reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

47ACB46A-28A0-4F94-9C68-CDE5A2721BA7.jpeg
Pizza gotowa

Załączniki

• 47ACB46A-28A0-4F94-9C68-CDE5A2721BA7.jpeg
    47ACB46A-28A0-4F94-9C68-CDE5A2721BA7.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 534
reklama
Hahaha jestem za. Ja wlasnei dziś przemogłam swojego lenia, poscieralam kurze, pozamiatałam wszędzie, wstawiłam drugie pranie i teraz odpoczywam, zaraz lecę na schody z 10 minutek potrenować, później prysznic i wymocze stopki w zimnej wodzie z solą i porobie skórki na piętach itd już przed wczasami w szpitalu.
Później na 19:30 jedziemy na boisko mój będzie grał w Rugby do 21 a ja słuchawki na uszy i będę w kółko tam chodziła z 30 min, spacerek :D

A jak on pójdzie na nockę to wyprasuje w końcu te ostatnie rzeczy i może mała wychodzić. Dziś Bartek zamontował już fotelik na tej bazie isofix i wszystko gotowe. To może córcia czekała aż porobimy wszystko [emoji5][emoji3]Zobacz załącznik 883418
Hehe to zapraszam u mnie w domku to zawsze się coś do roboty znajdzie :D my dopiero po obiadku, drugie pranie wstawione, teraz idę prysznic, ogarne się i jedziemy do teściów na odwiedzinki, nie za długo, ale chociaż chwile :p i odebrac zastrzyki z apteki, bo oni zwykle ich nie maja i są na zamówienie.

Ja dzisiaj też umyłam okno w salonie. Przetarłam moje kwiatki z kurzu. Mąż nastawił firanki do prania, zaraz uprasuje a on powiesi. Zamontował mi lampkę do grzania nad przewijakiem. Poprałam kilka rzeczy w rekach. Cały czas się z czymś kręcę, przysiadam i tak w kółko ;).

reklama
Do góry