Oj tak po tym kątem jest super że chce pomagać. Ale swoje humory też ma@klaudiaa975 to super, ze laktacja Ci tak dobrze idzie
@KatiNails zazdroszcze tesciowej tez bym chciala, zeby moja sie o mnie troszczyla i pomagala w jakikolwiek sposob.
@Luiza. Wcale sie nie dziwie, ze ciezko Ci nadrobic, pewnie ledwo co zyjesz przy dwoch dziewczynkach i ani chwili dla siebie. Jeszcze przy tych upalach...
Wielce jest oburzona że mała kąpięmy w brodziku prysznica [emoji23] i żeby Damian natychmiast leciał po wanienke [emoji23]
Chrzciny chcemy zrobić po mszy. Dla nas liczy się sakrament chrztu a nie pokaz na mszy że chrzcimy dziecko. Poza tym bez sensu dziecko takie małe trzymac godzinę w kościele - ona wielkie oburzenie [emoji23]
Miałam gorączkę, mam tydzień z łóżka nie wychodzić.
Po cc super szybko do siebie doszłam. Smialam wyprostowana to źle. Powinnam leżeć i odpoczywać. I do niej nie docierało że właśnie im więcej chodzę tym lepiej. Bo jak będę leżeć znów będę miała problem się ruszać.
Także troska jest super ale w granicach rozsądku tym bardziej że z Damianem dziećmi nie jesteśmy i to nie jest nasze pierwsze dziecko