reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja przez to odkurzam z 2/3 razy dziennie. Muszę zainwestować w zmiotke mała , bo ostatnio wyrzuciłam do kosza , a mój ten kosz wyniósł do kontenera przed blok haha
I teraz jak się wkurzę to kucam i zbieram okruszki jeden po drugim na palec i do kosza [emoji23] oczywiście jak jest ich kilka hahahah

Jesteś pedantka? [emoji3][emoji28]

reklama
On jest taki , że jak nabałagani to wysprząta na błysk. Ale jak ja coś robię i widzę , że nie położy kromek chleba delikatnie tylko klapnie i okruchy są wokół lub spadną na podłogę to mnie nosi. zamiast robić coś tak żeby później nie sprzątać to wszystko na opak [emoji16] i jeszcze mi mówi , że się sprząta po jedzeniu nie przed .. to się pytam , kiedy ? To może najlepiej po kolacji na noc. Żeby psu było czysto do rana .... [Emoji23]
Haha Klaudia ty tyranie[emoji16][emoji16] już sobie wyobrażam, jak się schylasz z tym brzuchem za tymi okruszkami[emoji16][emoji16]
Czuje sie przy Was jak alkoholik [emoji85] ja pije wino, wodke, whisky... w zaleznosci od okazji :D tzn wino bez zadnej okazji
Haha ja też [emoji16]chociaż uważam że mało piję [emoji4]ogólnie nam słabą głowę[emoji85] lubię drinki, winko, nalewki, od czasu do czasu whisky z colą[emoji16] Wódki czystej nie... chociaż, jak idę z koleżankami na imprezę, to zawsze kończymy na shotach[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]

@KatiNails cieszę się bardzo,że Maja nie taka malutka i że wszystko dobrze:)

Kto był dziś jeszcze na wizycie? Też wszystko ok?

Ja mam jutro ponowne USG-zobaczymy..

Generalnie dziś trochę mam smutniejszy dzień, myślę o tej sytuacji, która wydarzyła się na forum Sierpniowe Mamy na FB. Kto tam jest to wie..miałam się wylogować i w końcu tego nie zdążyłam zrobić.

Zaraz "Sprawa dla Reportera" oglądam co czwartek, czy ktoś oprócz mnie to jeszcze tak lubi i czeka co tydzień?:)

Ja tez zła kobieta jestem, wiecznie mi coś nie pasuje i krzyczę na mojego. A on jest dla mnie taki dobry i to znosi, ale czasem mi powie ze tylko na niego krzyczę. I wtedy mi przykro, wszystko zwalam na hormony, a jeśli to już tak zostanie i jestem poprostu taka nie dobra? Hmm... :/
Ja taka jestem raczej, ale nie w takim stopniu jak teraz przy końcówce [emoji23] walczę z sobą :D

Zachęcająco;) mój mi dziś wyznał że na pepkowe idzie 13tego sierpnia na miasto. Że będzie mała zgrana męską ekipa.

@klaudiaa975 no Ci powiem że ten Kamil to lekko nie ma ;) ja już się nie wkurzam bo przy mojej dwójce i on trzeci to i tak non stop coś. Już przywyklam... za to w kwestiach zakupowych jak tu piszecie to wam powiem że nie puszczam męża samego na zakupy które ja potrzebuje. Dac mu listę na ileś produktów by coś upichcic to ze dwóch składników nie przywiezie bo nie było A nie zadzwoni czy to czymś można zastąpić i z mojego gotowania wynika tyle że np mogę se robić kapusniak bez kapusty...

A co do moich dzisiejszych problemów to jeszcze raz dziękuję. Pogadalam z mężem. Przytulił mnie i mi trochę lżej. Powiedział że jakoś ogarnie i mam się nie martwić. W ogóle tak z nim dziś gadam i on mi się pyta czy nie myślałam żeby na wywołanie do szpitala iść... Ja oczy wielkie ze zdziwienia i mu musiałam tłumaczyć że to tak nie można że się chce i się jedzie i się rodzi.... no inna planeta :D
A to ja Wam powiem, że mój mąż lepiej robi zakupy niż ja [emoji16] Ja często biorę dodatkowe rzeczy, bo mi się spodobają i nie zwracam aż tak uwagi na ceny. Natomiast on idzie tylko zgodnie z listą i jest mistrzem okazji [emoji16] A jak czegoś nie ma, to zawsze zadzwoni i zapyta czy w zamian ma wziąć coś innego

Hah nie no, nie czuj się tak. Kwestia smaczków, ja wódki to w życiu pare razy spróbowałam i jakoś sama z siebie z przyjemności na pewno bym się nie napiła. Ale winko i jakieś drinki typu mojito itd to super :)
Pocieszajace :D wodki raczej dla smaku na szczescie nie pije, bo by chyba jeszcze gorzej ze mna bylo. Ale na imprezie, dla zabawy, nie odmawiam ;) a mojito pychaa nawet niedawno znalazlam takiego drina bezalkoholowego w lidlu :)

reklama
Ja przez to odkurzam z 2/3 razy dziennie. Muszę zainwestować w zmiotke mała , bo ostatnio wyrzuciłam do kosza , a mój ten kosz wyniósł do kontenera przed blok haha
I teraz jak się wkurzę to kucam i zbieram okruszki jeden po drugim na palec i do kosza [emoji23] oczywiście jak jest ich kilka hahahah
Szaloooooona jesteś [emoji16] Jak moja mama. Ja odkurzam 1 raz w tygodniu [emoji16]

Do góry