reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jestem w domu☺ wyszłam na własne żądanie bo niestety wynik holtera może jutro może pojutrze. Na szczęście wszystkie wyniki badań, które miałam robione są w normie. Synuś też w porządku. A to najważniejsze ☺
Wstawiłam już jedno pranie tych szpitalnych koszul. Muszę się sprężyć i spakować od nowa moją torbę do szpitala bo w każdej chwili może być come back . Wzięłam chłodny prysznic i teraz robię mężowi listę zakupów , bo ja się w taki upał nie będę z domu ruszać.
Czekam na córcię bo była dzisiaj u dziadków, zaraz mają ją przywieźć do domu bo podobno znów płakała, że chce do mamy..
Jak dobrze być w domu..
Tez juz bym chciala byc w domku.. ale zdrowie malej najwazniejsze ❤

@Ewka34 jak Michasia się czuje?:

Dzis lepiej,po kąpaniu sobie spi.. ale najlepiej u mamy na cyckach sie spi :p po karmieniu wypluwa i robi sobie poduszke i ani waz sie matka ruszyc bo automatycznie sie budzi i chce cyca..

Pokarmu mam ponoc duzo i ogromny apetyt.. tylko suty mnie bola juz.. najgorzej jak zassa,pozniej z gorki,smaruje lanolina firmy Lansinoh ,polozna mi polecila ;)

Dzis lepiej,po kąpaniu sobie spi.. ale najlepiej u mamy na cyckach sie spi [emoji14] po karmieniu wypluwa i robi sobie poduszke i ani waz sie matka ruszyc bo automatycznie sie budzi i chce cyca..

Pokarmu mam ponoc duzo i ogromny apetyt.. tylko suty mnie bola juz.. najgorzej jak zassa,pozniej z goeki,smaruje lanolina firmy Lansinoh ,polozna mi polecila ;)
Hehe najlepiej u mamusi :* a powiedz mi ile bedzie miała podawany antybiotyk??

Cos mowila ze w piatek pobiora jej krew rano i zobaczymy czy bede mogla juz wyjsc,ale mowila ze raczej tak ,ze juz w piatek.. ;)
Nooo u mamusi najlepiej.. a w nocy to ja dzis normalnie tulalam,glaskalam itd ;) moja dziewczynka [emoji173]
No to super,do piątku szybko zleci ;) ojj jak ja Wam zazdroszczę, ze macie juz swoje pociechy przy sobie :*

@Vanilia120 Nie pozostaje nic innego jak trzymać za Ciebie mocno jutro kciuki. Na pewno lekarze podejmą dobra decyzję i będziecie w dobrych rękach.
@Bajunia pewnie będziesz się dużo lepiej czuła jak będziesz wiedzieć że twoje dziecko za Tobą nie płacze już bo ma Cię obok. Komfort psychiczny jest ważny A nie ma większego komfortu niż świadomość że dziecko zadowolone.

Ja wyszłam z basenu. Powiem wam że nie umiem pływać i ogółem z pobytów nad wodą najbardziej lubię plażę. Niemniej w tej ciąży dobrze mi w wodzie :) skurcze nie są tak uciążliwe A i tego upału tak bardzo nie czuć. Dobrze że tu gdzie mieszkam nie ma za dużo ludzi i chyba nikt mnie nie widział jak się ładuje do tej wody:)

reklama
@Vanilia120 Nie pozostaje nic innego jak trzymać za Ciebie mocno jutro kciuki. Na pewno lekarze podejmą dobra decyzję i będziecie w dobrych rękach.
@Bajunia pewnie będziesz się dużo lepiej czuła jak będziesz wiedzieć że twoje dziecko za Tobą nie płacze już bo ma Cię obok. Komfort psychiczny jest ważny A nie ma większego komfortu niż świadomość że dziecko zadowolone.

Ja wyszłam z basenu. Powiem wam że nie umiem pływać i ogółem z pobytów nad wodą najbardziej lubię plażę. Niemniej w tej ciąży dobrze mi w wodzie :) skurcze nie są tak uciążliwe A i tego upału tak bardzo nie czuć. Dobrze że tu gdzie mieszkam nie ma za dużo ludzi i chyba nikt mnie nie widział jak się ładuje do tej wody:)
Zazdroszczę [emoji16] chętnie bym weszła do takiego basenu, a niestety na razie mieszkamy w bloku [emoji22]

Do góry