reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kopiec Kreta [emoji173]️ W sumie mam pudełko mogłabym zrobic, tylko składników brak [emoji14]
Mąż teraz wrocil z pracy i przyniósł mi tego śmiesznego kciuka [emoji14] ja to się najem tych lodów przez te upały :D
Zobacz załącznik 881842
Jak znajde w sklepie to wypróbuje te baby dream. To dobrze, ze nowa bazę kupilismy. Paszport w jeden Dzien? Jak to mozliwe? To mnie zaskoczyłaś :D ja skyszalam, ze tu długo na akt urodzenia trzeba czekac, bo u nas w mieście podobno do 6 tyg. A paszport tak szybko ;o
Podziel się [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Haha Klaudia ty tyranie[emoji16][emoji16] już sobie wyobrażam, jak się schylasz z tym brzuchem za tymi okruszkami[emoji16][emoji16]Haha ja też [emoji16]chociaż uważam że mało piję [emoji4]ogólnie nam słabą głowę[emoji85] lubię drinki, winko, nalewki, od czasu do czasu whisky z colą[emoji16] Wódki czystej nie... chociaż, jak idę z koleżankami na imprezę, to zawsze kończymy na shotach[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]
Hahaha , takie małe a tak uwagę zwracają [emoji23]

@KatiNails cieszę się bardzo,że Maja nie taka malutka i że wszystko dobrze:)

Kto był dziś jeszcze na wizycie? Też wszystko ok?

Ja mam jutro ponowne USG-zobaczymy..

Generalnie dziś trochę mam smutniejszy dzień, myślę o tej sytuacji, która wydarzyła się na forum Sierpniowe Mamy na FB. Kto tam jest to wie..miałam się wylogować i w końcu tego nie zdążyłam zrobić.

Zaraz "Sprawa dla Reportera" oglądam co czwartek, czy ktoś oprócz mnie to jeszcze tak lubi i czeka co tydzień?:)
Tak wszystko oki :D po tym gmeraniu przedpoludniowym, caly dzien odchodzil mi sluz z krwia :D nawet teraz mi duzo wylecialo :p

A co tam sie stalo? Bo nie m fb.. mozesz mi napisac na privie?

reklama
Kopiec Kreta ❤️ W sumie mam pudełko mogłabym zrobic, tylko składników brak :p
Mąż teraz wrocil z pracy i przyniósł mi tego śmiesznego kciuka :p ja to się najem tych lodów przez te upały :D
Zobacz załącznik 881842
Jak znajde w sklepie to wypróbuje te baby dream. To dobrze, ze nowa bazę kupilismy. Paszport w jeden Dzien? Jak to mozliwe? To mnie zaskoczyłaś :D ja skyszalam, ze tu długo na akt urodzenia trzeba czekac, bo u nas w mieście podobno do 6 tyg. A paszport tak szybko ;o
My mieliśmy do Pl jechać a w ogóle o paszporcie nie pomyśleliśmy. I jak na to wpadłam to oczywiście nerwówka, że nie zdążymy. Kazałam dla Enno zadzwonić do urzędu i się zapytać czy mogą chociaż jakieś zaświadczenie wystawić czy coś, a oni mówią że jak przyjdziemy ze zdjęciem i maszynka się nie zepsuje to po paru minutach dostaniemy paszport. Dla dorosłych czeka się od 4do 8 tyg.
Ja kopca robię z przepisu na kotlet.tv

Do góry