Lustysia
Fanka BB :)
Same pysznosciA ja mam ochotę na zupkę chińska, frytki, kebaba, chipsy, czekoladę i takie tam smakołyki nie zdrowe[emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Same pysznosciA ja mam ochotę na zupkę chińska, frytki, kebaba, chipsy, czekoladę i takie tam smakołyki nie zdrowe[emoji7]
Gołąbki [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
I jak puszczą Cie jeszcze do domu?
U nas na osiedlu pod sklepem właśnie była policja i karetka. Jakaś mamusia zostawiła dziecko około półroczne w aucie... Dobrze że ktoś mądry szybko zareagował. Wybił szybę i wezwał policję z karetka...
Co za tumanica... Aż nóż się w kieszeni otwiera...
Na to liczęW końcu się siebie nawzajem nauczycie[emoji16]
A nie masz schodów na oddziale?Nie no, do domku już nie wyjdę zanim nie urodzę, bo dziś mam w sumie 39+4 albo 39+6 sama nie wiem jak liczyć, w każdym razie blisko do terminu i te rozwarcie na 2 cm i szyjka się skraca a skurcze jak wstaje i leżę to czuje takie sredniawe takze może do wieczora coś się powiększy z rozwarciem itd.
Pyszne były, ale nadal głodna xd
A w domu ledwo co jadłam hah.
Będę tutaj tez sobie spacerować tak co 2 h po 15 min po korytarzu żeby pomoc temu wszystkiemunie chce tak plackiem leżeć skoro jest nadzieja
Jak na szpitalny to całkiem nieźle wygląda a jak smakuje?
A no i u nas po wizycie położnej wszystko super.
Mala przybiera
Wagę urodzeniowa miała 2450. Na pierwszą dobę po porodzie 2340. Druga doba po porodzie i przy wypisie 2280. A dzisiaj 2370 gczyli już 90g przybrała przez wtorek i środę
![]()
Ja już po wizycie, przepływy okej, szyjka zgładzona, ale rozwarcia zbytnio nie ma, cos sie zaczyna dziać ze skurczami bo nawet lekarz przy badaniu czuł brzuch jak sie napina, mówi ze powinny te skurcze zrobić rozwarcie, do terminu powinnam urodzic (08.08) gdyby nie to mam przyjść 9go. Jakby wody odeszły to do szpitala i jakby skurcze były co 5-8min to tez. Zobaczymy, mam nadzieje ze sie rozkręci cos bo jednak od 4 nie spałam bo cos smyralo i teraz tez cały czas pobolewa jak na okres [emoji110]
SuperDziewczyny wychodzeeeeczekam na wypis w miedzyczasie zjem sobie obiad jeszcze tu
bo glodna jestem
delirke mam az hyhy
![]()
U nas na osiedlu pod sklepem właśnie była policja i karetka. Jakaś mamusia zostawiła dziecko około półroczne w aucie... Dobrze że ktoś mądry szybko zareagował. Wybił szybę i wezwał policję z karetka...
Co za tumanica... Aż nóż się w kieszeni otwiera...