reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja mam pudełko kaktusów :D i jeszcze jakiś śmiesznych kciuków, nie znałam tych lodów z polski, bo chyba ich nawet nie ma, ale tez wodne jak kaktus i magnumy. Zrobiliście smaka i musialam iść do zamrazarki
Zobacz załącznik 881809
Zajebiste zapasy [emoji7]
U nas się skończyły zapasy i muszę męża wyciągnąć do tej zielonej budki [emoji23]odnowić zapasy [emoji23] tym bardziej jak ja będę w szpitalu [emoji23]

reklama
Miłego wieczoru [emoji173]️

Miłego spacerku ;) ja tez jak od rana do południa leżę w domu to później nawet i jadę na tego kosza z moim albo rugby żeby chociaż na ławce posiedzieć, a nie w tych murach, przynajmniej czas leci i dzień za dniem jak szalony [emoji3]
Dziękuję:) Dzieci nie mamy do wtorku to trzeba korzystać. Ja nawet do obi czy leroy merlin jak mój jedzie to jadę się z nim przejechać:biggrin2:zawsze to jakaś rozrywka

Czytalam co drugą stronę wypowiedzi ... Dziewczyny a może wy tak za dużo siedzicie tu na necie, forum że później spięcia są? :) Ja jakoś skoków hormonalnych nie mam na sprzeczki :D jakaś taka spokojna jestem no chyba że spojrzę na swoje cycki afrykańskie to płakać się chce ;) ostatnio poszły łzy bo całe życie nie mogłam dobrać odpowiedniego stanika a teraz to już w ogóle a tak kasy nie mam by w sklepie szukać choć pewnie będę musiała w końcu coś wycisnąć na nie.
Także kochane chillout ;) za kilka lat spotkamy się na forum " jaki balkonik kupić na bolące stawy" hahaha

Żadne tam spięcia. Po prostu nie wszystkim pasuje to co ja wypisuje i tyle. A, że ja pisze to co uważam i wszystko co chce to tak to jest. Dla niektórych mogą się moje wypowiedzi wydawać glupie. Ja o to nie dbam. Nie po to tu jesteśmy żeby sobie wytykać, tylko doradzać :D Ale wiadomo, to tez hormony na bank. Także już luzik [emoji2]

Hahah no tak. Ja to akurat miałam jakieś tam a75 przed ciąża to teraz nie wiem może rozmiar większe i akurat super, bo nie mam problemu w ogóle ze stanikami z takim rozmiarem, ale od początku ciąży chodzę jus w takim materiałowych, najwygodniej mi :)

Ja też swoich nie lubiłam, teraz to już w ogóle....Aż się boję pomyśleć, jak będą wyglądać po porodzie[emoji85]

Mi akurat moje się podobają gdyby nie to, ze tak śmiesznie opierają się na brzuchu i mam suty wielkie jak krowa :D ale jak brzuchol zejdzie to ciekawa jestem jak wtedy będą się prezentować xd

Czytalam co drugą stronę wypowiedzi ... Dziewczyny a może wy tak za dużo siedzicie tu na necie, forum że później spięcia są? :) Ja jakoś skoków hormonalnych nie mam na sprzeczki :D jakaś taka spokojna jestem no chyba że spojrzę na swoje cycki afrykańskie to płakać się chce ;) ostatnio poszły łzy bo całe życie nie mogłam dobrać odpowiedniego stanika a teraz to już w ogóle a tak kasy nie mam by w sklepie szukać choć pewnie będę musiała w końcu coś wycisnąć na nie.
Także kochane chillout ;) za kilka lat spotkamy się na forum " jaki balkonik kupić na bolące stawy" hahaha
Hyhyhy mi tez chyba hormony nie skacza.. ale dzis wyjatkowo bylam nabuzowana.. kierowce autobusu zrąbalam nawet kolezance glupio odp jak zapytala ze jeszcze sie kulam.. mowie ze nie,ze pełzam juz.. :p moze to pelnia jutrzejsza? Zmiana pogody tak wplywa :p [emoji23]

[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ale bym teraz zjadła. A ja na sportowo dziś hah
IMG_0482.JPG

On gra, a ja paczę :D

Załączniki

• IMG_0482.JPG
    IMG_0482.JPG
    562,1 KB · Wyświetleń: 346
reklama
Po porodzie będą fajne, jędrne, gorzej jest jak się skończy karmić taie puste flaczki zostają, a że moje duże to już w ogóle katastrofa....ale mąż nie narzeka mói, że dla niego najpiękniejsze i zawsze się podnieca haha

No i prawidłowo :) grunt to wsparcie ukochanego, my często widzimy przez krzywe zwierciadło swoje ciała i narzekamy, a w rzeczywistości oni się zachwycają ;)

Do góry