reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Następna.. dobra żegnam kobitki. Jak spadnie poziom hormonów po ciąży (albo i nie) to może i się dołączę kiedyś do dyskusji. Bo niemile jest to jak wy skaczecie teraz do mnie i osadzacie mnie a ja chciałam dobrze i nic złego nie miałam na myśli. Ale płeć żeńska tak ma niestety, dopisuje sobie swój scenariusz.
Napisałaś cytuję: "Mnie już nic nie boli [emoji4] zależy od częstotliwości pielegnacji wszystkiego i ruszania się, a nie leżenia itd [emoji4]" czyli wprost napisałaś, że wg Ciebie twoje gojenie a moje zależy od częstotliwości mycia... nie byłp tu żadnej rady dla mnie. A teraz robisz pokrzywdzoną z siebie. A może to mi powinno się zrobić przykro a nie Tobie po takim tekście

Mój to oprócz czerwonej pupy to miał aż takie grudki wyczuwalne pod palcami na pośladkach. Ale założyłam te z Lidla na zmianę z dadą plus sudocrem i teraz super.
No ja z pierwsza tez zmienilam i sudocremem robilam a teraz tylko zmienilam na rossmanowskie fit&fun 1 i dady i jest juz oki

Mój to oprócz czerwonej pupy to miał aż takie grudki wyczuwalne pod palcami na pośladkach. Ale założyłam te z Lidla na zmianę z dadą plus sudocrem i teraz super.
O kurcze to faktycznie słabo. Te lupilu z Lidla masz? Ja czekam az się paczka skończy bo sztywne strasznie i mnie denerwują. U nas pampers bez problemu. I te białe i zielone. Ale chce jeszcze bambusowych spróbować.
Screenshot_20180810-151512.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180810-151512.jpg
    Screenshot_20180810-151512.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 340
reklama
Rumienia nie mam ,obrzek np jest troszke spuchniete na tym kawalku tylka, ale moze tak ma byc.. bo generalnie swedzi mnie kolo lechtaczki tam przy dziurce
To może pokaż położnej faktycznie.
Ja też mam nad cieciem opuchniete i trochę zdretwiale ale to dlatego że nerwy poprzecinane. Zanim się zregeneruja też chwila minie.
Ale moim zdaniem piec Cię nie powinno.

Do góry