Lustysia
Fanka BB :)
Zapraszam ;*Podziel się [emoji7][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszam ;*Podziel się [emoji7][emoji7][emoji7]
Nie mogłabym tak żyć [emoji23] dostałabym depresji [emoji23] Mój już się nawet nie odzywa, bo według niego jest czysto a ja po prostu muszę usłyszeć raz dziennie dzwiek odkurzacza bo bym zwariowała hahahaSzaloooooona jesteś [emoji16] Jak moja mama. Ja odkurzam 1 raz w tygodniu [emoji16]
Dokladnie [emoji23][emoji23]Hahaha , takie małe a tak uwagę zwracają [emoji23]
Hyhyhy to jestesmy podobne tyle ze ja zmiotke mam ale zbyt leniwa jestem zeby ja siegnac
Ja to się dziwię tym ginekologom, że naogladaja się dziennie kilkanaście "pupek" i w domu jeszcze na żony mają ochotę patrzeć [emoji23]A jeszcze on 3 lata stresy od mojego męża [emoji23] i już czwórkę dzieci ma [emoji23] ale kto bogatemu zazdrości [emoji23] sam mówi że ma tyle dzieci już bo go po prostu stać. On jeden z najlepszych ginekologow w mieście, żona z kolei jest anestezjologiem
Jak tak patrzę to mam ochotę odgryźć tego palca [emoji16]Kopiec Kreta W sumie mam pudełko mogłabym zrobic, tylko składników brak
Mąż teraz wrocil z pracy i przyniósł mi tego śmiesznego kciuka ja to się najem tych lodów przez te upały
Zobacz załącznik 881842
Jak znajde w sklepie to wypróbuje te baby dream. To dobrze, ze nowa bazę kupilismy. Paszport w jeden Dzien? Jak to mozliwe? To mnie zaskoczyłaś ja skyszalam, ze tu długo na akt urodzenia trzeba czekac, bo u nas w mieście podobno do 6 tyg. A paszport tak szybko ;o
Ja zmiotke mam i mam też trzylatke dla której zmiatanie to zabawa polecam taki układ...Hyhyhy to jestesmy podobne tyle ze ja zmiotke mam ale zbyt leniwa jestem zeby ja siegnac
Piwo Tak, wódka smakowa też-najlepsiejsza orzech laskowy, whisky od święta bo rudą mąż lubi... za to czerwone winko polwytrawne... mniamiA ja tylko wódkę smakowa i piwo i piwo też bardziej jakieś ze smakiem wino, whisky, koniak itp nie przejdzie
Super. Jakie ułatwienieMy mieliśmy do Pl jechać a w ogóle o paszporcie nie pomyśleliśmy. I jak na to wpadłam to oczywiście nerwówka, że nie zdążymy. Kazałam dla Enno zadzwonić do urzędu i się zapytać czy mogą chociaż jakieś zaświadczenie wystawić czy coś, a oni mówią że jak przyjdziemy ze zdjęciem i maszynka się nie zepsuje to po paru minutach dostaniemy paszport. Dla dorosłych czeka się od 4do 8 tyg.
Ja kopca robię z przepisu na kotlet.tv
Zamów w Tesco online chyba że jesteś z terenów gdzie nie dostarczają... Ja już rzadko do sklepu chodzęJa muszę kupić , bo co wyjdę na miasto to zapomnę
Gwarantuje Ci ze na nasze 'pupki' patrzą inaczej niż na swoich żon [emoji23][emoji23]Ja to się dziwię tym ginekologom, że naogladaja się dziennie kilkanaście "pupek" i w domu jeszcze na żony mają ochotę patrzeć [emoji23]