reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja przez to odkurzam z 2/3 razy dziennie. Muszę zainwestować w zmiotke mała , bo ostatnio wyrzuciłam do kosza , a mój ten kosz wyniósł do kontenera przed blok haha
I teraz jak się wkurzę to kucam i zbieram okruszki jeden po drugim na palec i do kosza [emoji23] oczywiście jak jest ich kilka hahahah
Hyhyhy to jestesmy podobne :D tyle ze ja zmiotke mam ale zbyt leniwa jestem zeby ja siegnac :D

reklama
@KatiNails cieszę się bardzo,że Maja nie taka malutka i że wszystko dobrze:)

Kto był dziś jeszcze na wizycie? Też wszystko ok?

Ja mam jutro ponowne USG-zobaczymy..

Generalnie dziś trochę mam smutniejszy dzień, myślę o tej sytuacji, która wydarzyła się na forum Sierpniowe Mamy na FB. Kto tam jest to wie..miałam się wylogować i w końcu tego nie zdążyłam zrobić.

Zaraz "Sprawa dla Reportera" oglądam co czwartek, czy ktoś oprócz mnie to jeszcze tak lubi i czeka co tydzień?:)
Daj znać jutro po Twoim usg :*
Ja akurat jestem na sierpień owych mamusiach 2018. Na tej drugiej grupie chyba nie.

Haha Klaudia ty tyranie[emoji16][emoji16] już sobie wyobrażam, jak się schylasz z tym brzuchem za tymi okruszkami[emoji16][emoji16]Haha ja też [emoji16]chociaż uważam że mało piję [emoji4]ogólnie nam słabą głowę[emoji85] lubię drinki, winko, nalewki, od czasu do czasu whisky z colą[emoji16] Wódki czystej nie... chociaż, jak idę z koleżankami na imprezę, to zawsze kończymy na shotach[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]
Ja mialam mocna glowe, ciekawe jak po ciazy jak juz kiedys uda mi sie wyrwac na impreze ;) a z kolezankami na imprezach zazwyczaj drinki byly.

Mnie dzisiaj naszła ochota na kopiec kreta. Ogólnie dużo pieke, ale ostatnio nie szalałam z ciastami. Zaraz sprawdzę czy wszystko mam to może jutro zrobię ciacho.

Ja z mężem wyjedliśmy wszystkie zapasy lodów. Teraz kończymy te wodne pałeczki i w sumie chyba najlepsze na te upały. Chociaż kaktusem też bym nie pogardziła, bo to moje ulubione lody.

Ja w końcu wczoraj Pomalowałam włosy i znowu jestem blondyna, teraz jaśniutkie nie wyszly, ale przy następnym malowaniu będą takie jak lubię.

@Lustysia wydaje mi się, że u nas to tylko te einmallappen właśnie. Co do bazy to jest v tak samo jak z fotelikiem. Lepiej nowa, chyba że z zaufanego źródła. Co do paszportu to ja dla Marty wyrobiłam w jeden dzień. Byłam w szoku.
Kopiec Kreta ❤️ W sumie mam pudełko mogłabym zrobic, tylko składników brak :p
Mąż teraz wrocil z pracy i przyniósł mi tego śmiesznego kciuka :p ja to się najem tych lodów przez te upały :D
IMG_0467.JPG

Jak znajde w sklepie to wypróbuje te baby dream. To dobrze, ze nowa bazę kupilismy. Paszport w jeden Dzien? Jak to mozliwe? To mnie zaskoczyłaś :D ja skyszalam, ze tu długo na akt urodzenia trzeba czekac, bo u nas w mieście podobno do 6 tyg. A paszport tak szybko ;o

Załączniki

• IMG_0467.JPG
    IMG_0467.JPG
    1 MB · Wyświetleń: 332
reklama
Chciałaś lekarza zaciągnąć na fotel ?[emoji23]
A jeszcze on 3 lata stresy od mojego męża [emoji23] i już czwórkę dzieci ma [emoji23] ale kto bogatemu zazdrości [emoji23] sam mówi że ma tyle dzieci już bo go po prostu stać. On jeden z najlepszych ginekologow w mieście, żona z kolei jest anestezjologiem :D

Do góry