reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Skąd wy macie tyle siły i energii? :szok:

U mnie to pozory, tak to non stop leżę. Dziś się w końcu zmotywowałam. Poszłam jeszcze do sklepu po snickersa, mleczko czekoladowe do picia i gazetkę. Teraz już leżę, brzuch napiety, ale niedziwne skoro dziś łącznie pół godziny po schodach, sprzątanie, pranie, z pieskiem raz :D

reklama
@miloscwczasachpopkultury ja podziwiam że ty takie maratony po schodach robisz , dzisiaj weszłam raz na 2 piętro i chyba że 3 na pierwsze i więcej bym nie dała radę.

Byłam dzisiaj u położnej i załatwiłam wszystkie papiery, pogadaliśmy i powiedziała że jakby co mam dzwonić bo ma znajome w szpitalu gdzie chce rodzić i jak coś to będzie tam interweniować. Nie sądzę żeby była potrzeba ale miło z jej strony.

Dzięki za pamiec :*
U nas w porządku mała dzisiaj bardzo grzeczna , i wkoncu ogarnęłam lepiej dom, teraz zrobiłam szarlotkę , mam jakiś przypływ energi :) cały dzień jest co robić 2 dzieci pranie sprzątanie itp i mało czasu żeby odezwać się na forum i cokolwiek przeczytać . Wieczorem jedynie mam chwilę ale wtedy z mężem sobie leżymy razem odpoczywamy . Wczoraj poszedł już do pracy był 2 tyg w domu na mój pobyt w szpitalu tydzień i tydzień jak się mała urodziła . Ale dobrze że już poszedł bo chwilami dzialal mi na nerwy chyba za długo razem byliśmy non stop ..co za dużo to nie zdrowo :D
Byłam nacinana ale już mało boli , polewalam sobie tantum Rosa a potem już octeniseptem na rane w domu jeszcze przez 3 dni chodziłam w majtkach siatkowych i jeszcze na noc później też siatkowe żeby lepiej oddychała lepszy przewiew tam był .

Twoja mala jest super na tym avatarku jest podobna do Ciebie :* <3

My już na boisku, mój się rozgrzewa i będą grać w Rugby, a ja będę walić kółka przez pół godziny
IMG_0620.JPG

Załączniki

• IMG_0620.JPG
    IMG_0620.JPG
    796,9 KB · Wyświetleń: 546
Dzięki za pamiec :*
U nas w porządku mała dzisiaj bardzo grzeczna , i wkoncu ogarnęłam lepiej dom, teraz zrobiłam szarlotkę , mam jakiś przypływ energi :) cały dzień jest co robić 2 dzieci pranie sprzątanie itp i mało czasu żeby odezwać się na forum i cokolwiek przeczytać . Wieczorem jedynie mam chwilę ale wtedy z mężem sobie leżymy razem odpoczywamy . Wczoraj poszedł już do pracy był 2 tyg w domu na mój pobyt w szpitalu tydzień i tydzień jak się mała urodziła . Ale dobrze że już poszedł bo chwilami dzialal mi na nerwy chyba za długo razem byliśmy non stop ..co za dużo to nie zdrowo :D
Byłam nacinana ale już mało boli , polewalam sobie tantum Rosa a potem już octeniseptem na rane w domu jeszcze przez 3 dni chodziłam w majtkach siatkowych i jeszcze na noc później też siatkowe żeby lepiej oddychała lepszy przewiew tam był .

Twoja mala jest super na tym avatarku jest podobna do Ciebie :* <3

To dobrze, że miałaś męża przy sobie przez te pierwsze dni. To Twoja malutka już ma z dwa tygodnie ? Kiedy to zleciało :) i jak Wam idzie karmienie itp ? Ciekawa jestem jak to będzie później. Czy cały czas takie karmienie przewijanie co dwie godziny i na nic więcej nie ma czasu ?
I nie piecze po octanisepcie ? Też będę psikala w domu i podlewała. Tu już wytrzymam bez tego.
Dziękuje :* ja jak na nią patrzę to widzę swoją mamę. K tez mówi , że jest podobna do mnie i tez widzę podobieństwo ale jednak cała babcia :D kiedy wyszłaś na pierwszy spacer ? Zastanawiam się czy pod koniec tygodnia bym już mogła wyjść z mala na troszkę , to znaczy też w sumie nie wiem na ile bym mogła :huh:

reklama
Do góry