E
reklama
Dzień dobry.
Bajunia, gratuluję. Piotruś przystojniak
Klaudia, życzę mamie zdrowia. Szybkie podjęcie leczenia to najważniejsze.
Ja się dziś źle czuję. Nie wiem co jest grane. Ciśnienie 148na94, puls też 94, cukier podwyższony ale zapomniałam i wypiłam kilka łyków coli przed zmierzeniem cukru. Byłam u położnej, zbadała ciśnienie, posłuchała serduszka małej. Mam mierzyć ciśnienie co 2-3godz, cukier też i jak nie przejdzie jechać naIP. Na dodatek zalewają mnie poty w kilka sekund jestem cała mokra, za chwilę mi zimno. Nie wiem o co chodzi. Włączyłam dzieciom bajkę, położyłam się i czekam. Mała się rusza, brzuch ok, skurczy brak.
Ja się dziś źle czuję. Nie wiem co jest grane. Ciśnienie 148na94, puls też 94, cukier podwyższony ale zapomniałam i wypiłam kilka łyków coli przed zmierzeniem cukru. Byłam u położnej, zbadała ciśnienie, posłuchała serduszka małej. Mam mierzyć ciśnienie co 2-3godz, cukier też i jak nie przejdzie jechać naIP. Na dodatek zalewają mnie poty w kilka sekund jestem cała mokra, za chwilę mi zimno. Nie wiem o co chodzi. Włączyłam dzieciom bajkę, położyłam się i czekam. Mała się rusza, brzuch ok, skurczy brak.
Ale slodko kochana siostra.Moja corcia zrobila dla Michasi czerwona bransoletke na "ociotowanie" tak sie martwi o mala ❤❤Zobacz załącznik 885701
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
@Meml sliczna dziewczynka [emoji173] oby ten zabek jej wypadl bo to wkurzajace dla dziecka
Dziewczyny czy wasze pociechy tez sie tak rozciagaja po obudzeniu ,glosno stekajac ? I przy karmieniu? I podczas robienia kupy? bo moja to jak stary.. przeciaga sie,rozciaga, a pozniej walnie kloca i spi dalej,najedzona
Tak [emoji28][emoji28][emoji28]
miloscwczasachpopkultury
Hyhyhy moja zbombardowala jak tylko wyczula ze jest sucha ,nowa pieluszka,czyli po karmieniu,a przed ja przewinelam bo z klocem spala [emoji23]
Moja zrobiła to samo hah. Przebralam, na cycu 5 min, usnęła po 30 min już smrodek i Pielucha w kupce, przebralam, polecała 25 min i znowu haha teraz przebrana i dałam ją do leżaczka i leży ładnie. Nie będę co godzinę jej cyca na 5 min dawać, bo później srac będzie co 30 min xd
Załączniki
miloscwczasachpopkultury
E
Ewka34
Gość
Maly faraon [emoji23]❤A to zakochany tatuś [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 885705
E
Ewka34
Gość
Faktycznie, jak cos jedz na ip,nie ryzykuj :*Dzień dobry.
reklama
madziula92
Oj super od 17 do 21 męczyła malutka tak co 1-1,5 h o cyca i possala po 5 min i zasypiała, pieluszek dużo nie muszę jeszcze zmieniać, bo dopiero jej układ pokarmowy itd zaczyna „zaskakiwac” i nie robi zbyt dużo i często także ekstra. Tatuś tez już umie przebierać i robi to mega chętnie i na zmianę przebieramy i przemywamy pupkę już mam „wyćwiczony” rytm i idzie to mega sprawnie.
A nocka tzn od 22 już była spokojna tzn coś pociumkala, spała i później od 24-3 spała i ja tez się przespałam, wybudziłam ją „na sile” na cyca i zmianę pieluchy żeby coś podjadla i nawodniona była i czysta i później spała do 6:30 i od rana tez w miarę spokojnie. Także noc super, ja pospalam nawet z 3 h a to mega różnica i czuje się o wiele dziś lepiej. Zjadłam śniadanko o 9:30 i już czuje głód hahahah także mega nadrabiam kg i straty skoro mały ssak zabiera mamie z krwi i mleka jedzonko [emoji5][emoji16][emoji16]
Z piersiami już lepiej, mega powiększyły się tzn teraz to jakieś z C75 mam hah, dlatego ciążyć mi zaczęły i założyłam stanik do karmienia i o niebo lepiej, bo nic nie boli jak go mam i jest wygodny smaruje co 2 h piersi ta maścią na nie i przykładam czasami cały mokry ręcznik na biust i ulga ze ho ho. Dziś mój kupi kapustę młoda i będę okłady robiła na nie a zaraz wyparzam części od laktatora i będę po południu tak próbowała coś tam ściągnąć żeby je odciążyć i się zapalenie żadne nie tworzyło i żeby tez może mieć „pare ml” mleczka na później i spróbować z 2 razy z małej butelki ją nakarmić. Wczoraj daliśmy zamiast cyca co 30 min jak ruszała ustkami to smoczka i ten najmniejszy jest na cała buzie prawie hah ale ciumka go dzielnie i się uspokaja i leży i patrzy tylko wtedy. Teraz sobie śpi po 5 min karmieniu, bo więcej nie chciała i Zasnęła. Zobacz załącznik 885638
Jaka ona słodka jest :*