reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

47ACB46A-28A0-4F94-9C68-CDE5A2721BA7.jpeg
Pizza gotowa

Załączniki

• 47ACB46A-28A0-4F94-9C68-CDE5A2721BA7.jpeg
    47ACB46A-28A0-4F94-9C68-CDE5A2721BA7.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 540
reklama
Hahaha jestem za. Ja wlasnei dziś przemogłam swojego lenia, poscieralam kurze, pozamiatałam wszędzie, wstawiłam drugie pranie i teraz odpoczywam, zaraz lecę na schody z 10 minutek potrenować, później prysznic i wymocze stopki w zimnej wodzie z solą i porobie skórki na piętach itd już przed wczasami w szpitalu.
Później na 19:30 jedziemy na boisko mój będzie grał w Rugby do 21 a ja słuchawki na uszy i będę w kółko tam chodziła z 30 min, spacerek :D

A jak on pójdzie na nockę to wyprasuje w końcu te ostatnie rzeczy i może mała wychodzić. Dziś Bartek zamontował już fotelik na tej bazie isofix i wszystko gotowe. To może córcia czekała aż porobimy wszystko [emoji5][emoji3]Zobacz załącznik 883418
Hehe to zapraszam u mnie w domku to zawsze się coś do roboty znajdzie :D my dopiero po obiadku, drugie pranie wstawione, teraz idę prysznic, ogarne się i jedziemy do teściów na odwiedzinki, nie za długo, ale chociaż chwile :p i odebrac zastrzyki z apteki, bo oni zwykle ich nie maja i są na zamówienie.

Ja dzisiaj też umyłam okno w salonie. Przetarłam moje kwiatki z kurzu. Mąż nastawił firanki do prania, zaraz uprasuje a on powiesi. Zamontował mi lampkę do grzania nad przewijakiem. Poprałam kilka rzeczy w rekach. Cały czas się z czymś kręcę, przysiadam i tak w kółko ;).

reklama
Do góry