reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zajebiste zapasy [emoji7]
U nas się skończyły zapasy i muszę męża wyciągnąć do tej zielonej budki [emoji23]odnowić zapasy [emoji23] tym bardziej jak ja będę w szpitalu [emoji23]
Na lato zapasy musza być :D bo po pierwsze nie mam tak blisko do sklepu i napewno bym do niego nie poszła po loda, a po drugie w tych pudełkach taniej wychodzi, jeszcze jak się na promocje trafi to już wg, nic tylko brać i jesc :D Jedynie co to trzeba mieć miejsce w zamrazarce. A u Ciebie te kaktusy za 20gr to bardzo się opłaca ;)

reklama
Ja też swoich nie lubiłam, teraz to już w ogóle....Aż się boję pomyśleć, jak będą wyglądać po porodzie[emoji85]
Ale w sensie, że zrobiły wam się mniej jędrne? Bo moje właśnir przeciwnie, takie większe i pełniejsze - fajne [emoji16] Tylko z rozstępami niestety :(

Dziewczyny jaki jest dopuszczalny puls w ciąży? Bo ja od dwóch dni mam tak koło 110 i bardzo źle się wtedy czuję. Wcześniej miałam tak koło 80

Hmm, nie wiem jaki dopuszczalny, a dużo robisz i chodzisz czy przy leżeniu pół dnia taki? Może to przez pogode. Ja nie pomogę, bo ja np mam zawsze na wizycie idealne ciśnienie itd czyli 117/75 itd

Dziękuję:) Dzieci nie mamy do wtorku to trzeba korzystać. Ja nawet do obi czy leroy merlin jak mój jedzie to jadę się z nim przejechać:biggrin2:zawsze to jakaś rozrywka

Dokładnie tak ;) my jutro jedziemy odebrać z poczty ta bazę pod fotelik, udało mi się kupić na Allegro za 315 zł z wysyłka, a nowa około 500 zł także ekstra. Później do leroy wybrać firankę do pokoju małej, na zakupy do carrefoura takie porządne z jedzonka i chemii i może wejdę do sinsay zobaczyć ciuszki czy maja jakieś spadochrony dla mnie hah xd

Dokładnie tak ;) my jutro jedziemy odebrać z poczty ta bazę pod fotelik, udało mi się kupić na Allegro za 315 zł z wysyłka, a nowa około 500 zł także ekstra. Później do leroy wybrać firankę do pokoju małej, na zakupy do carrefoura takie porządne z jedzonka i chemii i może wejdę do sinsay zobaczyć ciuszki czy maja jakieś spadochrony dla mnie hah xd
To spoko, ze tańsza bazę dorwalas, to chyba akurat nie ma znaczenia czy nowa czy uzywana, ale nie znam się... Tez mi się marzą zakupy, ale sił brak :( jutro jadę na zdjęcie paznokci to może uda sie Gdzieś wyskoczyć na mały szoping, mój ma wolne to będzie ze mną jezdzil. Tylko obawiam się, ze pogoda nie będzie sprzyjała moim planom, no ale zobaczymy ;)

To spoko, ze tańsza bazę dorwalas, to chyba akurat nie ma znaczenia czy nowa czy uzywana, ale nie znam się... Tez mi się marzą zakupy, ale sił brak :( jutro jadę na zdjęcie paznokci to może uda sie Gdzieś wyskoczyć na mały szoping, mój ma wolne to będzie ze mną jezdzil. Tylko obawiam się, ze pogoda nie będzie sprzyjała moim planom, no ale zobaczymy ;)

No u nas upały to włącznie z następnym weekendem, ciagle po 30 stopni..
tez się cieszymy, bo 180 zł to dużo i już jest na firankę i jakiś ciuszek za 50 zł dla mnie. Ale to tak chce wejść tylko popatrzeć, bo z tym brzuchem to już nic nie wybiorę i nie wcisnę się. Po porodzie tak na początku września wybiorę się z moim na jakieś jesienne zakupy i 2 pary spodni na bank chce jakieś fajne i może bluzę jakaś i sweterek ;)

I tez planuje iść pod koniec sierpnia do fryzjera i zrobić taki popielaty, chłodny blond na moich włosach, bo już wyglądają jak tragedia

Tez nie wiem czy dam jutro rade, ale trzeba dopilnować zakupów, bo mój zapomni połowy hah.

reklama
Do góry