Dobre podejście Mój już na wazektomie się zdecydował. wydrukował papiery które mu ładnie wypełniłam i zadzwonił i się okazało że u nas już nie robią ja tam innej opcji nie biorę pod uwagę na ten momentU nas post już 5 miesięcy, przez skracajacs szyjke, takze sobie wyobraz
Ja myślałam nad antykoncepcja. Nie mogę przyjmować hormonów, więc u mnie tabletki odpadają. Brałam kiedyś na zbicie prolaktyny,to id razu jakieś torbiele na cyckach. Więc ja się faszerowac nie będę. Już dwa razy od męża usłyszałam w tej ciąży,że sytuacja w jakiej się znajdujemy jest najlepsza antykoncepcja (chodziło o to,że druga ciąża zagrozona). Bo ja mu sugerowałam,że tyle poświęciłam przeź dwie ciążę,więcej dzieci nie chcemy,to żeby on się poddal wazektomii...czemu zawsze wszystko kobieta. Prosiłam go żeby to przemyślał. Ale wątpię... poza tym jak tak dalej między nami będzie to będę rozglądać się za jakimś kochankiem,a nie antykoncepcja
reklama
madziula92
Fanka BB :)
@miloscwczasachpopkultury cos dzisiaj milczysz chyba że rodzisz :*
O no to superMoja dzis do 2 w nocy bedzie naswietlana,miala usg glowki,jutro badania ogolne, wiec jesli wszystko bedzie dobrze to jutro nas wypisza ,tak mi pani doktor powiedziala
madziula92
U nas upał od rana..nie zapowiada się na chłodniejsze dni nic mi sie nie chce na 15.15 mam wizytę,ale muszę wcześniej jechać zeby ktg zrobic..nie chce mi się wychodzić z domu na taką pogodę :/ jeszcze muszę iść odebrać paczki, bo przyszły mi perfumy i szampony do włosów, które zamowilam [emoji16]
miloscwczasachpopkultury
@miloscwczasachpopkultury cos dzisiaj milczysz chyba że rodzisz :*
Jaka czujna, dzięki kochana [emoji16][emoji8] niestety nie po prostu dziś u nas już 33 stopnie, w domu duchota, wstałam przed 11 hah, wyszłam z psem, prysznic, śniadanko i leżę.
Wczoraj miałam nadzieje, bo młoda tak się wiercila po 23 i aż dziwne, ze myślałam, ze chce wyskoczyć, ale nic.. dziś jedynie mam twardy brzuch i jakieś tam lekkie bóle, mój mi obiecał, ze jak wstanie to podziałamy także może wtedy to zadziała + oczywiście pije herbatkę z liści malin i dziś w menu ta zupka Meksykańska [emoji5][emoji3]
Fiorna
@miloscwczasachpopkultury nie śpij tyle
U nas na śląsku to masakra..a widziałam prognozy i faktycznie nie zapowiada się nic chłodniejszego..
Ja dziś tylko zjadłam płatki z mlekiem i poprawiłam lodem i leżę brzuchem do góry
Powodzenia na wizycie! Daj znać co tam u Franka słychać
U nas upał od rana..nie zapowiada się na chłodniejsze dni nic mi sie nie chce na 15.15 mam wizytę,ale muszę wcześniej jechać zeby ktg zrobic..nie chce mi się wychodzić z domu na taką pogodę :/ jeszcze muszę iść odebrać paczki, bo przyszły mi perfumy i szampony do włosów, które zamowilam [emoji16]
U nas na śląsku to masakra..a widziałam prognozy i faktycznie nie zapowiada się nic chłodniejszego..
Ja dziś tylko zjadłam płatki z mlekiem i poprawiłam lodem i leżę brzuchem do góry
miloscwczasachpopkultury
O to super, daj znać jak po wizycie. Ja dziś wspolczuje Tobie, bo ja to będę tylko w domu leżeć. Nawet dziś te schody odpuszczam, bo mam zakwasy już. Dziś zupka, seksik i herbata. Więcej nie dam rady w 35 stopni ;/
miloscwczasachpopkultury
@miloscwczasachpopkultury nie śpij tyle
Ale jak jak lubię tyle spać hah tzn w tej ciąży i wiecie „spie na zapas”, bo jak to mówią przepowiednie później się nie wyśpimy i bla bla bla hah. Przynajmniej pół dnia mi zlatuje, takim sposobem te 2 dni do terminu to ja 1 cały przespie i tyle xd
madziula92
Juz myślałam, że rodzisz :* i że te wszystkie sposoby pomogły u mnie w mieszkaniu tez tak gorąco, leżę przed wiatrakiem Ty i tak dużo robisz w porównaniu z moim lenistwem xDJaka czujna, dzięki kochana [emoji16][emoji8] niestety nie po prostu dziś u nas już 33 stopnie, w domu duchota, wstałam przed 11 hah, wyszłam z psem, prysznic, śniadanko i leżę.
Wczoraj miałam nadzieje, bo młoda tak się wiercila po 23 i aż dziwne, ze myślałam, ze chce wyskoczyć, ale nic.. dziś jedynie mam twardy brzuch i jakieś tam lekkie bóle, mój mi obiecał, ze jak wstanie to podziałamy także może wtedy to zadziała + oczywiście pije herbatkę z liści malin i dziś w menu ta zupka Meksykańska [emoji5][emoji3]
reklama
madziula92
Tragedia jest z tymi temperaturami. Ja zjadłam 2 kromeczki z serkiem białym i rzodkiewką i kawałek ciasta i tez leżę nie mogę się w końcu zabrać za prasowanie pościeli do łóżeczka[emoji16] u ginekologa pewnie znowu będą opóźnienia..i będę czekać a jeszcze czeka mnie leżenie 30 min pod ktg@miloscwczasachpopkultury nie śpij tyle