reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
A jak maluchy?[emoji16]Nic nie robić tylko patrzeć na dzidzię... no ja bym tak mogła cały dzień hihi
Luiza.
Taki jest plan...To idź idź żeby nie zrobiło się jakieś zapalenie nieprzyjemne.
Także 36+4 u nas więc u córki Twojej przyjaciółki będzie wszystko dobrze! To są już duże dobrze rozwinięte dzieci :*
A dzieciątku na pewno nic nie będzie.. też dziewczynka, teraz będę mogła do przyjaciółki z premedytacją "babciu" mówić nie będzie hepi, bo ma 41 lat...
Maljan
Jest cudna [emoji7]To nasza mała okruszynka [emoji173]️Zobacz załącznik 882963
miloscwczasachpopkultury
Taki jest plan...
A dzieciątku na pewno nic nie będzie.. też dziewczynka, teraz będę mogła do przyjaciółki z premedytacją "babciu" mówić nie będzie hepi, bo ma 41 lat...
Moja mama ma 42 lata w październiku kończy dopiero i tez jest w sumie już babcia [emoji28]
Luiza.
A podziękował, zdrowe, dorodne, głośne... Jak Emilka jest spokojna i praktycznie jej nie słychać, budzi się tylko na mleko, rano i wieczorem trochę sobie "popaczy" a tak to śpi. Jest tak łatwa w obsłudze, że starszy syn ją chce karmić Za to Marta... karmienie tego dziecka to wyczyn, byle co ją budzi, jest często aktywna i niekoniecznie lubi być sama, taki cycuś mamusi... Na szczęście obie są zdrowe, a to najważniejsze.A jak maluchy?
No moja mama w sumie też młoda babcia, 43 miałaMoja mama ma 42 lata w październiku kończy dopiero i tez jest w sumie już babcia [emoji28]
Anulaa88
To najważniejsze[emoji16]że całe i zdrowe[emoji16] A syn bez problemu zaakceptował siostry?[emoji16]A podziękował, zdrowe, dorodne, głośne... Jak Emilka jest spokojna i praktycznie jej nie słychać, budzi się tylko na mleko, rano i wieczorem trochę sobie "popaczy" a tak to śpi. Jest tak łatwa w obsłudze, że starszy syn ją chce karmić Za to Marta... karmienie tego dziecka to wyczyn, byle co ją budzi, jest często aktywna i niekoniecznie lubi być sama, taki cycuś mamusi... Na szczęście obiw sązdrowe, a to najważniejsze.
No moja mama w sumie też młoda babcia, 43 miała
Luiza.
Kuba je zobaczył w szpitalu, jak mi coś z domu przyniósł i tak popatrzył i "jakie one małe, myślałem że będą większe".. wróciliśmy do domu, to mówił o nich per "to" (taka wyczuwalna rezerwa podszyta strachem przed takim małym człowiekiem)... a teraz? jak zapłaczą, to od razu się pyta czy może którąś ponosić. Za to Jasio z dystansem, jak dotyka to dwoma paluszkami, ale na szczęście zazdrości nie pokazuje... za to rozfochował się i rozbestwił tak niemiłosiernie, że aż mną telepie na jego zachowanie (nie było matki prawie 3 tygodnie w domu i jest efekt tatusiowych rządów w domu).To najważniejsze[emoji16]że całe i zdrowe[emoji16] A syn bez problemu zaakceptował siostry?[emoji16]
No tak to jest, dzieci raz dwa się rozbestwią moi jutro wracają od teściów i też będę musiała ich ustawić bo zawsze przyjeżdżają od nich rozpuszczeni jak dziadowski bicz.Kuba je zobaczył w szpitalu, jak mi coś z domu przyniósł i tak popatrzył i "jakie one małe, myślałem że będą większe".. wróciliśmy do domu, to mówił o nich per "to" (taka wyczuwalna rezerwa podszyta strachem przed takim małym człowiekiem)... a teraz? jak zapłaczą, to od razu się pyta czy może którąś ponosić. Za to Jasio z dystansem, jak dotyka to dwoma paluszkami, ale na szczęście zazdrości nie pokazuje... za to rozfochował się i rozbestwił tak niemiłosiernie, że aż mną telepie na jego zachowanie (nie było matki prawie 3 tygodnie w domu i jest efekt tatusiowych rządów w domu).
Fajnie, że dziewczynki dobrze się chowają. Zdrówka dla Was.
Katinails, super ze już jesteście w domku
Ja po wizycie. Dostałam skierowanie w kierunku cholestazy, jutro mam zrobić choć gin obstawia, że raczej to nie to.
Szyjka długa, zamknięta, wód mniej bo afi 10 ale na tym etapie ciąży powiedział, ze ok, przepływy też dobre. Następna ostatnia wizyta 09.08.
Jedyne co mnie martwi to waga w 24dni przybrała 560g. Dziś 36.1 waży 2850. Lekarz mówi, że jest ok drobniejsza niż bracia więc mam nadzieję, że ma rację. Starszy syn w tym tyg ważył 3300 na usg. Młodszy w 37.2tc ważył 3250.
reklama
GorzkaPomarańcza
Dziewczyny, a jak w koncu ubieracie dzieciaczki w szpitalu? Na dlugi rekaw czy krotki?