reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@Gienio mam termin na jutro, ale póki co nawet się nie oszukuje że coś sie zbliża. Skurczy brak, brzuch wysoko...dlatego też uzbroilam sie w cierpliwość i spokojnie czekam. We wtorek mam wizytę u gina i moze wtedy okaże się czy jest jakiś postep...;)
Ooo czyli to juz juz - to pewnie ty i @miloscwczasachpopkultury bedziecie następne . Czasami jest tak , ze nic nic i nagle bach z objawami ! Dawaj znać ;)

@Gienio co u Ciebie? Jak samopoczucie?
Czesc:) ja to wczoraj miałam dziwne skurcze , ktore po Nospie jak ręka odjąć , ale moj taki prawdziwym termin z om to 20.08 dopiero a patrząc na wymiary małej to ostatnio mi lekarz wpisał , ze wg usg 30 sierpnia , jeszcze za chwile sie okaże ze wrzesień ;) Czekam
sobie spokojnie do terminu Cc równo za tydzień mam , zastanawiam sie, czy cos nie zacząć działać , zeby ta cesarka nie była na sucho - chyba od środy zacznę próbować metody Karoliny :) a ty jak tam sie miewasz ?

Czy to normalne , że dziecko nie chce spać .. od 24 walczymy ze snem .. na oczy nie widzę , a ona pełna życia :o
Moja Laura była wręcz aniołem do 2 tyg po porodzie , tylko jadła i spała a wręcz zasypiała podczas butli - trzeba było łaskotać po policzkach , No a potem .. to juz zaczela byc bardziej aktywna . Karmisz w równych odstępach czasu czy na zadanie ?

Dzieki :* nie,nie zostanie sama bo ma jeszcze drugiego syna i znimi trzymie ;) szwagierka do mnie przychodzi tylko wtedy gdy jej nie ma.. bo ona opiekuje sie ich dziecmi i wiesz,zeby nie bylo focha ;) ;) teraz pojechali na wakacje i stara zostala sama..
No i skoro tak robi to ja nie chce zeby Michasia ja poznala.. bo stara teraz robi identycznie jak z pierwsza corka bylo te 14 lat temu.. ile mozna.. :/
Wspolczuje teściowej tak złego samopoczucia , to musi byc bardzo sfrustrowana osoba , bo nie wyobrażam sobie jak mozna nie chcieć poznać wnuczki ? Moze i do was cos ma,ale dziecko niczego winne . A swoją droga wiadomo o co jej chodzi ? Czemu taka jest niemiła i obojętna ? Ty to sie w ogóle nie przejmuj -traktuj jak powietrze .

Czesc:) ja to wczoraj miałam dziwne skurcze , ktore po Nospie jak ręka odjąć , ale moj taki prawdziwym termin z om to 20.08 dopiero a patrząc na wymiary małej to ostatnio mi lekarz wpisał , ze wg usg 30 sierpnia , jeszcze za chwile sie okaże ze wrzesień ;) Czekam
sobie spokojnie do terminu Cc równo za tydzień mam , zastanawiam sie, czy cos nie zacząć działać , zeby ta cesarka nie była na sucho - chyba od środy zacznę próbować metody Karoliny :) a ty jak tam sie miewasz ?
To jeszcze chwilę[emoji4]
U mnie hmmm czekam spokojnie i nic nie przyspieszam[emoji4] Co ma być to będzie[emoji4] Trochę zaczynam się obawiać porodu, ale każdy przeżył, to i ja przeżyję [emoji23][emoji16] nie ma się co samej nakręcać[emoji16]

Pomyślałam tak samo jak @Gienio. Może Ty wyjdź pierwsze z inicjatywą przytulenia sie lub buziaka. Może na początku będzie dretwo, ale z czasem się Mężul przelamie i odwzajemni to :) ja ogolnie do brzucha tez nie mowie, jakos tego nie czuje. Wiem, ze mam tam synka ale jakos to dla mnie dziwne [emoji12] już mój Maz częściej gada do Mikołaja jak ja [emoji23]Kochana!! A co i Ciebie? Jak samopoczucie? :DTrzymam kciuki cały czas [emoji4]
Dziekuje , ze pytasz :) ja na razie wszystko Ok oprócz tego , ze mam słoniowe stopy i ręce . Na twarzy tez jakos puchne . Jedynie po nocy mi to schodzi a potem w ciagu dnia od nowa .. a ty jak tam sie miewasz ?

reklama
Do góry