reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Bo mi polozna mowila ze przy kp tez mozna podawac
Mi też mówiła , żeby podać wodę albo glukozę. Kiedyś się dzieciom podawało i było ok. A teraz nowe metody podchodziły. Wydaje mi się , że dziecku też trzeba czasem nawilżyć w buzi woda , przepłukać gardelko a nie ciągle mleko, jak nie rzadkie to gęste ;)

reklama
Jenyyyy zamień się błagam!!!!! Kawa z mlekiem i grefrutem nic nie dała...chyba muszę iść po te czopki;(
Najlepsza na zaparcia jest parafina ciekła Jak byłam w pierwszej ciąży to miałam 5 dni bez 2 i ginekolog mi polecił szkoda że wcześniej o tym nie wiedziałam bo wcześniej też miałam problemy. Ona nie działa gwałtownie tylko tak jakby naoliwia i lepiej wychodzi

Każdy robi jak chce tak jak napisałam. Ja mam inne zdanie no ale to moje zdanie:)
Akurat doskonale wiem czym jest dzielenie się obowiązkami z mężem ale jednak nie chciałabym pluc sobie w brodę ze zepsulam sobie laktację. Mój mąż przy córce wstawał w nocy na równi ze mną chociażby po to żeby przebrać mała i podać mi ją do łóżka do karmienia :)
Nie krępuje mnie karmienie dziecka piersią gdziekolwiek, nie krępuje się jeść sama więc nie wiem czemu miałabym się krępować dawać jeść dziecku. Zakrywam piersi żeby ich widać nie było i tyle.

Jasne, każdego już indywidualna sprawa :)

Dzięki za pamięć :) już myślałam że mnie w kuli wróżb nie ma :D
U mnie już po terminie. Czekam sobie nadal bezobjawowo. Jutro pewnie pojadę do szpitala i będę tam doczekiwać. Płakać mi się chce szczerze mówiąc. Nie wiem co się dzieje że nic się nie dzieje :(
Dzidziusiowi dobrze u mamy ❤️ na dniach na pewno coś się ruszy. Nie martw się :* do tygodnia już będziesz miała maluszka przy sobie, to nie uniknione :)

A tak dziś u nas aktywność Kornelki [emoji16][emoji87]

Rozkręcamy się z pampersami haha
IMG_1174.JPG

Załączniki

• IMG_1174.JPG
    IMG_1174.JPG
    115,9 KB · Wyświetleń: 318
Zjadłam wczoraj wieczorem dwie i dzisiaj zaparcie , a mała od cycka odejść nie chciała :p 4 kawałki czekolady wczoraj też zjadlam, mam schowana za książkami żeby mama nie zobaczyła [emoji23] dzisiaj kupiłam laysy :D
Ja co prawda jeszcze nie karmie, ale dziś byłam w PL sklepie i wzięłam paczke chrupkow tych duszków. Macam ta paczke i mówię 'tak mało? A to biore dwie' [emoji23]
Tak mi się jakos skojarzyło do Twoich laysow :p

reklama
Do góry