Twierdzili, że nie byl, że okręcił się podczas porodu ale jaka byla prawda...nie wiemAle nie był na pewno okręcony czy po prostu nie zauważyli? :*
reklama
O. Masz [emoji23]Dobre są i w sumie nie aż takie niezdrowe, bo prawie sama woda, wiadomo woda z cukrem i taniutkie [emoji3]
Załączniki
Po porodzie będą fajne, jędrne, gorzej jest jak się skończy karmić taie puste flaczki zostają, a że moje duże to już w ogóle katastrofa....ale mąż nie narzeka mói, że dla niego najpiękniejsze i zawsze się podnieca hahaJa też swoich nie lubiłam, teraz to już w ogóle....Aż się boję pomyśleć, jak będą wyglądać po porodzie[emoji85]
O widzisz. To co lekarz to opinia :*Twierdzili, że nie byl, że okręcił się podczas porodu ale jaka byla prawda...nie wiem
Lustysia
Fanka BB :)
Ja mam pudełko kaktusów i jeszcze jakiś śmiesznych kciuków, nie znałam tych lodów z polski, bo chyba ich nawet nie ma, ale tez wodne jak kaktus i magnumy. Zrobiliście smaka i musialam iść do zamrazarkiNo u nas jest sklep firmowy Zielonej budki i teraz na wakacjach kaktusy te wodne były nawrt po 20, 30gr /szt więc jak jechaliśmy to pół zamrażarki lodów miałam dla dziecka [emoji23]
Załączniki
Anulaa88
Nie pocieszyłaś mnie[emoji23][emoji23][emoji16][emoji16]Po porodzie będą fajne, jędrne, gorzej jest jak się skończy karmić taie puste flaczki zostają, a że moje duże to już w ogóle katastrofa....ale mąż nie narzeka mói, że dla niego najpiękniejsze i zawsze się podnieca haha
No niestety [emoji23] miałam to samo po Aleksie przed ciąża z Mają. Flaczki [emoji23] ale... Coś za coś [emoji23]Po porodzie będą fajne, jędrne, gorzej jest jak się skończy karmić taie puste flaczki zostają, a że moje duże to już w ogóle katastrofa....ale mąż nie narzeka mói, że dla niego najpiękniejsze i zawsze się podnieca haha
E
Ewka34
Gość
Z tego co wiem dziecko wychodzi z łona śrubowo.. wiec mozliwe ze tak to sie stalo.. ale moge sie mylicJa się nie znam ale mój starszy syn okręcił się pępowiną podczas porodu. 2 dni przed porodem miałąm wizytę u swojego gina i nie był okręcony, przy przyjęciu na porodówkę też nie widzieli, żeby byl okręcony. Dopiero jak po 12h tętno zanikało, szybka decyzja o cc i dopiero po cc mi powiedzieli, że młody okręcony pępowiną podczas porodu.
reklama
Paulana
Ja nawet staram sie nie patrzec w lustro jak wychodze spod prysznica :/ wczesniej nie mialam jakichs super jedrnych piersi ale teraz to juz tragedia, jeszcze troche i beda do pepka wisiec :/
Ja na szczęście lustro mam za wysoko by je zobaczyć ale wiem jak wyglądają niestety. Ostatnio Posmarowałam sobie brodawki same kremem i co??? Krem odbił się na brzuchu Koszmar. Już mówiłam chłopakowi że trzeba zbierać na operację