reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wiecie tak piszecie o spodniach ja to nienawidzę nosić spodni i w swojej szafie mam tylko jedną parę a tak to same sukienki/spódnice i nawet jak jest mróz to chodzę w spodniach / sukienkach [emoji6]

Pralinka92, przyjdzie lato brzuszek będzie duży to będziesz marzyć o zimie [emoji6]

Wiola1985, dzięki [emoji6] tak myślałam, że sos grzybowy będzie najlepszy [emoji6] pierogi z białej kapusty i sera cóż to !?

Monika121326, gratulacje udanej wizyty [emoji6]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam w klubie. Ja co prawda mam kilka par spodni, ale i tak już się w nie nie mieszczę. [emoji14] Jesteś w grupie na fb Projekt 365 w spódnicy? Sekcje macierzyńską też mamy, co prawda mieszana bo są i dziewczyny w ciąży i mamusie ale jest miło. ;)

Czekamy na Ciebie [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Melduję się i ja :) wyniki odebrane z tego co patrzyłam na normy to wydaje mi się że bardzo w porządku :D tylko wyniku toksoplazmozy nie umiem odczytać :p
Dowiem się na wizycie :)

Zobacz załącznik 835942 Zobacz załącznik 835943 Zobacz załącznik 835945 Ja juz po wizycie. Wszystko w porządku jest. Dzidzia strasznie się wierciła. Ale niestety nie chciała się pokazać więc na poznanie płci musze poczekać do 8 marca na usg polowkowe. Maluszek ma już 7 cm. Serduszko 140 ud/min, NT 1,4 mm,
bobas był w super humorze tak się uśmiechał aż buzia otwarta :-)wg usg dzidzia starsza i termin przesunął się na 25 lipiec :-)usg miałam robione przez to i przez to :-D
Ale oczywiście zostajesz i tak w Sierpniowych ;) Super zdjęcia! To musiał być piękny moment!

f2w3flw1cbdbspns.png

Hey dziewczyny, czytałam Was już chyba od 3 tygodni, dopiero teraz się ujawniam. Mam nedzieję, ze przyjmiecie mnie do swojego grona;) Mam 30 lat, 14.08 skończę 31. Jestem w 13 tygodniu. Termin z OM mam na 2.08, z poczęcia koniec lipca-początek sierpnia a z Usg na 12.08;) w domu już mam 3,5 letniego Ignasia. Poza tym od tygodnia czuję się już lepiej. Miałam okropne mdłości, brak apetytu. Teraz jest lepiej chociaż dokucza mi brak energii, taka "flakowatość", kiepsko sypiam a wieczorami gorsze samopoczucie. Na szczęście nie pracuje. Tydzień temu dziecię miało 4,5 cm a 26.01 mam prenatalne. Pozdrawam Was;*
Witaj! Super, że nadal nasze grono się powiększa! [emoji173]️

f2w3flw1cbdbspns.png

Naprawde??? Może też zależy z której częsci? No moja calutka rodzina z stamtąd i ze strony mamy i taty..okolice Dynowa.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Moja mama pochodzi z Leżajska, tato pomiędzy Stalową Wolą a Sandomierzem :)
Ale u teściów też się takich dan nie robi. Teściowa spod Rzeszowa, teść z Bieszczad. Jedyne z czym się spotkałam, co robi teściowa a u mnie się nie robiło. Pierogi z kaszą gryczaną. Po prostu magia ! No i na wigilię kogutki. Coś w stylu kopytek ale mega słodkie i na parze .

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Zobacz załącznik 835942 Zobacz załącznik 835943 Zobacz załącznik 835945 Ja juz po wizycie. Wszystko w porządku jest. Dzidzia strasznie się wierciła. Ale niestety nie chciała się pokazać więc na poznanie płci musze poczekać do 8 marca na usg polowkowe. Maluszek ma już 7 cm. Serduszko 140 ud/min, NT 1,4 mm,
bobas był w super humorze tak się uśmiechał aż buzia otwarta :-)wg usg dzidzia starsza i termin przesunął się na 25 lipiec :-)usg miałam robione przez to i przez to :-D
Wspaniała dzidzia! Ale się szczerzy! Od razu człowiek ma lepszy humor

Pamiętam dziewczyny, że pisalyscie o kojcach inaczej rozkach do spania. U mnie sprawdzil się super. Mąż poszedł na drugi plan Nie wiem jak teraz się pomiescimy, bo Młody czasem do nas w nocy przychodzi a kiedy zacznę używać rogala to chyba będę musiała się przenieść do innego pokoju a zmieniając temat... jeśli któraś miała problem z oddanym moczem(wynikami) do badania tzn było coś nie tak to mi położna poleciła noc tampon. Wieczorem przed oddaniem nast. dnia siusiu umyjcie sie, zalozcie tampon, rano jeszcze raz umyjcie i oddajcie środkowy mocz do pojemnika. Chodzi o to że kobieta w ciąży wydziela więcej śluzu a on psuje wyniki.

Masakra... co się teraz dzieje to brak słów... tez byłam świadkiem ale rok temu gdy żegnalam się z moim aniolkiem.
Prymulkax masakra jesteś w szpitalu i jakaś kobieta urodziła martwe dziecko?
Jak urodzilam wcześniej któreś z moich pociech jak spacerowałam w wolnej chwili z maluszkiem po szpitalu zawsze rzucało mi się w oczy to pomieszczenie dla zmarłych noworodkow to sie jakoś nazywalo ale nie pamiętam
Ciarki mnie przechodzily i nie byłam w stanie wyobrazić sobie takiej matki która nie słyszy tego krzyku po porodzie
To musi być straszna rzecz dużo o tym ostatnio myślałam a teraz ty to napisałaś...takie rzeczy się zdarzają .....

Napisane na GT-N7100 w aplikacji Forum BabyBoom

Masakra... co się teraz dzieje to brak słów... tez byłam świadkiem ale rok temu gdy żegnalam się z moim aniolkiem.
Prymulkax masakra jesteś w szpitalu i jakaś kobieta urodziła martwe dziecko?
Jak urodzilam wcześniej któreś z moich pociech jak spacerowałam w wolnej chwili z maluszkiem po szpitalu zawsze rzucało mi się w oczy to pomieszczenie dla zmarłych noworodkow to sie jakoś nazywalo ale nie pamiętam
Ciarki mnie przechodzily i nie byłam w stanie wyobrazić sobie takiej matki która nie słyszy tego krzyku po porodzie
To musi być straszna rzecz dużo o tym ostatnio myślałam a teraz ty to napisałaś...takie rzeczy się zdarzają .....

Napisane na GT-N7100 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry