reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zobacz załącznik 835942 Zobacz załącznik 835943 Zobacz załącznik 835945 Ja juz po wizycie. Wszystko w porządku jest. Dzidzia strasznie się wierciła. Ale niestety nie chciała się pokazać więc na poznanie płci musze poczekać do 8 marca na usg polowkowe. Maluszek ma już 7 cm. Serduszko 140 ud/min, NT 1,4 mm,
bobas był w super humorze tak się uśmiechał aż buzia otwarta :-)wg usg dzidzia starsza i termin przesunął się na 25 lipiec :-)usg miałam robione przez to i przez to :-D
Jakie slicznosci!! Cóż za Hollywoodzki usmiech [emoji7] [emoji7] [emoji7] to my juz mamy takie duze dzieci?? Szok. Ja prenatalne mam 31 stycznia i to bedzie 13+1. Gratuluję ze wszystko dobrze, ja juz tez bym chciala miec to badanie za sobą.

Ja dzis mam ochote na makaron ze szpinakiem i sosem serowo smietanowym [emoji7] [emoji7]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 835942 Zobacz załącznik 835943 Zobacz załącznik 835945 Ja juz po wizycie. Wszystko w porządku jest. Dzidzia strasznie się wierciła. Ale niestety nie chciała się pokazać więc na poznanie płci musze poczekać do 8 marca na usg polowkowe. Maluszek ma już 7 cm. Serduszko 140 ud/min, NT 1,4 mm,
bobas był w super humorze tak się uśmiechał aż buzia otwarta :-)wg usg dzidzia starsza i termin przesunął się na 25 lipiec :-)usg miałam robione przez to i przez to :-D
tez miałam usg przez to i przez to:D;) Ale dlatego że dzidziuś był zle ułożony i musiał je pobudzić do ruchu,choć przez brzuch jak mi dociskał tą głowicę to potem trochę bolało.Ale widok fikającego dziecka bezcenny:)

Hey dziewczyny, czytałam Was już chyba od 3 tygodni, dopiero teraz się ujawniam. Mam nedzieję, ze przyjmiecie mnie do swojego grona;) Mam 30 lat, 14.08 skończę 31. Jestem w 13 tygodniu. Termin z OM mam na 2.08, z poczęcia koniec lipca-początek sierpnia a z Usg na 12.08;) w domu już mam 3,5 letniego Ignasia. Poza tym od tygodnia czuję się już lepiej. Miałam okropne mdłości, brak apetytu. Teraz jest lepiej chociaż dokucza mi brak energii, taka "flakowatość", kiepsko sypiam a wieczorami gorsze samopoczucie. Na szczęście nie pracuje. Tydzień temu dziecię miało 4,5 cm a 26.01 mam prenatalne. Pozdrawam Was;*

Dzisiaj mam 12,4 tydz, ostatnio martwiłam się że takie malutkie chyba za małe a teraz tak nadgonilo że termin się zmienił :-D

Gratuluję wam kochane udanych wizyt śliczne dzieciątka :tak:ja nadal w szpitalu i powiem wam że jestem świadkiem takiej tragedii że po prostu nie wierzę że takie rzeczy się dzieją obumarcie zaawansowanej ciąży i poród tragedia:sad:

reklama
Gratuluję wam kochane udanych wizyt śliczne dzieciątka :tak:ja nadal w szpitalu i powiem wam że jestem świadkiem takiej tragedii że po prostu nie wierzę że takie rzeczy się dzieją obumarcie zaawansowanej ciąży i poród tragedia:sad:
Masakra... co się teraz dzieje to brak słów... tez byłam świadkiem ale rok temu gdy żegnalam się z moim aniolkiem.

Napisane na GT-N7100 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry