G
gosc12
Gość
Nie unormuje ci sie to raczej wkladki laktacyjne zakladaj ja mam tak ze jak karmie to leci tez z drugiej piersi a jak leze nago to mam opasane piersi pielucha tetrowa
Też tak mam. Bez wkładek bym nie przeżyła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie unormuje ci sie to raczej wkladki laktacyjne zakladaj ja mam tak ze jak karmie to leci tez z drugiej piersi a jak leze nago to mam opasane piersi pielucha tetrowa
Ale slodko dobrze, niech sie uczy, przyda jej sie w zyciuBardzo juz sie jej nie boi i nawet probowala pieluche jej zmienic czasami polozy sie obok niej i zasnie i wtedy slodko wygladaja razem
Dzieki :*Ale slodko dobrze, niech sie uczy, przyda jej sie w zyciu
Te upały dają w kość strasznie. Chociaż dzisiaj na dworzu było bardzo przyjemnie, z lekkim wiaterkiem. Za to w mieszkaniu ukrop. Ale przeraża mnie wtorek, bo na wtorek zapowiadają 41 stopni. Ja nie wiem jak to przeżyje.
To jest nadziejaU mnie dwa tygodnie po porodzie się w miarę unormowało i już mogę spokojnie wyjść spod prysznica U nas to sprawdzali tak że palec w rękawiczce wkładali małemu do buzi i był problem żeby wyciągnąć to już mi w szpitalu mówili że ma duży odruch ssania.
Ale ja raczej nie używam smoczka. Jak go nakarmię to śpi i nie w głowie mu ciumkanie [emoji39]
Obniżył już bardziej chyba nie da rady bo jak siedzę to już nie złącze nóg hahaha.Tak czeste wizyty w toalecie sa pewnie dlatego, ze ci się juz brzuszek obniżył.
Ja do teraz nie mam zadnego doswiadczenia z niemowlakami kiedys sie balam zajmowac takimi malenstwamiDzieki :*
nooo niech sie uczy ,mnie nikt nie uczyl przy pierwszej