reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja ze szpitala dostałam wczoraj przy wypisie takie upominki. Mega miło i dużo tych podarków. Zobacz załącznik 885681Zobacz załącznik 885682Zobacz załącznik 885683
To niebieskie pudełko to często dają to jest taki zbiór próbek i u nich na stronie można sprawdzić gdzie w szpitalach dają to pudełeczko.
Ja przy córce dostałam ale większości tych rzeczy nie użyłam bo nie kombinuje z kosmetykami więc teraz to nawet mi nie zależy w sumie.

Melduję się po wizycie z Kacperkiem w brzuszku :p
Dzisiaj 38+0, waga 3300 g, GBS ujemny
Wód płodowych mniej ale w normie, przepływy dobre, rozwarcie 2cm
Tak mi tam gin pogmerała w środku że myślałam że zacznę się drzeć. Od razu jakiś skurcz i kłucie i bóle w odcinku krzyżowym..myślałam że do auta nie dojdę. Jak ja wytrzymam poród to nie wiem.
Jeżeli nie urodzę do terminu to jeżeli chcę to po terminie mam sobie na jej dyżur podejść na ktg a do szpitala na wywołanie wstawić się 30 sierpnia też na jej dyżur. Jak jej powiedziałam że chciałabym 16 urodzić to powiedziała żebyśmy z mężem 15 się starali :p
Zapytałam o ubranka i kazała brać mimo takiej pogody wszystko na długi rękaw.
Czyli czekamy dalej na naszego kawalera :p:D

@Meml sliczna dziewczynka ❤ oby ten zabek jej wypadl bo to wkurzajace dla dziecka ;)

Dziewczyny czy wasze pociechy tez sie tak rozciagaja po obudzeniu ,glosno stekajac ? I przy karmieniu? I podczas robienia kupy? :p bo moja to jak stary.. przeciaga sie,rozciaga, a pozniej walnie kloca :D i spi dalej,najedzona

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Meml sliczna dziewczynka [emoji173] oby ten zabek jej wypadl bo to wkurzajace dla dziecka ;)

Dziewczyny czy wasze pociechy tez sie tak rozciagaja po obudzeniu ,glosno stekajac ? I przy karmieniu? I podczas robienia kupy? [emoji14] bo moja to jak stary.. przeciaga sie,rozciaga, a pozniej walnie kloca :D i spi dalej,najedzona
Jasne [emoji23]

To dobrze [emoji23]
Na razie usnęła [emoji23] ale czekam na bombardowanie pieluchy [emoji23]
IMG_20180807_141232.jpg

Załączniki

• IMG_20180807_141232.jpg
    IMG_20180807_141232.jpg
    105 KB · Wyświetleń: 400
reklama
Do góry