, bo nie widzę sensu w Twoich "radach".
A powiedz mi jak ten stan zakazenia ci sie objawia? Bo mnie tak swedzi troszke i pali,ciagnie itd ale to myslalam ze sie goi po prostu :/

reklama
Do góry