reklama
G
gosc12
Gość
Gotowy nakryje folią i czeka
Super fura
MalinaMalina
Fanka BB :)
Też mam wrażenie że brzuszek rosnie i rosnie. Szczegolnie dostrzegam to rano gdy glowie się w co się jeszcze zmieszczęMnie tylko pytają na kiedy mam termin i się dziwią, że to już zaraz bo niby mam brzuch na 7-8 miesiąc [emoji33] a ja się czuję jakbym byłam mega wielorybem i brzuch z dnia na dzień miała coraz większy. Nie zdziwię się jeśli się okaże, ze mój syn waży już 5kg [emoji23] w takim tempie rośnie mi brzuch [emoji33]
G
gosc12
Gość
Zobacz załącznik 885220
Po co mi szpitalny wózeczek jak wole u mamy na łóżku od wczoraj [emoji16][emoji16][emoji16]
Mały Bartuś
martini87
U mnie to samo. W dodatku męża też na każdym kroku każdy pyta i moich rodziców też. Trochę to męczy. Co poradzić jak maleństwo nie ma ochoty wychodzić?Hej dziewczyny. Czy was też wszyscy zarzucają pytaniami typu "jeszcze nie urodzialas?"; "rodzisz już?" itp.? Strasznie mnie to irytuje... Termin mialam na wczoraj wiec teoretycznie jeszcze dwa tygodnie. Chyba przestanę wychodzic z domu.. Wrrrr
G
gosc12
Gość
Na 7 go mam termin. Już staram się być aktywna ale jest tak ciężko że więcej siedzę czy leżę niż chodzę.
I dobrze, jak nie czujesz się na siłach to odpoczywaj. Ja też ciągle leżałam, siedziałam. W terminie poszłam tylko na zakupy, później prysznic i seks. Nie wiem czy to się przyczyniło, ale wątpię. Mała po prostu wtedy chciała wyjść.
G
gosc12
Gość
Mi dali syrop . I dobrze, załatwiłam się bez strachu o zaparcia.A Ty masz tą sale jednoosobowa? Mówiłaś że Bartek będzie z wami siedział cały dzień to przecież wtedy na spokojnie prysznic itd.
Wogole to u mnie w szpitalu nie wypisują jeśli się 2 nie zrobi ale pewnie w każdym inne zasady.
Anulaa88
Contraction timerJakich aplikacji do liczenia skurczów używacie/używałyście?
Mnie się słowo "papuśna" tak miło kojarzy[emoji16]"Papuśna" [emoji23] [emoji23] [emoji23] jak ja lubie to slowo matka mowila, ze bylam papusna [emoji23] wazylam 4kg jak sie urodzilam
To dobrze[emoji4] długo rodziłaś?Czuje sie ok tylko tylek boli i macica bo sie obkurcza ale tak w miare jestem na chodzie
Ci co wiedzą na kiedy mam termin, to ciągle pytają...I zawsze odpowiadam, że jakby się urodził to by wiedzieli[emoji23] męczące to jest... Znowu sąsiadka wczoraj zapytała po raz pierwszy na kiedy termin...i jak odpowiedziałam, to się zdziwiła że mam tak mały brzuch i czy na pewno jeszcze parę dni zostało...[emoji23] nosz kurde...[emoji85]Hej dziewczyny. Czy was też wszyscy zarzucają pytaniami typu "jeszcze nie urodzialas?"; "rodzisz już?" itp.? Strasznie mnie to irytuje... Termin mialam na wczoraj wiec teoretycznie jeszcze dwa tygodnie. Chyba przestanę wychodzic z domu.. Wrrrr
G
gosc12
Gość
U nas taki upał że dramat, popadało 30 minut i znowu słońce. Przez chwilkę było całkiem przyjemnie ale znowu się duchota robi.
@klaudiaa975 na zdjęciach Ala rzeczywiście jak kluseczka wygląda ja bym na Twoim miejscu na siłę tej butli nie próbowała bo i po co. Myślisz że teraz byś gdziekolwiek wyszła na dłużej bez niej? Wydaje mi się po Twoich postach że jesteś taka zakochana w niej że nie zostawisz z kimś na dłużej niż od karmienia do karmienia a może jak troszkę podrośnie to chwyci butle i już.
Przed wyjściem dostała czkawki i nie chciała z butelki mleka się napić , bo miałam odciągnięte trochę. Pierś dorwała i się najadła.
Wróciliśmy ze spaceru i była tak głodna jak wstała , że nie mogłam jej ogarnąć przy cycku, z butelki wyjadla. Teraz chciałam dać resztę mleka w butelce i nie chwyciła. Widzę , że jak jej się uwidzi. Raz butelkę weźmie , raz nie.
Wyjść na dłużej bym nie wyszla, ale tak jak wczoraj do lekarza musiałam na tą godzinę.
A jeszcze mam takie pytanie. Kiedy przestaje tak cieknac z piersi? Bo ani się ubrać po prysznicu tak kapie o zastanawiam się kiedy to się unormuje, że pokarm będzie leciał tylko przy karmieniu.
reklama
G
gosc12
Gość