reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jakiś jest. Kupiłam na pchlim targu. Z resztą ramki i półki też. Narobiłam się tych brył origami a ledwo je tu na półce widać. Uszyłam gwiazdę na półce, gwiazdki z księżycem, pledzik, misiu z Ikea ma z 20 lat bo mój jeszcze, mama pompona zrobiła ale taki ostry róż że tylko przy świni pasuje :)) Także wszystko jak nie z odzysku to własnej roboty :)
Te gwiazdki z księżycem super:) masz wprawną rękę i dużo cierpliwości ja to się złoszczę przy takich robótkach.

reklama
Pierwszy raz byłam w restauracji po kuchennych rewolucjach. Obsługa super, obrusy z papieru do rysowania dla dzieci, mieli niezłą frajdę. Z dan Magdy Gessler nie zjadłam nic:D bo to była zupa chrzanowa z dorszem i jakaś tam ryba i gruszka winie:D ale zjadłam placka po cygańsku i tartę kokosową z musem malinowym. No i zwłaszcza placek petarda, dawno nie jadłam nic tak dobrego i nawet rewolucji zoladkowych nie miałam...
Dziś jakby rodzilam syna... A mówią,że jak pierwsze dziecko rodzisz przed terminem,to drugiego nie donosisz tez,.... mhm...coś czuję,że jeszcze się pokulam. A jak patrzę na te Wasze ślicznotki to też już bym chciała swoją... i coś z wakacji miec...

Też bym poszła pewnie z ciekawości spróbować chociaż jednego dania ;)
A to ciasto nawet brzmi pysznie :D
Nie znasz dnia ani godziny kochana , ja tyle czasu się denerwowałam o jak już odpuściłam to mała za chwilę pojawiła się na świecie :)

Do góry