reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mam nadzieję , że tym razem Cię ta "przyjemność" nie spotka. Przy drugim podobno jest szybciej i lżej. Leżę na sali z dwoma paniami , jedna drugi porod, a druga trzeci. Obie przyjechały ze skurczami i urodziły w 1-2h. No poród marzenie, nawet nie odczuły , że były na porodówce. A ile twój synuś teraz wazy ? Myślałam , że już wraca i jutro będzie , widocznie coś pomyliłam czytając twój post. No tak, pewnie , że lepiej. Skorzystała troszkę z wakacji a tak , umordowalaby się z nudy a ty przy niej. Odpoczywaj w takim razie do weekendu :*
Ponad 2 tyg temu ważył 2900. Jeżeli bym dotrwsla do terminu to szacowana waga 3900. Marta była mniejsza, bo 3300 g i 50 cm.

Ja dzisiaj robię na obiad pizzę. Ale trochę się zejdzie, bo dopiero zaczęłam.

reklama
U mnie dziś na obiad wrapy z kurczakiem i warzywkami, o ile będę miała siły wstać i to zrobic :p wstawiłam właśnie pranie z kolderkami, kocykami itd. Mam jeszcze dwa takie. Ale najpierw musiałam pozbierać po całym domu wszystkie takie rzeczy, bo cześć już była u Lenki w pokoju na pierwszym pietrze, cześć na drugim, a pralkę mamy w piwnicy także maraton po schodach sobie zrobiłam, ale mam nadzieje ze jeszcze nie urodze od tego [emoji23] za dobrze by było Haha teraz muszę trochę odpoczac przy wiatraku i później zabieram się za obiad :p

U mnie dziś na obiad wrapy z kurczakiem i warzywkami, o ile będę miała siły wstać i to zrobic :p wstawiłam właśnie pranie z kolderkami, kocykami itd. Mam jeszcze dwa takie. Ale najpierw musiałam pozbierać po całym domu wszystkie takie rzeczy, bo cześć już była u Lenki w pokoju na pierwszym pietrze, cześć na drugim, a pralkę mamy w piwnicy także maraton po schodach sobie zrobiłam, ale mam nadzieje ze jeszcze nie urodze od tego [emoji23] za dobrze by było Haha teraz muszę trochę odpoczac przy wiatraku i później zabieram się za obiad :p

Na pewno nie hah skoro ja od wczoraj już łącznie z 40 min zrobiłam po schodach i dalej nic xd

1D0FF618-9803-4302-AAB4-17F60A243899.jpeg
Chyba mu gorąco

Załączniki

• 1D0FF618-9803-4302-AAB4-17F60A243899.jpeg
    1D0FF618-9803-4302-AAB4-17F60A243899.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 503
Jestem w domu☺ wyszłam na własne żądanie bo niestety wynik holtera może jutro może pojutrze. Na szczęście wszystkie wyniki badań, które miałam robione są w normie. Synuś też w porządku. A to najważniejsze ☺
Wstawiłam już jedno pranie tych szpitalnych koszul. Muszę się sprężyć i spakować od nowa moją torbę do szpitala bo w każdej chwili może być come back . Wzięłam chłodny prysznic i teraz robię mężowi listę zakupów , bo ja się w taki upał nie będę z domu ruszać.
Czekam na córcię bo była dzisiaj u dziadków, zaraz mają ją przywieźć do domu bo podobno znów płakała, że chce do mamy..
Jak dobrze być w domu..

U mnie dziś badania wyszły super :) Ciśnienie w normie, KTG też,więc nie zdecydowałam się na pobyt w szpitalu. Mam opierdziel,zato,że piję zbyt mało wody-muszę 2 butelki dziennie. Teraz tylko pozostaje mi czekać na spokojnie aż mała podrośnie i stawić się 10 sierpnia w terminie cc,w międzyczasie jeszcze KTG jedno będzie. Dziękuję,że o mnie pamiętałyście <3
Super wiadomosci ❤❤❤❤

reklama
Do góry