reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Przed wyjściem dostała czkawki i nie chciała z butelki mleka się napić , bo miałam odciągnięte trochę. Pierś dorwała i się najadła.
Wróciliśmy ze spaceru i była tak głodna jak wstała , że nie mogłam jej ogarnąć przy cycku, z butelki wyjadla. Teraz chciałam dać resztę mleka w butelce i nie chwyciła. Widzę , że jak jej się uwidzi. Raz butelkę weźmie , raz nie.
Wyjść na dłużej bym nie wyszla, ale tak jak wczoraj do lekarza musiałam na tą godzinę.

A jeszcze mam takie pytanie. Kiedy przestaje tak cieknac z piersi? Bo ani się ubrać po prysznicu tak kapie o zastanawiam się kiedy to się unormuje, że pokarm będzie leciał tylko przy karmieniu.
Nie unormuje ci sie to raczej ;) wkladki laktacyjne zakladaj ;) ja mam tak ze jak karmie to leci tez z drugiej piersi ;) a jak leze nago to mam opasane piersi pielucha tetrowa ;)

Ale u nas spokojnie na forum ;) ciekawe która kolejna się rozpakuje :D u mnie jutro ma być 26 stopni..i mam nadzieję, że będzie chłodniej :) stopy mi puchną..a do terminu zostało 18 dni..ciekawe kiedy coś ruszy:) jak na razie to brzuch mnie ciągnie, i mam takie chwilowe bóle tak jakby macicy :)

Zjedliśmy sobie frytki na kolację, prysznic, jakiś filmik na lapie i idę spać. Następny dzień bezobjawowy. Myślałam że chociaż długi spacer coś ruszy, ale jak widać nic :) eeeeh wy już tulicie maleństwa a ja kurz sprzątam tylko z tego kącika dziecięcego :)
Dobranoc dziewczynki

Ale u nas spokojnie na forum ;) ciekawe która kolejna się rozpakuje :D u mnie jutro ma być 26 stopni..i mam nadzieję, że będzie chłodniej :) stopy mi puchną..a do terminu zostało 18 dni..ciekawe kiedy coś ruszy:) jak na razie to brzuch mnie ciągnie, i mam takie chwilowe bóle tak jakby macicy :)

Cisza bo największe gaduły już urodziły ;)

Zjedliśmy sobie frytki na kolację, prysznic, jakiś filmik na lapie i idę spać. Następny dzień bezobjawowy. Myślałam że chociaż długi spacer coś ruszy, ale jak widać nic :) eeeeh wy już tulicie maleństwa a ja kurz sprzątam tylko z tego kącika dziecięcego :)
Dobranoc dziewczynki

Hehe może znienacka się zacznie u Ciebie i za niedługo będziesz tulić swoje maleństwo:) trzeba być dobrej myśli ;)

reklama
Do góry