Ja dostałam ten mama klub. Dwa pampersy, dwie paczki chusteczek i dwa kremiki [emoji23]A ja ze szpitala dostałam wczoraj przy wypisie takie upominki. Mega miło i dużo tych podarków. Zobacz załącznik 885681Zobacz załącznik 885682Zobacz załącznik 885683
reklama
Alle od położnej sporo dostałam. Dwie butelki avent natural 60 ml. Mini paczki chusteczek. Próbki, jakaś łyżeczka wkładki laktacyjneA ja ze szpitala dostałam wczoraj przy wypisie takie upominki. Mega miło i dużo tych podarków. Zobacz załącznik 885681Zobacz załącznik 885682Zobacz załącznik 885683
Biedroneczka10
Fanka BB :)
To niebieskie pudełko to często dają to jest taki zbiór próbek i u nich na stronie można sprawdzić gdzie w szpitalach dają to pudełeczko.A ja ze szpitala dostałam wczoraj przy wypisie takie upominki. Mega miło i dużo tych podarków. Zobacz załącznik 885681Zobacz załącznik 885682Zobacz załącznik 885683
Ja przy córce dostałam ale większości tych rzeczy nie użyłam bo nie kombinuje z kosmetykami więc teraz to nawet mi nie zależy w sumie.
miloscwczasachpopkultury
Mi tez jakoś nie zależało, ale to miłe, ze jednak coś w naszym kraju „daje rade” i doceniają to, ze przez 9 miesięcy kobieta nosi pod sercem nowe życie i nowego członka społeczeństwa i dają takie próbki, to fajny gest.
Fiorna
Melduję się po wizycie z Kacperkiem w brzuszku
Dzisiaj 38+0, waga 3300 g, GBS ujemny
Wód płodowych mniej ale w normie, przepływy dobre, rozwarcie 2cm
Tak mi tam gin pogmerała w środku że myślałam że zacznę się drzeć. Od razu jakiś skurcz i kłucie i bóle w odcinku krzyżowym..myślałam że do auta nie dojdę. Jak ja wytrzymam poród to nie wiem.
Jeżeli nie urodzę do terminu to jeżeli chcę to po terminie mam sobie na jej dyżur podejść na ktg a do szpitala na wywołanie wstawić się 30 sierpnia też na jej dyżur. Jak jej powiedziałam że chciałabym 16 urodzić to powiedziała żebyśmy z mężem 15 się starali
Zapytałam o ubranka i kazała brać mimo takiej pogody wszystko na długi rękaw.
Czyli czekamy dalej na naszego kawalera
Dzisiaj 38+0, waga 3300 g, GBS ujemny
Wód płodowych mniej ale w normie, przepływy dobre, rozwarcie 2cm
Tak mi tam gin pogmerała w środku że myślałam że zacznę się drzeć. Od razu jakiś skurcz i kłucie i bóle w odcinku krzyżowym..myślałam że do auta nie dojdę. Jak ja wytrzymam poród to nie wiem.
Jeżeli nie urodzę do terminu to jeżeli chcę to po terminie mam sobie na jej dyżur podejść na ktg a do szpitala na wywołanie wstawić się 30 sierpnia też na jej dyżur. Jak jej powiedziałam że chciałabym 16 urodzić to powiedziała żebyśmy z mężem 15 się starali
Zapytałam o ubranka i kazała brać mimo takiej pogody wszystko na długi rękaw.
Czyli czekamy dalej na naszego kawalera
E
Ewka34
Gość
@Meml sliczna dziewczynka ❤ oby ten zabek jej wypadl bo to wkurzajace dla dziecka
Dziewczyny czy wasze pociechy tez sie tak rozciagaja po obudzeniu ,glosno stekajac ? I przy karmieniu? I podczas robienia kupy? bo moja to jak stary.. przeciaga sie,rozciaga, a pozniej walnie kloca i spi dalej,najedzona
Dziewczyny czy wasze pociechy tez sie tak rozciagaja po obudzeniu ,glosno stekajac ? I przy karmieniu? I podczas robienia kupy? bo moja to jak stary.. przeciaga sie,rozciaga, a pozniej walnie kloca i spi dalej,najedzona
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jasne [emoji23]@Meml sliczna dziewczynka [emoji173] oby ten zabek jej wypadl bo to wkurzajace dla dziecka
Dziewczyny czy wasze pociechy tez sie tak rozciagaja po obudzeniu ,glosno stekajac ? I przy karmieniu? I podczas robienia kupy? [emoji14] bo moja to jak stary.. przeciaga sie,rozciaga, a pozniej walnie kloca i spi dalej,najedzona
E
Ewka34
Gość
To dobrze [emoji23]Jasne [emoji23]
Na razie usnęła [emoji23] ale czekam na bombardowanie pieluchy [emoji23]To dobrze [emoji23]
Załączniki
reklama
E
Ewka34
Gość
Hyhyhy moja zbombardowala jak tylko wyczula ze jest sucha ,nowa pieluszka,czyli po karmieniu,a przed ja przewinelam bo z klocem spala [emoji23]Na razie usnęła [emoji23] ale czekam na bombardowanie pieluchy [emoji23]Zobacz załącznik 885698