reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Super ;)

A moja to się zapowiada kruszyna, bo tu na usg wyszło, ze ma 2,7 kg. A juz prawie mam termin. A Ty urodziłaś w ponad 36 i o wadze 2,4. Także zobacz jaka moja będzie dopiero malutka hah
Tak Kochana tylko nam na usg pokazywalo że mała ma ważyc 2950 kilka h przed cc [emoji23] w ważyla koniec końców 500g mniej.
Za to z synem na odwrót. Na tym samym usg wyszedł 3100 a kilka godzin później cc i ważył 3650 czyli ponad pół kg więcej [emoji23] więc dla mnie ta waga z usg to pic na wodę [emoji23]

Tak Kochana tylko nam na usg pokazywalo że mała ma ważyc 2950 kilka h przed cc [emoji23] w ważyla koniec końców 500g mniej.
Za to z synem na odwrót. Na tym samym usg wyszedł 3100 a kilka godzin później cc i ważył 3650 czyli ponad pół kg więcej [emoji23] więc dla mnie ta waga z usg to pic na wodę [emoji23]
U mnie akurat idealnie wyszlo. Przed porodem na USG ważyła 3700 a przy porodzie 3780 :)

Jak urodzisz to ja chyba jakaś wróżka zostanę [emoji23] nawet nie pomyślałam , że napiszesz bo się dawno nie odzywałaś :D a siedzisz mi w głowie , że będziesz następna w kolejce :D u Maljan się nic nie działo a przeczucie miałam, że urodzi na dniach :p
Haha a mnie gdzie tam widzisz wróżko? Na samym końcu listy? :p

No właśnie wczoraj rozmawiałam o tym z lekarzem on powiedział że żeby móc oszacować w miarę wagę to trzeba zmierzyć wszystkie części ciała i wsadzić w algorytm a to i tak szacowanie jest. I że teraz już ciężko bo np główka jest tak nisko że nie da się dobrze zmierzyć.

Jak urodzisz to ja chyba jakaś wróżka zostanę [emoji23] nawet nie pomyślałam , że napiszesz bo się dawno nie odzywałaś :D a siedzisz mi w głowie , że będziesz następna w kolejce :D u Maljan się nic nie działo a przeczucie miałam, że urodzi na dniach :p

Oby!! [emoji3][emoji3][emoji3]
Marze żeby sie zaczęło ❣️ już mi tak cieżko ze szok [emoji3]

Jak się sprawdzi to Cię nazwę czarownicą ;) kto wie, może masz fach w rękawie który warto rozwijać... :)

No to ja mam jednak nadzieje, ze albo z usg będzie waga albo jakoś coś to do przodu 0,5 kg a nei do tylu ;(

U nas na osiedlu pod sklepem właśnie była policja i karetka. Jakaś mamusia zostawiła dziecko około półroczne w aucie... Dobrze że ktoś mądry szybko zareagował. Wybił szybę i wezwał policję z karetka...
Co za tumanica... Aż nóż się w kieszeni otwiera...
Ja bym ją zostawiła w tym aucie w upał i pozamykała wszystko żeby nie wyszła

reklama
Do góry