reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@KatiNails juz doczytałam , ze skurcze były przyczyna Cc . Jestes bardzo dzielna , mam nadzieje , ze po Cc czujesz sie całkiem całkiem, dobrze ze ci dają środki przeciwbólowe . Teraz mozesz przetestować ubranka na 50 lub 56. Ja mam w brzuchu prawdopodobnie taka sama panienkę :)
@KatiNails oooo gratulacje i witamy Majeczke [emoji7]. .. jak się czujesz po Cc
Kochane dziękuję dobrze się czuje :)
Czuje cięcie to jest norlane. Jak będę boleć mam wołać środki przeciwbólowe :) już najchętniej bym wstała. Czucie w nogach odzyskałam to położna kazała kulka kręcić i nogi podnosić.
Ale odlezec swoje niestety muszę :)

2450g. 50 cm. Dogrzewaja w inkubatorze
Gratuluję☺
To tym razem chociaż się nie namęczyłaś z próbą sn. Najważniejsze , że Malutka cała i zdrowa. Wcale mała nie jest. Moja znajoma w 34 tc urodziła syna 1700g. To dopiero maleństwo. Ale pewnie porównujesz jaki był Aleks. Teraz tylko cieszyć się i patrzeć jak Maja zdrowo rośnie☺
A Twoje wyniki po porodzie? Ja to się bałam jak napisałaś że w związku z d dimerami podwyższonymi Cię przenoszą, że jakąś zatorowość podejrzewają. Lepiej Ci teraz?

Gratuluję[emoji5]
To tym razem chociaż się nie namęczyłaś z próbą sn. Najważniejsze , że Malutka cała i zdrowa. Wcale mała nie jest. Moja znajoma w 34 tc urodziła syna 1700g. To dopiero maleństwo. Ale pewnie porównujesz jaki był Aleks. Teraz tylko cieszyć się i patrzeć jak Maja zdrowo rośnie[emoji5]
A Twoje wyniki po porodzie? Ja to się bałam jak napisałaś że w związku z d dimerami podwyższonymi Cię przenoszą, że jakąś zatorowość podejrzewają. Lepiej Ci teraz?
Tak tak. Okazało się na kardiologii że takie są w normie w ciąży. Ze lekarze po prostu ttoche spabikowalk i chcieli to sprawdzić.
Najprawdopodobniej u mnie te duszności byly pierwszym objawem porodu

Czuje w kościach spadek formy dziś. Wiem że nie na jedną ale już bardzo chce urodzić, z drugiej strony przeraża mnie ból przy porodzie. To ciągle obolenie organizmu mnie wykańcza... nie wiem co mnie dziś naszło. Chyba kolejny dzień samej z dziećmi, upał, jeszcze od 6tej rano mi trawę kosza pod domem i halasuja.

Tak więc dzień dobry i chyba zamilkne dziś:)

Czuje w kościach spadek formy dziś. Wiem że nie na jedną ale już bardzo chce urodzić, z drugiej strony przeraża mnie ból przy porodzie. To ciągle obolenie organizmu mnie wykańcza... nie wiem co mnie dziś naszło. Chyba kolejny dzień samej z dziećmi, upał, jeszcze od 6tej rano mi trawę kosza pod domem i halasuja.

Tak więc dzień dobry i chyba zamilkne dziś:)
Nie jestes sama :* tez juz mam dosc.. chociaz ostatnio mniej mnie boli,ale to krew,a to co innego.. i czekasz jak glupia kiedy sie zacznie.. a tu dupa.. :/

reklama
Do góry