reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@KatiNails juz doczytałam , ze skurcze były przyczyna Cc . Jestes bardzo dzielna , mam nadzieje , ze po Cc czujesz sie całkiem całkiem, dobrze ze ci dają środki przeciwbólowe . Teraz mozesz przetestować ubranka na 50 lub 56. Ja mam w brzuchu prawdopodobnie taka sama panienkę :)
@KatiNails oooo gratulacje i witamy Majeczke [emoji7]. .. jak się czujesz po Cc
Kochane dziękuję dobrze się czuje :)
Czuje cięcie to jest norlane. Jak będę boleć mam wołać środki przeciwbólowe :) już najchętniej bym wstała. Czucie w nogach odzyskałam to położna kazała kulka kręcić i nogi podnosić.
Ale odlezec swoje niestety muszę :)

2450g. 50 cm. Dogrzewaja w inkubatorze
Gratuluję☺
To tym razem chociaż się nie namęczyłaś z próbą sn. Najważniejsze , że Malutka cała i zdrowa. Wcale mała nie jest. Moja znajoma w 34 tc urodziła syna 1700g. To dopiero maleństwo. Ale pewnie porównujesz jaki był Aleks. Teraz tylko cieszyć się i patrzeć jak Maja zdrowo rośnie☺
A Twoje wyniki po porodzie? Ja to się bałam jak napisałaś że w związku z d dimerami podwyższonymi Cię przenoszą, że jakąś zatorowość podejrzewają. Lepiej Ci teraz?

Gratuluję[emoji5]
To tym razem chociaż się nie namęczyłaś z próbą sn. Najważniejsze , że Malutka cała i zdrowa. Wcale mała nie jest. Moja znajoma w 34 tc urodziła syna 1700g. To dopiero maleństwo. Ale pewnie porównujesz jaki był Aleks. Teraz tylko cieszyć się i patrzeć jak Maja zdrowo rośnie[emoji5]
A Twoje wyniki po porodzie? Ja to się bałam jak napisałaś że w związku z d dimerami podwyższonymi Cię przenoszą, że jakąś zatorowość podejrzewają. Lepiej Ci teraz?
Tak tak. Okazało się na kardiologii że takie są w normie w ciąży. Ze lekarze po prostu ttoche spabikowalk i chcieli to sprawdzić.
Najprawdopodobniej u mnie te duszności byly pierwszym objawem porodu

Czuje w kościach spadek formy dziś. Wiem że nie na jedną ale już bardzo chce urodzić, z drugiej strony przeraża mnie ból przy porodzie. To ciągle obolenie organizmu mnie wykańcza... nie wiem co mnie dziś naszło. Chyba kolejny dzień samej z dziećmi, upał, jeszcze od 6tej rano mi trawę kosza pod domem i halasuja.

Tak więc dzień dobry i chyba zamilkne dziś:)

Czuje w kościach spadek formy dziś. Wiem że nie na jedną ale już bardzo chce urodzić, z drugiej strony przeraża mnie ból przy porodzie. To ciągle obolenie organizmu mnie wykańcza... nie wiem co mnie dziś naszło. Chyba kolejny dzień samej z dziećmi, upał, jeszcze od 6tej rano mi trawę kosza pod domem i halasuja.

Tak więc dzień dobry i chyba zamilkne dziś:)
Nie jestes sama :* tez juz mam dosc.. chociaz ostatnio mniej mnie boli,ale to krew,a to co innego.. i czekasz jak glupia kiedy sie zacznie.. a tu dupa.. :/

reklama
Do góry