Podziel się [emoji7][emoji7][emoji7]Kopiec Kreta [emoji173]️ W sumie mam pudełko mogłabym zrobic, tylko składników brak [emoji14]
Mąż teraz wrocil z pracy i przyniósł mi tego śmiesznego kciuka [emoji14] ja to się najem tych lodów przez te upały
Zobacz załącznik 881842
Jak znajde w sklepie to wypróbuje te baby dream. To dobrze, ze nowa bazę kupilismy. Paszport w jeden Dzien? Jak to mozliwe? To mnie zaskoczyłaś ja skyszalam, ze tu długo na akt urodzenia trzeba czekac, bo u nas w mieście podobno do 6 tyg. A paszport tak szybko ;o
reklama
G
gosc12
Gość
A ja tylko wódkę smakowa i piwo i piwo też bardziej jakieś ze smakiem wino, whisky, koniak itp nie przejdzieCzuje sie przy Was jak alkoholik [emoji85] ja pije wino, wodke, whisky... w zaleznosci od okazji tzn wino bez zadnej okazji
Lustysia
Fanka BB :)
Jak już wszystkie będziemy miały dzieciaczki przy sobie to można by zrobic wielka imprezę ale jeszcze mamy w planach karmić nasze pociechy, Wiec to chyba nie tak szybko [emoji23]To ja wpadam do Was [emoji23]
Anulaa88
My też zawsze od drinków i piwa zaczynamy[emoji16] no właśnie... zaczynamy[emoji23] dobrze, że potem zawsze, któryś z Panów nas odbiera[emoji16]Ja mialam mocna glowe, ciekawe jak po ciazy jak juz kiedys uda mi sie wyrwac na impreze a z kolezankami na imprezach zazwyczaj drinki byly.
Oj to późno :* będę niecierpliwie czekać :*tak dam znać, wizyta dopiero na 19.00
G
gosc12
Gość
Bardzo. [Emoji16]Jesteś pedantka? [emoji3][emoji28]
G
gosc12
Gość
Hahaha , takie małe a tak uwagę zwracają [emoji23]Haha Klaudia ty tyranie[emoji16][emoji16] już sobie wyobrażam, jak się schylasz z tym brzuchem za tymi okruszkami[emoji16][emoji16]Haha ja też [emoji16]chociaż uważam że mało piję [emoji4]ogólnie nam słabą głowę[emoji85] lubię drinki, winko, nalewki, od czasu do czasu whisky z colą[emoji16] Wódki czystej nie... chociaż, jak idę z koleżankami na imprezę, to zawsze kończymy na shotach[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]
E
Ewka34
Gość
Tak wszystko oki po tym gmeraniu przedpoludniowym, caly dzien odchodzil mi sluz z krwia nawet teraz mi duzo wylecialo@KatiNails cieszę się bardzo,że Maja nie taka malutka i że wszystko dobrze
Kto był dziś jeszcze na wizycie? Też wszystko ok?
Ja mam jutro ponowne USG-zobaczymy..
Generalnie dziś trochę mam smutniejszy dzień, myślę o tej sytuacji, która wydarzyła się na forum Sierpniowe Mamy na FB. Kto tam jest to wie..miałam się wylogować i w końcu tego nie zdążyłam zrobić.
Zaraz "Sprawa dla Reportera" oglądam co czwartek, czy ktoś oprócz mnie to jeszcze tak lubi i czeka co tydzień?
A co tam sie stalo? Bo nie m fb.. mozesz mi napisac na privie?
reklama
Meml
My mieliśmy do Pl jechać a w ogóle o paszporcie nie pomyśleliśmy. I jak na to wpadłam to oczywiście nerwówka, że nie zdążymy. Kazałam dla Enno zadzwonić do urzędu i się zapytać czy mogą chociaż jakieś zaświadczenie wystawić czy coś, a oni mówią że jak przyjdziemy ze zdjęciem i maszynka się nie zepsuje to po paru minutach dostaniemy paszport. Dla dorosłych czeka się od 4do 8 tyg.Kopiec Kreta W sumie mam pudełko mogłabym zrobic, tylko składników brak
Mąż teraz wrocil z pracy i przyniósł mi tego śmiesznego kciuka ja to się najem tych lodów przez te upały
Zobacz załącznik 881842
Jak znajde w sklepie to wypróbuje te baby dream. To dobrze, ze nowa bazę kupilismy. Paszport w jeden Dzien? Jak to mozliwe? To mnie zaskoczyłaś ja skyszalam, ze tu długo na akt urodzenia trzeba czekac, bo u nas w mieście podobno do 6 tyg. A paszport tak szybko ;o
Ja kopca robię z przepisu na kotlet.tv