reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My mieliśmy do Pl jechać a w ogóle o paszporcie nie pomyśleliśmy. I jak na to wpadłam to oczywiście nerwówka, że nie zdążymy. Kazałam dla Enno zadzwonić do urzędu i się zapytać czy mogą chociaż jakieś zaświadczenie wystawić czy coś, a oni mówią że jak przyjdziemy ze zdjęciem i maszynka się nie zepsuje to po paru minutach dostaniemy paszport. Dla dorosłych czeka się od 4do 8 tyg.
Ja kopca robię z przepisu na kotlet.tv
To Wam się naprawdę poszczęściło :) Ciekawe czy u nas by tak szybko zrobili. Te terminy ze wszystkim tu mnie przerażają...
Ja mam ta gotowa mieszankę na kopiec Kreta, idę na łatwiznę : P

reklama
Ja zmiotke mam i mam też trzylatke dla której zmiatanie to zabawa :D polecam taki układ... [emoji14]

Piwo Tak, wódka smakowa też-najlepsiejsza orzech laskowy, whisky od święta bo rudą mąż lubi... za to czerwone winko polwytrawne... mniami:)

Super. Jakie ułatwienie :)

Zamów w Tesco online;) chyba że jesteś z terenów gdzie nie dostarczają... Ja już rzadko do sklepu chodzę :)
Piłaś kiedyś soplicę orzechową z mlekiem?[emoji16]

Ja zmiotke mam i mam też trzylatke dla której zmiatanie to zabawa :D polecam taki układ... :p

Piwo Tak, wódka smakowa też-najlepsiejsza orzech laskowy, whisky od święta bo rudą mąż lubi... za to czerwone winko polwytrawne... mniami:)

Zamów w Tesco online;) chyba że jesteś z terenów gdzie nie dostarczają... Ja już rzadko do sklepu chodzę :)
To musze zaczekac trzy lata na taka zabawe :D

@klaudiaa975 jak tak czytam o tym czepianie,śmiać mi się chce:D bo też taka czepialska jestem,byłam. Po tych wszystkich przejściach ostatnich z mężem,wiele sobie uświadomiłeam i wiele odpuszczam. Jak coś bardzo już nie m9ge patrzeć to mówię,ale bez pretensji. I jakoś tak jest lepiej...:) szkoła życia i swego rodzaju terapią dla mnie ta cała sprawa, która miała miejsce przez te 2 miesiące...
Ostatnio dzwoniła teściowa, prosząc,abyśmy się wybrali na terapię...
Może to i dobra rada ze strony teściowej ? Co na to twój mąż ?

Ja zmiotke mam i mam też trzylatke dla której zmiatanie to zabawa :D polecam taki układ... :p

Nie mam Tesco :p ale do sklepu do miasta mam 5 minut drogi więc bez problemu. Dzisiaj wyszłam na troszkę ale długo nie pochodziłam bo opadlam z sił. Ciężko, wszystko boli i ten upał , ta duchota ..

reklama
Nie mów mi nawet
emoji23.png
wiesz co ja dziś zrobilam? Lekarz do mnie źe się badamy, a ja zaczęłam bluzkę ściągać no jprdl
emoji23.png
Nie mogłabym tak żyć [emoji23] dostałabym depresji [emoji23] Mój już się nawet nie odzywa, bo według niego jest czysto a ja po prostu muszę usłyszeć raz dziennie dzwiek odkurzacza bo bym zwariowała hahaha :D

To nie jestem sama w tej chorobie haha codziennie odkurzacz i wycieranie kurzy to jak mycie zębów:D

Do góry