reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Masakra... co się teraz dzieje to brak słów... tez byłam świadkiem ale rok temu gdy żegnalam się z moim aniolkiem.

Napisane na GT-N7100 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozpisalam się a w knajpie zasięgu nie było i widzę że nic nie wysłało
Zanka czyli jesteś w szpitalu i jakaś kobieta urodziła martwe dziecko...? Podczas porodu były komplikacje czy już przed było coś nie tak?

reklama
Pamiętam dziewczyny, że pisalyscie o kojcach inaczej rozkach do spania. U mnie sprawdzil się super. Mąż poszedł na drugi plan Nie wiem jak teraz się pomiescimy, bo Młody czasem do nas w nocy przychodzi a kiedy zacznę używać rogala to chyba będę musiała się przenieść do innego pokoju a zmieniając temat... jeśli któraś miała problem z oddanym moczem(wynikami) do badania tzn było coś nie tak to mi położna poleciła noc tampon. Wieczorem przed oddaniem nast. dnia siusiu umyjcie sie, zalozcie tampon, rano jeszcze raz umyjcie i oddajcie środkowy mocz do pojemnika. Chodzi o to że kobieta w ciąży wydziela więcej śluzu a on psuje wyniki.
No ja miałam ostatnio dokładnie taki problem. W moczu wyszło mi 9500 bakterii, gdzie norma jest max 300-400 około [emoji16] lekarz kazał powtórzyć i właśnie tak z tamponem i dodatkowym podmyciem i wyniki już pierwsza klasa [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Rozpisalam się a w knajpie zasięgu nie było i widzę że nic nie wysłało
Zanka czyli jesteś w szpitalu i jakaś kobieta urodziła martwe dziecko...? Podczas porodu były komplikacje czy już przed było coś nie tak?
Nie teraz nie. Chodziło mi jak byłam rok temu z problemem martwej ciazy w 11 tygodniu . To była tam kobieta która miała urodzić martwe dziecko gdzieś koło 38 tyg

Napisane na GT-N7100 w aplikacji Forum BabyBoom

No to jest straszna rzecz mój lekarz teżponad 3 lata temu z tydz przed porodem powiedział mi o takiej sytuacji w ich szpitalu dopiero później ugryzł się w język al miałam później stresa....do momentu aż mi dali Jasia na ręce

Prymulkax niestety takie sytuacje zawsze się zdarzają [emoji17] bardzo to przykre. Czyli jednak nie obejdzie się bez czyszczenia.

Oliwiapatrycja śliczna dzidzia [emoji5]️ ładnie już urosła [emoji4]

Roziaak u mnie rożek do spania się nie sprawdził. Córka się przekręciła i zaczęła dusić za to ostatnio miałam tulik i super się sprawdził [emoji5]️ każdemu co innego pasuje.

Z tych regionalnych potraw, o których piszecie nic nie znam [emoji5]️

Mam nadzieję, że teraz już tylko pozytywne wiadomości będą.

Zobacz załącznik 835942 Zobacz załącznik 835943 Zobacz załącznik 835945 Ja juz po wizycie. Wszystko w porządku jest. Dzidzia strasznie się wierciła. Ale niestety nie chciała się pokazać więc na poznanie płci musze poczekać do 8 marca na usg polowkowe. Maluszek ma już 7 cm. Serduszko 140 ud/min, NT 1,4 mm,
bobas był w super humorze tak się uśmiechał aż buzia otwarta :-)wg usg dzidzia starsza i termin przesunął się na 25 lipiec :-)usg miałam robione przez to i przez to :-D
sliczny bobasek i jaki duzy :) ja ide w poniedzialek na prenetalne z testu pappa i strasznie się boje ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

Rooziak super że się ujawniłaś! Witamy.
Prymulkax strasznie współczuje, nie dość że przeżywasz swoja tragedie to jeszcze takie rzeczy dookoła. Miejmy nadzieję że niedługo będziesz juz w domu.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Prymulkax niestety takie sytuacje zawsze się zdarzają [emoji17] bardzo to przykre. Czyli jednak nie obejdzie się bez czyszczenia.

Oliwiapatrycja śliczna dzidzia [emoji5]️ ładnie już urosła [emoji4]

Roziaak u mnie rożek do spania się nie sprawdził. Córka się przekręciła i zaczęła dusić za to ostatnio miałam tulik i super się sprawdził [emoji5]️ każdemu co innego pasuje.

Z tych regionalnych potraw, o których piszecie nic nie znam [emoji5]️

Mam nadzieję, że teraz już tylko pozytywne wiadomości będą.
Ty też podkarpackie? :d

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
@Prymulkax - bardzo poruszyło mnie to co napisałaś wczoraj. Jesteś bardzo silną kobietą.
Wygląda na to, że zabiegu niestety nie zawsze udaje się uniknąć. Znam kilka osób o których wiem, że miały zabieg, i było 'w porządku', to znaczy bez jakichkolwiek komplikacji, dziewczyny dość szybko fizycznie doszły do siebie. Trzymaj się dzielnie i odzywaj się! :*

Do góry