reklama
Maljan
Fanka BB :)
Mniam [emoji7]Zobacz załącznik 883420 Pizza gotowa
Anulaa88
Wygląda pysznie[emoji16]Zobacz załącznik 883420 Pizza gotowa
Muszę męża pogonić o pizzę [emoji16]Robi obłędną na takim cienkim cieście[emoji16]
Lustysia
O mniam super wygladaja Smacznego ;*Zobacz załącznik 883420 Pizza gotowa
Meml
Dziękujemy. Najadłam się tak, że zaraz pęknęO mniam super wygladaja Smacznego ;*
Lustysia
Hehe to zapraszam u mnie w domku to zawsze się coś do roboty znajdzie my dopiero po obiadku, drugie pranie wstawione, teraz idę prysznic, ogarne się i jedziemy do teściów na odwiedzinki, nie za długo, ale chociaż chwile i odebrac zastrzyki z apteki, bo oni zwykle ich nie maja i są na zamówienie.Hahaha jestem za. Ja wlasnei dziś przemogłam swojego lenia, poscieralam kurze, pozamiatałam wszędzie, wstawiłam drugie pranie i teraz odpoczywam, zaraz lecę na schody z 10 minutek potrenować, później prysznic i wymocze stopki w zimnej wodzie z solą i porobie skórki na piętach itd już przed wczasami w szpitalu.
Później na 19:30 jedziemy na boisko mój będzie grał w Rugby do 21 a ja słuchawki na uszy i będę w kółko tam chodziła z 30 min, spacerek
A jak on pójdzie na nockę to wyprasuje w końcu te ostatnie rzeczy i może mała wychodzić. Dziś Bartek zamontował już fotelik na tej bazie isofix i wszystko gotowe. To może córcia czekała aż porobimy wszystko [emoji5][emoji3]Zobacz załącznik 883418
miloscwczasachpopkultury
Zobacz załącznik 883420 Pizza gotowa
Pysznie wyglada, smacznego [emoji5]
Meml
Ja dzisiaj też umyłam okno w salonie. Przetarłam moje kwiatki z kurzu. Mąż nastawił firanki do prania, zaraz uprasuje a on powiesi. Zamontował mi lampkę do grzania nad przewijakiem. Poprałam kilka rzeczy w rekach. Cały czas się z czymś kręcę, przysiadam i tak w kółko .
miloscwczasachpopkultury
Ja już po schodach, prysznic wzięłam, piesek był na dworku ze mną to idę do sklepu po gazetkę jakaś i za 1,5 h jedziemy na boisko „ćwiczyć” hah
reklama