reklama
Od seksu powtrzymywalam sie tylko przed cytologia, a tak to jak jest ochota, siła i okazja to jest seks grany.
Bardzo sie wczoraj zdziwiłam i wzruszyłam jednoczesnie bo zauwazylam ze poza tym, ze brzuch bardziej wystaje no bo macica podniosła juz flaczki, ktore teraz maja mniej miejsca, to ewidentnie zaokraglilam sie w łonie. Nad linią do której rosną (przeklęte) włoski łonowe widać wypukłość. Niby powinnam sie tego spodziewać w ciąży, a trochę to na mnie spadło nieoczekiwanie i aż nie mogłam usnąć z ekscytacji
Bardzo sie wczoraj zdziwiłam i wzruszyłam jednoczesnie bo zauwazylam ze poza tym, ze brzuch bardziej wystaje no bo macica podniosła juz flaczki, ktore teraz maja mniej miejsca, to ewidentnie zaokraglilam sie w łonie. Nad linią do której rosną (przeklęte) włoski łonowe widać wypukłość. Niby powinnam sie tego spodziewać w ciąży, a trochę to na mnie spadło nieoczekiwanie i aż nie mogłam usnąć z ekscytacji
zanka200389
Fanka BB :)
Ja seks mam zabroniony ale i tak nie mam ochoty. Współczuję tylko mojemu [emoji54]
zanka200389
Dziękuję i wzajemnie [emoji4]Hej Sierpnióweczki
miłego dnia
asia0509
Hej Sierpnióweczki
miłego dnia
Hej hej! Jak dobrze jest nie iść do pracy✌ pozdrawiam
czarna_jagoda
Dobry,
Zazdroszczę wszystkim, które mają dziś wolne [emoji5]
Ja mam jutro wizytę i juz odczuwam stres.
asia0509
Dobry,
Nie stresuj sie- Wszystko będzie dobrze! Sierpniowe dzieciaczki to silna ekipa!
anulka1991
Dzien Dobry Wszystkim Mamom
Dzis mam wizyte i ide z wynikiem pappa trzymajcie kochanie kciuki zeby dzidzia byla zdrowa choc nie ukrywam ze sie boje
Dzis mam wizyte i ide z wynikiem pappa trzymajcie kochanie kciuki zeby dzidzia byla zdrowa choc nie ukrywam ze sie boje
reklama
czarna_jagoda
Oby [emoji5] ja i tak do pierwszego genetycznego będę przeżywac - jak tam usłysze serducho to odetchne w końcu.Nie stresuj sie- Wszystko będzie dobrze! Sierpniowe dzieciaczki to silna ekipa!