E
Ewka34
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W koncu !!!! ❤❤❤❤❤ nie boj sie :*Boje się. Wody mi odchodzą. Zbieramy się do szpitala.
Suuuuuper, tata zobaczy córeczkę!!!! Jesteś bardzo dzielna kobieta, dasz radeBoje się. Wody mi odchodzą. Zbieramy się do szpitala.
Trzymam kciuki! Jeszcze K. Zdąży zobaczyć AlicjęBoje się. Wody mi odchodzą. Zbieramy się do szpitala.
Ja z córką w ogóle się nie bałam i na luzie szłam do porodu. Nie mogłam się doczekać i cieszyłam się że się zaczęło. A teraz się boję. Chociaż synuś wg usg już spory i gin mówi , że gotowy do wyjścia. Ale ja jeszcze tego nie ogarniam. Im bliżej porodu tym bardziej abstrakcyjne to dla mnie. Ogólnie już mi ta ciąża dała popalić w porównaniu z pierwszą i chciałabym wcześniej urodzić, ale jak dzisiaj wylądowałam w szpitalu to się przestraszyłam , że to może być już. A z drugiej strony jak jeszcze te 3 tyg bym nie urodziła to Mały jeszcze z pół kg przybędzie i będzie prawie 4 kg do urodzenia sn. I to też mnie stresuje. Eh.. babie w ciąży nie dogodzisz.Myślę, że na poród się nigdy nie jest gotowym. Ja już czekam na swojego maluszka od 3 tygodni ale jak pomyślę, ze będzie bardzo bolało , że jak ja sobie poradzę po porodzie , że to moje pierwsze dziecko to też mam ogromny stres. Będzie dobrze :* nie martw się :*
Ja z córką w ogóle się nie bałam i na luzie szłam do porodu. Nie mogłam się doczekać i cieszyłam się że się zaczęło. A teraz się boję. Chociaż synuś wg usg już spory i gin mówi , że gotowy do wyjścia. Ale ja jeszcze tego nie ogarniam. Im bliżej porodu tym bardziej abstrakcyjne to dla mnie. Ogólnie już mi ta ciąża dała popalić w porównaniu z pierwszą i chciałabym wcześniej urodzić, ale jak dzisiaj wylądowałam w szpitalu to się przestraszyłam , że to może być już. A z drugiej strony jak jeszcze te 3 tyg bym nie urodziła to Mały jeszcze z pół kg przybędzie i będzie prawie 4 kg do urodzenia sn. I to też mnie stresuje. Eh.. babie w ciąży nie dogodzisz.
Mało aktywne dzisiaj byłyście☺ mało do czytania mam☺
Miałam o 21 ktg jeszcze. Skurcze do 50 się pisały. Smyranie tylko czuję w podbrzuszu.. ale jak chodzę to brzuch stoi dęba
Ja chcę do domu☺
Boje się. Wody mi odchodzą. Zbieramy się do szpitala.
Boje się. Wody mi odchodzą. Zbieramy się do szpitala.
Dam znać na pewno :-* dziękuje :-*
Ale tak się boje, że masakra. Aż mi nie dobrze. Odeszły 10minut po kochaniu się z moimwięc może to coś też podziałało
![]()
Ale ciągle mam uczucie , że zaraz się zesikam a mała się rusza tam bardzo nisko aż kłuje wszystko.