reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ponad 2 tyg temu ważył 2900. Jeżeli bym dotrwsla do terminu to szacowana waga 3900. Marta była mniejsza, bo 3300 g i 50 cm.

Ja dzisiaj robię na obiad pizzę. Ale trochę się zejdzie, bo dopiero zaczęłam.

To nie jest jeszcze tak źle :) pewnie urodzisz wcześniej i będzie mniejszy :) a nawet jak nie, to dasz radę, na pewno :* mi wyliczył lekarz , że będzie ważyła max 3500 a urodziła się 3800 i w dodatku pierwsze, u ciebie drugie to pójdzie szybciej
Smacznego :)

Jestem w domu[emoji5] wyszłam na własne żądanie bo niestety wynik holtera może jutro może pojutrze. Na szczęście wszystkie wyniki badań, które miałam robione są w normie. Synuś też w porządku. A to najważniejsze [emoji5]
Wstawiłam już jedno pranie tych szpitalnych koszul. Muszę się sprężyć i spakować od nowa moją torbę do szpitala bo w każdej chwili może być come back . Wzięłam chłodny prysznic i teraz robię mężowi listę zakupów , bo ja się w taki upał nie będę z domu ruszać.
Czekam na córcię bo była dzisiaj u dziadków, zaraz mają ją przywieźć do domu bo podobno znów płakała, że chce do mamy..
Jak dobrze być w domu..
To fajnie, że w domku i że zaraz spotkasz się z córcią :)

U mnie dziś na obiad wrapy z kurczakiem i warzywkami, o ile będę miała siły wstać i to zrobic :p wstawiłam właśnie pranie z kolderkami, kocykami itd. Mam jeszcze dwa takie. Ale najpierw musiałam pozbierać po całym domu wszystkie takie rzeczy, bo cześć już była u Lenki w pokoju na pierwszym pietrze, cześć na drugim, a pralkę mamy w piwnicy także maraton po schodach sobie zrobiłam, ale mam nadzieje ze jeszcze nie urodze od tego [emoji23] za dobrze by było Haha teraz muszę trochę odpoczac przy wiatraku i później zabieram się za obiad :p
To Karolina by mogła Cię odwiedzić , trochę posprzątać , zrobic z cztery prania , pożyteczne z użytecznym :D

Cos mowila ze w piatek pobiora jej krew rano i zobaczymy czy bede mogla juz wyjsc,ale mowila ze raczej tak ,ze juz w piatek.. ;)
Nooo u mamusi najlepiej.. a w nocy to ja dzis normalnie tulalam,glaskalam itd ;) moja dziewczynka [emoji173]
Fajnie, że masz ją już po tej stronie do tulenia [emoji7] A mąż w końcu był z Tobą przy porodzie? [emoji16]

Jestem w domu☺ wyszłam na własne żądanie bo niestety wynik holtera może jutro może pojutrze. Na szczęście wszystkie wyniki badań, które miałam robione są w normie. Synuś też w porządku. A to najważniejsze ☺
Wstawiłam już jedno pranie tych szpitalnych koszul. Muszę się sprężyć i spakować od nowa moją torbę do szpitala bo w każdej chwili może być come back . Wzięłam chłodny prysznic i teraz robię mężowi listę zakupów , bo ja się w taki upał nie będę z domu ruszać.
Czekam na córcię bo była dzisiaj u dziadków, zaraz mają ją przywieźć do domu bo podobno znów płakała, że chce do mamy..
Jak dobrze być w domu..
To super :) odpoczywaj :)

reklama
To Karolina by mogła Cię odwiedzić , trochę posprzątać , zrobic z cztery prania , pożyteczne z użytecznym :D

Hahaha jestem za. Ja wlasnei dziś przemogłam swojego lenia, poscieralam kurze, pozamiatałam wszędzie, wstawiłam drugie pranie i teraz odpoczywam, zaraz lecę na schody z 10 minutek potrenować, później prysznic i wymocze stopki w zimnej wodzie z solą i porobie skórki na piętach itd już przed wczasami w szpitalu.
Później na 19:30 jedziemy na boisko mój będzie grał w Rugby do 21 a ja słuchawki na uszy i będę w kółko tam chodziła z 30 min, spacerek :D

A jak on pójdzie na nockę to wyprasuje w końcu te ostatnie rzeczy i może mała wychodzić. Dziś Bartek zamontował już fotelik na tej bazie isofix i wszystko gotowe. To może córcia czekała aż porobimy wszystko [emoji5][emoji3]
IMG_0620.JPG

Załączniki

• IMG_0620.JPG
    IMG_0620.JPG
    708,7 KB · Wyświetleń: 519
Do góry