reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dobre są i w sumie nie aż takie niezdrowe, bo prawie sama woda, wiadomo woda z cukrem i taniutkie [emoji3]
O. Masz [emoji23]
received_664010127263253.jpeg
received_664670963863836.jpeg

Załączniki

• received_664010127263253.jpeg
    received_664010127263253.jpeg
    52,9 KB · Wyświetleń: 343
  • received_664670963863836.jpeg
    received_664670963863836.jpeg
    89,9 KB · Wyświetleń: 358
Ja też swoich nie lubiłam, teraz to już w ogóle....Aż się boję pomyśleć, jak będą wyglądać po porodzie[emoji85]
Po porodzie będą fajne, jędrne, gorzej jest jak się skończy karmić taie puste flaczki zostają, a że moje duże to już w ogóle katastrofa....ale mąż nie narzeka mói, że dla niego najpiękniejsze i zawsze się podnieca haha

No u nas jest sklep firmowy Zielonej budki i teraz na wakacjach kaktusy te wodne były nawrt po 20, 30gr /szt więc jak jechaliśmy to pół zamrażarki lodów miałam dla dziecka [emoji23]
Ja mam pudełko kaktusów :D i jeszcze jakiś śmiesznych kciuków, nie znałam tych lodów z polski, bo chyba ich nawet nie ma, ale tez wodne jak kaktus i magnumy. Zrobiliście smaka i musialam iść do zamrazarki
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 362
Po porodzie będą fajne, jędrne, gorzej jest jak się skończy karmić taie puste flaczki zostają, a że moje duże to już w ogóle katastrofa....ale mąż nie narzeka mói, że dla niego najpiękniejsze i zawsze się podnieca haha
No niestety [emoji23] miałam to samo po Aleksie przed ciąża z Mają. Flaczki [emoji23] ale... Coś za coś [emoji23]

Ja się nie znam ale mój starszy syn okręcił się pępowiną podczas porodu. 2 dni przed porodem miałąm wizytę u swojego gina i nie był okręcony, przy przyjęciu na porodówkę też nie widzieli, żeby byl okręcony. Dopiero jak po 12h tętno zanikało, szybka decyzja o cc i dopiero po cc mi powiedzieli, że młody okręcony pępowiną podczas porodu.
Z tego co wiem dziecko wychodzi z łona śrubowo.. wiec mozliwe ze tak to sie stalo.. ale moge sie mylic ;)

Dziewczyny jaki jest dopuszczalny puls w ciąży? Bo ja od dwóch dni mam tak koło 110 i bardzo źle się wtedy czuję. Wcześniej miałam tak koło 80

reklama
Ja nawet staram sie nie patrzec w lustro jak wychodze spod prysznica :/ wczesniej nie mialam jakichs super jedrnych piersi ale teraz to juz tragedia, jeszcze troche i beda do pepka wisiec :/

Ja na szczęście lustro mam za wysoko by je zobaczyć ale wiem jak wyglądają niestety. Ostatnio Posmarowałam sobie brodawki same kremem i co??? Krem odbił się na brzuchu :baffled: Koszmar. Już mówiłam chłopakowi że trzeba zbierać na operację ;)

Do góry