Fiorna
Fanka BB :)
W sklepie budowlanym, chwala sobie te spiraleZobacz załącznik 884737
o super, jutro chyba podjadę do castoramy lub leroya bo już mam dość tych owadów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sklepie budowlanym, chwala sobie te spiraleZobacz załącznik 884737
Jestem zatrudniona w Leroy-u pracowałam chwile na ogrodzie i klienci sobie chwalilio super, jutro chyba podjadę do castoramy lub leroya bo już mam dość tych owadów
Moja chciala zadecydowac jak nasz synek bedzie mial na imie. Tak to ma wszystko gdzies ale w tej kwestii ma najwiecej do powiedzenia. Az sie boje co to bedzie po urodzeniu dziecka. Niby udaje, ze idzie ze mna na kompromis a i tak zrobi po swojemuOj tak po tym kątem jest super że chce pomagać. Ale swoje humory też ma
Wielce jest oburzona że mała kąpięmy w brodziku prysznica [emoji23] i żeby Damian natychmiast leciał po wanienke [emoji23]
Chrzciny chcemy zrobić po mszy. Dla nas liczy się sakrament chrztu a nie pokaz na mszy że chrzcimy dziecko. Poza tym bez sensu dziecko takie małe trzymac godzinę w kościele - ona wielkie oburzenie [emoji23]
Miałam gorączkę, mam tydzień z łóżka nie wychodzić.
Po cc super szybko do siebie doszłam. Smialam wyprostowana to źle. Powinnam leżeć i odpoczywać. I do niej nie docierało że właśnie im więcej chodzę tym lepiej. Bo jak będę leżeć znów będę miała problem się ruszać.
Także troska jest super ale w granicach rozsądku tym bardziej że z Damianem dziećmi nie jesteśmy i to nie jest nasze pierwsze dziecko
Eh no to u nas odnośnie imienia nic się nie odzywała. Ale podejrzewam, że jakbyśmy chcieli jakieś oryginalne to miałaby trochę do powiedzenia [emoji23]Moja chciala zadecydowac jak nasz synek bedzie mial na imie. Tak to ma wszystko gdzies ale w tej kwestii ma najwiecej do powiedzenia. Az sie boje co to bedzie po urodzeniu dziecka. Niby udaje, ze idzie ze mna na kompromis a i tak zrobi po swojemu
Zeby bylo ciekawiej moja matka tez mnie meczyla imionami jakie jej sie podobaja [emoji14] z reszta w pewnym momencie przestalam z kimkolwiek gadac o imieniu, bo kazdy wyrazal swoje zdanie, typowal jakies imiona a ja mialam to gdzies [emoji14]Eh no to u nas odnośnie imienia nic się nie odzywała. Ale podejrzewam, że jakbyśmy chcieli jakieś oryginalne to miałaby trochę do powiedzenia [emoji23]
Zeby bylo ciekawiej moja matka tez mnie meczyla imionami jakie jej sie podobaja [emoji14] z reszta w pewnym momencie przestalam z kimkolwiek gadac o imieniu, bo kazdy wyrazal swoje zdanie, typowal jakies imiona a ja mialam to gdzies [emoji14]
Iiii z tego co pamietam to bedzie Jagoda?To.ile ja się nasluchalam ze ma być Zosia i Zosia...
Iiii z tego co pamietam to bedzie Jagoda?
Też polecam te spirale. W biedronce je też można kupić. Tylko nie wiem, czy są teraz w stałym asortymencie wakacyjnym. Musiałabyś zobaczyć. Dają radę. Wszystkie grile już na nich jedziemy od 2 lat bodajże[emoji16]W sklepie budowlanym, chwala sobie te spiraleZobacz załącznik 884737