Biedroneczka10
Fanka BB :)
@KatiNails wykorzystałas pełnię chociaż jedną z nas hehe. Gratuluję ! I witamy Majeczke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hyhy na mnie tez nie zadzialala [emoji23] ledwo dwa skurcze byly i wku.w bo mi w oczy ksiezyc swiecil.. a nie chcialo mi sie rolet zasunac@KatiNails gratulacje!!
Na mnie pelnia nie zadzialala, jedynie moje dziecko było bardzo aktywne jak nigdy, aż mąż się wystraszył że może coś jest nie tak i chciał mnie zawieźć na ip.
Klaudia dziewczyny już wszystko napisały, więc ja nie mam nic do dodania. Musisz się po prostu odciąć od tego wszystkiego i pomyśleć o swoim szczęściu. A podpisanie tego papieru, żeby nie przeszły na Was długi jest bardzo dobrym pomysłem, bo inaczej to będzie się za Wami ciągnęło. Teraz będziesz miała własną rodzinę, musisz patrzeć na jej dobro. Ściskam Cię mocno ;*
Gratulacje2450g. 50 cm. Dogrzewaja w inkubatorze
Może jednak humorek Ci się poprawi w dalszej części dnia nie milcz [emoji16]Czuje w kościach spadek formy dziś. Wiem że nie na jedną ale już bardzo chce urodzić, z drugiej strony przeraża mnie ból przy porodzie. To ciągle obolenie organizmu mnie wykańcza... nie wiem co mnie dziś naszło. Chyba kolejny dzień samej z dziećmi, upał, jeszcze od 6tej rano mi trawę kosza pod domem i halasuja.
Tak więc dzień dobry i chyba zamilkne dziś
Gratulacje !:***2450g. 50 cm. Dogrzewaja w inkubatorze