madziula92
Fanka BB :)
Cisza na forum..nawet nie ma co nadrabiać [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!! Trzymam kciuki ,jesli wywolaja,nie bedziesz sie juz stresowac :*Ja dzisiaj dostałam skierowanie do szpitala na wywolanie porodu z powodu tej hipotrofi. A co już zadecydują w szpitalu to się okaże na dniach. Jutro rano tam pojadę.
Tez juz bym chciala byc w domku.. ale zdrowie malej najwazniejsze ❤Jestem w domu☺ wyszłam na własne żądanie bo niestety wynik holtera może jutro może pojutrze. Na szczęście wszystkie wyniki badań, które miałam robione są w normie. Synuś też w porządku. A to najważniejsze ☺
Wstawiłam już jedno pranie tych szpitalnych koszul. Muszę się sprężyć i spakować od nowa moją torbę do szpitala bo w każdej chwili może być come back . Wzięłam chłodny prysznic i teraz robię mężowi listę zakupów , bo ja się w taki upał nie będę z domu ruszać.
Czekam na córcię bo była dzisiaj u dziadków, zaraz mają ją przywieźć do domu bo podobno znów płakała, że chce do mamy..
Jak dobrze być w domu..
@Ewka34 jak Michasia się czuje?:
Hehe najlepiej u mamusi :* a powiedz mi ile bedzie miała podawany antybiotyk??Dzis lepiej,po kąpaniu sobie spi.. ale najlepiej u mamy na cyckach sie spi [emoji14] po karmieniu wypluwa i robi sobie poduszke i ani waz sie matka ruszyc bo automatycznie sie budzi i chce cyca..
Pokarmu mam ponoc duzo i ogromny apetyt.. tylko suty mnie bola juz.. najgorzej jak zassa,pozniej z goeki,smaruje lanolina firmy Lansinoh ,polozna mi polecila
Cos mowila ze w piatek pobiora jej krew rano i zobaczymy czy bede mogla juz wyjsc,ale mowila ze raczej tak ,ze juz w piatek..Hehe najlepiej u mamusi :* a powiedz mi ile bedzie miała podawany antybiotyk??
No to super,do piątku szybko zleci ojj jak ja Wam zazdroszczę, ze macie juz swoje pociechy przy sobie :*Cos mowila ze w piatek pobiora jej krew rano i zobaczymy czy bede mogla juz wyjsc,ale mowila ze raczej tak ,ze juz w piatek..
Nooo u mamusi najlepiej.. a w nocy to ja dzis normalnie tulalam,glaskalam itd moja dziewczynka [emoji173]
Zazdroszczę [emoji16] chętnie bym weszła do takiego basenu, a niestety na razie mieszkamy w bloku [emoji22]@Vanilia120 Nie pozostaje nic innego jak trzymać za Ciebie mocno jutro kciuki. Na pewno lekarze podejmą dobra decyzję i będziecie w dobrych rękach.
@Bajunia pewnie będziesz się dużo lepiej czuła jak będziesz wiedzieć że twoje dziecko za Tobą nie płacze już bo ma Cię obok. Komfort psychiczny jest ważny A nie ma większego komfortu niż świadomość że dziecko zadowolone.
Ja wyszłam z basenu. Powiem wam że nie umiem pływać i ogółem z pobytów nad wodą najbardziej lubię plażę. Niemniej w tej ciąży dobrze mi w wodzie skurcze nie są tak uciążliwe A i tego upału tak bardzo nie czuć. Dobrze że tu gdzie mieszkam nie ma za dużo ludzi i chyba nikt mnie nie widział jak się ładuje do tej wody