reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Super ;)

A moja to się zapowiada kruszyna, bo tu na usg wyszło, ze ma 2,7 kg. A juz prawie mam termin. A Ty urodziłaś w ponad 36 i o wadze 2,4. Także zobacz jaka moja będzie dopiero malutka hah
Tak Kochana tylko nam na usg pokazywalo że mała ma ważyc 2950 kilka h przed cc [emoji23] w ważyla koniec końców 500g mniej.
Za to z synem na odwrót. Na tym samym usg wyszedł 3100 a kilka godzin później cc i ważył 3650 czyli ponad pół kg więcej [emoji23] więc dla mnie ta waga z usg to pic na wodę [emoji23]

Tak Kochana tylko nam na usg pokazywalo że mała ma ważyc 2950 kilka h przed cc [emoji23] w ważyla koniec końców 500g mniej.
Za to z synem na odwrót. Na tym samym usg wyszedł 3100 a kilka godzin później cc i ważył 3650 czyli ponad pół kg więcej [emoji23] więc dla mnie ta waga z usg to pic na wodę [emoji23]
U mnie akurat idealnie wyszlo. Przed porodem na USG ważyła 3700 a przy porodzie 3780 :)

Jak urodzisz to ja chyba jakaś wróżka zostanę [emoji23] nawet nie pomyślałam , że napiszesz bo się dawno nie odzywałaś :D a siedzisz mi w głowie , że będziesz następna w kolejce :D u Maljan się nic nie działo a przeczucie miałam, że urodzi na dniach :p
Haha a mnie gdzie tam widzisz wróżko? Na samym końcu listy? :p

No właśnie wczoraj rozmawiałam o tym z lekarzem on powiedział że żeby móc oszacować w miarę wagę to trzeba zmierzyć wszystkie części ciała i wsadzić w algorytm a to i tak szacowanie jest. I że teraz już ciężko bo np główka jest tak nisko że nie da się dobrze zmierzyć.

Jak urodzisz to ja chyba jakaś wróżka zostanę [emoji23] nawet nie pomyślałam , że napiszesz bo się dawno nie odzywałaś :D a siedzisz mi w głowie , że będziesz następna w kolejce :D u Maljan się nic nie działo a przeczucie miałam, że urodzi na dniach :p

Oby!! [emoji3][emoji3][emoji3]
Marze żeby sie zaczęło ❣️ już mi tak cieżko ze szok [emoji3]

Jak się sprawdzi to Cię nazwę czarownicą ;) kto wie, może masz fach w rękawie który warto rozwijać... :)

No to ja mam jednak nadzieje, ze albo z usg będzie waga albo jakoś coś to do przodu 0,5 kg a nei do tylu ;(

U nas na osiedlu pod sklepem właśnie była policja i karetka. Jakaś mamusia zostawiła dziecko około półroczne w aucie... Dobrze że ktoś mądry szybko zareagował. Wybił szybę i wezwał policję z karetka...
Co za tumanica... Aż nóż się w kieszeni otwiera...
Ja bym ją zostawiła w tym aucie w upał i pozamykała wszystko żeby nie wyszła

reklama
Do góry