reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U nas post już 5 miesięcy, przez skracajacs szyjke, takze sobie wyobraz:p
Ja myślałam nad antykoncepcja. Nie mogę przyjmować hormonów, więc u mnie tabletki odpadają. Brałam kiedyś na zbicie prolaktyny,to id razu jakieś torbiele na cyckach. Więc ja się faszerowac nie będę. Już dwa razy od męża usłyszałam w tej ciąży,że sytuacja w jakiej się znajdujemy jest najlepsza antykoncepcja (chodziło o to,że druga ciąża zagrozona). Bo ja mu sugerowałam,że tyle poświęciłam przeź dwie ciążę,więcej dzieci nie chcemy,to żeby on się poddal wazektomii...czemu zawsze wszystko kobieta. Prosiłam go żeby to przemyślał. Ale wątpię... poza tym jak tak dalej między nami będzie to będę rozglądać się za jakimś kochankiem,a nie antykoncepcja;)
Dobre podejście :p Mój już na wazektomie się zdecydował. wydrukował papiery które mu ładnie wypełniłam i zadzwonił i się okazało że u nas już nie robią :p ja tam innej opcji nie biorę pod uwagę na ten moment :)

reklama
U nas upał od rana..nie zapowiada się na chłodniejsze dni ;) nic mi sie nie chce :) na 15.15 mam wizytę,ale muszę wcześniej jechać zeby ktg zrobic..nie chce mi się wychodzić z domu na taką pogodę :/ jeszcze muszę iść odebrać paczki, bo przyszły mi perfumy i szampony do włosów, które zamowilam [emoji16]

@miloscwczasachpopkultury cos dzisiaj milczysz;) chyba że rodzisz :):*

Jaka czujna, dzięki kochana [emoji16][emoji8] niestety nie :( po prostu dziś u nas już 33 stopnie, w domu duchota, wstałam przed 11 hah, wyszłam z psem, prysznic, śniadanko i leżę.

Wczoraj miałam nadzieje, bo młoda tak się wiercila po 23 i aż dziwne, ze myślałam, ze chce wyskoczyć, ale nic.. dziś jedynie mam twardy brzuch i jakieś tam lekkie bóle, mój mi obiecał, ze jak wstanie to podziałamy także może wtedy to zadziała + oczywiście pije herbatkę z liści malin i dziś w menu ta zupka Meksykańska [emoji5][emoji3]

@miloscwczasachpopkultury nie śpij tyle :D:D
U nas upał od rana..nie zapowiada się na chłodniejsze dni ;) nic mi sie nie chce :) na 15.15 mam wizytę,ale muszę wcześniej jechać zeby ktg zrobic..nie chce mi się wychodzić z domu na taką pogodę :/ jeszcze muszę iść odebrać paczki, bo przyszły mi perfumy i szampony do włosów, które zamowilam [emoji16]

U nas na śląsku to masakra..a widziałam prognozy i faktycznie nie zapowiada się nic chłodniejszego..
Ja dziś tylko zjadłam płatki z mlekiem i poprawiłam lodem i leżę brzuchem do góry :D
Powodzenia na wizycie! Daj znać co tam u Franka słychać :)

O to super, daj znać jak po wizycie. Ja dziś wspolczuje Tobie, bo ja to będę tylko w domu leżeć. Nawet dziś te schody odpuszczam, bo mam zakwasy już. Dziś zupka, seksik i herbata. Więcej nie dam rady w 35 stopni ;/

U nas na śląsku to masakra..a widziałam prognozy i faktycznie nie zapowiada się nic chłodniejszego..
Ja dziś tylko zjadłam płatki z mlekiem i poprawiłam lodem i leżę brzuchem do góry :D

Ale jak jak lubię tyle spać hah tzn w tej ciąży i wiecie „spie na zapas”, bo jak to mówią przepowiednie później się nie wyśpimy i bla bla bla hah. Przynajmniej pół dnia mi zlatuje, takim sposobem te 2 dni do terminu to ja 1 cały przespie i tyle xd

Jaka czujna, dzięki kochana [emoji16][emoji8] niestety nie :( po prostu dziś u nas już 33 stopnie, w domu duchota, wstałam przed 11 hah, wyszłam z psem, prysznic, śniadanko i leżę.

Wczoraj miałam nadzieje, bo młoda tak się wiercila po 23 i aż dziwne, ze myślałam, ze chce wyskoczyć, ale nic.. dziś jedynie mam twardy brzuch i jakieś tam lekkie bóle, mój mi obiecał, ze jak wstanie to podziałamy także może wtedy to zadziała + oczywiście pije herbatkę z liści malin i dziś w menu ta zupka Meksykańska [emoji5][emoji3]
Juz myślałam, że rodzisz :* i że te wszystkie sposoby pomogły;) u mnie w mieszkaniu tez tak gorąco, leżę przed wiatrakiem;) Ty i tak dużo robisz w porównaniu z moim lenistwem xD

reklama

Tragedia jest z tymi temperaturami. Ja zjadłam 2 kromeczki z serkiem białym i rzodkiewką:) i kawałek ciasta i tez leżę:) nie mogę się w końcu zabrać za prasowanie pościeli do łóżeczka[emoji16] u ginekologa pewnie znowu będą opóźnienia..i będę czekać a jeszcze czeka mnie leżenie 30 min pod ktg

Do góry