G
gosc12
Gość
KochanaPrywatne przydomowe SPA Lenusia Zobacz załącznik 883248
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KochanaPrywatne przydomowe SPA Lenusia Zobacz załącznik 883248
U mnie dziś badania wyszły super Ciśnienie w normie, KTG też,więc nie zdecydowałam się na pobyt w szpitalu. Mam opierdziel,zato,że piję zbyt mało wody-muszę 2 butelki dziennie. Teraz tylko pozostaje mi czekać na spokojnie aż mała podrośnie i stawić się 10 sierpnia w terminie cc,w międzyczasie jeszcze KTG jedno będzie. Dziękuję,że o mnie pamiętałyście <3
Akurat przechodniami bym się nie przejmowała, zaslonisz się pieluszka i już nic nie widać.
Ja trochę się boje butelki na początek no ale każdy robi jak uważa
Fajnie że Ci się udało z laktacja bo to napewno podbudowuje po porodzie. A jak K? Wysyłasz mu codziennie zdjęcia?
Szybko minie!Na spacerach i tak się nie jest pół dnia na początek więc nakarmić przed wyjściem i dwie godziny z głowy
Wczoraj był się pożegnać i pojechał o 15 , dzisiaj na 10 już dojechał na budowę i odezwie się dopiero wieczorem jak telefon podladuje. Ok 20ego ma wrócić na przerwę więc już doczekać się nie mogę [emoji173]️ wysyłam mu , prosił , żebym wysylala jak najwięcej więc nie mam oporów zapchać mu telefonu
Podaj mi przepis proszę [emoji5]
Dzięki kochana. Musze zrobić bo strasznie po mnie chodzi a ile można zamawiać w knajpieUgotowane buraczki potrzeć. Duży naturalny jogurt zott i kwaśne mleko( ilościowo według uznania ale pewnie najlepiej pół na pół ) to jogurtu i kwaśnego mleka dodaj buraczków tyle by wyszedł ładny róż, potrzyj rzodkiewki, ogórka na tarce jak buraki, dodaj koperku czy szczypiorku albo to i to Zobacz załącznik 883333 Doprawić pieprzem i solą.
U mnie jest dość gęsty ale zawsze możesz rozrzedzić jogurtem czy nawet zwykłym.mlekiem.
Mniam mniam uwielbiam chlodnik, tylko ja robie bardziej na rzadkoUgotowane buraczki potrzeć. Duży naturalny jogurt zott i kwaśne mleko( ilościowo według uznania ale pewnie najlepiej pół na pół ) do jogurtu i kwaśnego mleka dodaj buraczków tyle by wyszedł ładny róż, potrzyj rzodkiewki, ogórka na tarce jak buraki, dodaj koperku czy szczypiorku albo to i to
Doprawić pieprzem i solą.
U mnie jest dość gęsty, treściwy ale zawsze możesz rozrzedzić jogurtem czy nawet zwykłym.mlekiem.
Zobacz załącznik 883333