reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Moja zrobiła to samo hah. Przebralam, na cycu 5 min, usnęła po 30 min już smrodek i Pielucha w kupce, przebralam, polecała 25 min i znowu haha teraz przebrana i dałam ją do leżaczka i leży ładnie. Nie będę co godzinę jej cyca na 5 min dawać, bo później srac będzie co 30 min xd Zobacz załącznik 885704

Chlodno u Was ? Bo Mała taka opatulona :)

reklama
Jak ubieracie maluchy na takie ciepło na dwór ? Chce ją wziąć koło 17 na trochę. I zastanawiam się czy rampers i skarpetki to trochę za mało ? Lepiej body i leginsy ?

Teraz to już pewnie kwestia maksymalnie kilku dni [emoji16]Karokao skoro czop z krwią odchodzi, to kto wie, czy za kilka godzin nie będziesz już tulić [emoji1]Paulana ciekawe, czy dziś się coś zacznie [emoji6]Tylko 3 godziny przez całą noc spałaś? W domu zawsze lepiej [emoji846] słodka mała.Mam nadzieję, że mama weźmie sobie radę do serca i szybko podejmie leczenie. Mnie też zapisz na swoją listę. Termin mam na tą sobotę [emoji6] mogłabym już do tej soboty urodzić.Pewnie zaraz ząbek wypadnie. W końcu marchewka twarda jest [emoji6]

Katinails na szczęście te 1,5 godziny to nie jest dużo [emoji846]

Bajunia gratulacje [emoji1] synek prawie się wyrobił z prezentem [emoji846]

Powodzenia na wizytach. Ja też już po. Wszystko z małym w porządku. Ilość wód też w normie. Także czekam na rozwój sytuacji [emoji4]

Gdyby to nie było na żarty to bym Was wszystkie na taką liste zapisała, żebyście już miały dzieci przy sobie :***

Tak robię i chodzę w takich majtasach i podpasce cienkiej. Przemywam woda i od dziś robię irytację tantum rosa i jest lepiej po tym :) a wy nosicie same te majtki siatkowe czy tez z podpaska wkładka??
Z podpaska nosiłam bo przecież krwawi się dalej. Już od wczoraj noszę takie swoje zwykle bawełniane głębokie majty i jest wygodnie :) mało krwi leci , może już się unormuje :) nie wiem ile trwa takie oczyszczanie ?

reklama
Do góry