reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@KatiNails gratulacje, jesteś bardzo dzielna kobieta! Na pewno szybko dojdziesz do siebie:)

@klaudiaa975 kochana nie wiem co Ci napisać... bo dziewczyny już wszystko chyba napisały. Na pewno wszystko co Cię spotkało w życiu bardzo Cię wzmocni. Swojemu partnerowi musisz dac duuuuuzo wsparcia... obawiam się,że bez terapii się nie obejdzie, tym bardziej,że nie masz nad nim kontroli jak jedzie do pracy... ale jest chęć pracy A to duży sukces. Wierze w Was mocno i trzymam kciuki z całej siły!!!:*

Cos na poprawe humorkow :*
27b7db0a13d4badd7055ca16927b36c9.jpg

Załączniki

• 27b7db0a13d4badd7055ca16927b36c9.jpg
    27b7db0a13d4badd7055ca16927b36c9.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 438
@KatiNails gratulacje!!

Na mnie pelnia nie zadzialala, jedynie moje dziecko było bardzo aktywne jak nigdy, aż mąż się wystraszył że może coś jest nie tak i chciał mnie zawieźć na ip.

Klaudia dziewczyny już wszystko napisały, więc ja nie mam nic do dodania. Musisz się po prostu odciąć od tego wszystkiego i pomyśleć o swoim szczęściu. A podpisanie tego papieru, żeby nie przeszły na Was długi jest bardzo dobrym pomysłem, bo inaczej to będzie się za Wami ciągnęło. Teraz będziesz miała własną rodzinę, musisz patrzeć na jej dobro. Ściskam Cię mocno ;*

@klaudiaa975 poradzisz sobie, jesteś silna :)
Skup się na Kamilu i Malutkiej a będzie wszystko dobrze. Z mieszkaniem Wan współczuję, przeprowadzka z maleńkim dzieckiem nic fajnego ale my kobiety jesteśmy silne :)
Co do podpisania tego papieru, to pewnie mówisz o zrzekaniu się majątku. Wszystko załatwisz u notariusza :) Zrzekasz się wtedy majątku na plus i na minus, nie jest to drogie a przynajmniej bedziecie mieli spokojną głowę:)

@KatiNails gratulacje!!

Na mnie pelnia nie zadzialala, jedynie moje dziecko było bardzo aktywne jak nigdy, aż mąż się wystraszył że może coś jest nie tak i chciał mnie zawieźć na ip.

Klaudia dziewczyny już wszystko napisały, więc ja nie mam nic do dodania. Musisz się po prostu odciąć od tego wszystkiego i pomyśleć o swoim szczęściu. A podpisanie tego papieru, żeby nie przeszły na Was długi jest bardzo dobrym pomysłem, bo inaczej to będzie się za Wami ciągnęło. Teraz będziesz miała własną rodzinę, musisz patrzeć na jej dobro. Ściskam Cię mocno ;*
Hyhy na mnie tez nie zadzialala [emoji23] ledwo dwa skurcze byly :D i wku.w bo mi w oczy ksiezyc swiecil.. a nie chcialo mi sie rolet zasunac :p

Dzien dobry! ;)
Mamy weekend :D chodź na mnie większego wrażenia nie robi :p mąż i tak w pracy, właśnie pojechał będzie dopiero przed 19. Ale przyjaciolka ma mnie dziś odwiedzić, może będzie szybciej niż maz :D u nas w końcu jakies ochłodzenie, dziś zapowiadają tylko 26 stopni i w końcu jakaś burze, zobaczymy :) może porobie coś kreatywnego w końcu, poprasuję ubranka co wczoraj kupiłam, bo oczywiście już są suche po praniu i jeszcze jakies pieluszki mam :) poukładam coś w pokoju małej i postaram się skończyć pakowanie do szpitala ;)
Miłej soboty dla Was! ;*

@klaudiaa975 nie mam nic do dodania, jedynie musisz być silna i się nie poddawać, trzymam za Was kciuki ;*

Czuje w kościach spadek formy dziś. Wiem że nie na jedną ale już bardzo chce urodzić, z drugiej strony przeraża mnie ból przy porodzie. To ciągle obolenie organizmu mnie wykańcza... nie wiem co mnie dziś naszło. Chyba kolejny dzień samej z dziećmi, upał, jeszcze od 6tej rano mi trawę kosza pod domem i halasuja.

Tak więc dzień dobry i chyba zamilkne dziś:)
Może jednak humorek Ci się poprawi w dalszej części dnia :) nie milcz [emoji16]

reklama
Do góry